Halvat lennot Turku Sofia

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 2/12
la 9/12

Turku-Sofia lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Turku-Sofia

Suora lento

Ei yhtään
Turku - Sofia reitille ei ole suoria lentoja. Turku - Sofia ei ole suosittuja lentoreittejä.

 • Reitin Turku-Sofia etäisyys lentäen?

  Etäisyys linnuntietä Turku-Sofia reitille on 1974,1 km.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Turku lentokenttä lento kohteeseen Sofia lentokenttä hinnat?

  lentoa Turku lentokenttä lento kohteeseen Sofia lentokenttä hinnat saatetaan ajan tasalle päivittäin.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Turku lentokenttä lento kohteeseen Sofia lentokenttä?

  Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Turku lentokenttä lento kohteeseen Sofia lentokenttä matkavarauksen.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Sofia lentokenttä?

  Sofia lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Sofia lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä ovat eri lentokenttien edut Turussa sekä Sofiassa?

Sekä Turussa että Sofiassa on kaupalliselle lentoliikenteelle käytössä vain yksi lentokenttä. Lennot Turusta Sofiaan kulkevat siis aina samojen kenttien kautta. Turku itsessään on melko pieni kaupunki, joten sen lentokenttä on vastaavan kokoinen. Yhteydet ovat kuitenkin kokoon nähden erittäin hyvät. Suoria lentoja on tarjolla peräti viiteen eri kohteeseen. Lisäksi sinne on vaivatonta saapua joko taksilla, julkisella liikenteellä tai omalla autolla. Lentokentällä hyörimiseen ei tarvitse liikaa aikaa varata ennen lennon lähtöä, sillä lähtöselvitys ja turvatarkastus sujuvat erittäin ripeästi. Lähtöporteillekin on matkaa vain muutaman askeleen verran. Pienestä koostaan huolimatta Turun lentokentältä löytyvät kuitenkin melkein kaikki matkailijan tarvitsemat palvelut kuten esimerkiksi kioski, kahvila, pankkiautomaatti, VIP-lounge sekä lounge-työtila. Kahvilasta tai kioskista voi napata mukaansa evästä ja loungessa voi työskennellä ennen lennon lähtöä. Sofian lentokenttä taas on melko paljon Turkua suurempi. Se on kuitenkin kohtuullisen kokoinen ja helppokulkuinen. Lentokoneesta poistumisen jälkeen matkatavarahihnalle ei ole pitkä matka ja laukun napattuaan ulos pääsee ripeästi. Siellä odottavat autovuokraamot, bussit, metro sekä taksit. Keskustakin on lähellä – metro vie perille reilusti alle puolessa tunnissa. Ennen poistumista kentältä voi mukaansa napata jotain pientä evästä aulan kioskeista tai kahviloista.


Mikä on paras tapa päästä lentokentälle ja sieltä kaupunkiin Turussa sekä Sofiassa?

Lennot Turusta Sofiaan alkavat luonnollisesti aina ensin matkalla lentokentälle. Turun kenttä on melko pieni maakuntakenttä, mutta helposti tavoitettavissa ja lähellä kaupungin keskustaa. Välimatkan voi taittaa joko bussilla, taksilla tai omalla autolla. Lisäksi vuokra-autot voi palauttaa lentokentälle ja palautuspisteeltä pääsee kävellen nopeasti terminaaliin. Parkkipaikkoja löytyy runsaasti vain pienen kävelymatkan päässä lentokentältä omalla autolla saapuville – sekä lyhyt- että pitkäaikaiseenkin pysäköintiin. Bussilinja numero yksi kulkee kätevästi kaupungin keskustasta lentokentälle. Bussit on pääsääntöisesti ajoitettu lähtevien lentojen mukaisesti. Aikataulut kannattaa tietenkin tarkistaa netistä hyvissä ajoin ennen matkan alkua. Taksi vie vaivatta perille ja sen voi tilata kulkemaan juuri haluamastaan osoitteesta – tällöin välttyy matkalaukkujen raahaamiselta ensin kaupungin keskustaan. Sofian lentokentältä pääsee kaupungille vaivatta joko metrolla, bussilla, taksilla tai vuokraamalla itselleen auton. Metrolinja yksi kulkee suoraan kentältä keskustaan. Bussit 84 sekä 184 pysähtyvät terminaalien 1 sekä 2 edustalla. Metro on busseja hieman nopeampi tapa matkata kaupunkiin. Taksit ovat saatavilla ympäri vuorokauden molempien terminaalien edustalta. Niillä pääsee kätevästi suoraan osoitteeseen kulkematta keskustan bussi- tai metroaseman kautta. Tämä on erityisen kätevää isojen matkalaukkujen kanssa. Autovuokraamoita löytyy lentokentältä myös useita. Osalla yrityksistä on toimipisteet ainoastaan terminaalissa 1 tai 2 – osalla molemmissa.

Mihin kaupunkeihin on mahdollista matkustaa Sofiasta?

Sofia on Bulgarian pääkaupunki ja näin ollen sieltä on erinomaiset yhteydet muualle maahan. Lennot Turusta Sofiaan ovat yleensä vasta alku loma- tai työmatkalle. Muualle päästääkseen pitää kuitenkin ensin matkustaa kaupungin keskustassa sijaitsevalle bussi- tai juna-asemalle. Niihin pääsee helposti joko bussilla, metrolla tai taksilla lentokentältä. Junalla voi matkata esimerkiksi Blagoevgradiin, Pernikiin, Sandanskiin tai Vratsaan. Bussit kulkevat myös edellä mainittuihin kaupunkeihin ja vielä pienemmillekin paikkakunnille – kuten muun muassa Samokoviin, Kostinbrodiin sekä Botevgradiin. Jos haluaa välttyä matkalta ensin Sofian keskustaan, voi taksilla kulkea lentokentältä suoraan haluamaansa kohteeseen. Tämä on tietenkin julkista liikennettä hieman kalliimpi vaihtoehto, mutta matkata saa omassa rauhassa. Autonvuokraus onnistuu myös vaivatta ja auton saa kentältä heti mukaansa. Edellä mainittujen kaupunkien lisäksi vierailun arvoisia kohteita ovat muun muassa Sofian kupeessa sijaitseva Bistrishko Branishteen luonnonsuojelualue, Rilan kansallispuisto sekä Banskon laskettelukeskus.


Vaihtoehtoiset lennot Turku-Sofia -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Sofia reitin lennot
Nopein lentoaika5t 25m
Halvin hinta152 €
Oulu - Sofia reitin lennot
Nopein lentoaika9t 00m
Halvin hinta424 €

 • Kuinka saan tilattua hintavahteja Turku - Sofia reitin lennoille?

  Etsi lentotarjouksia reitille Turku - Sofia. Tarkastellessasi tarjouksia sinulla on mahdollisuus tilta hintavahti.

 • Miten voin säästää rahaa lennoista Turku-Sofia reitille momondon avulla?

  Hyödynnä hintojen ennustusalgoritmissa käytettyä tekoälyä, joka ennustaa, onko parempi varata nyt vai odottaa, kunnes hinnat laskevat. Voit strategisesti valita parhaat päivät lentää ja säästää rahaa matkallasi käyttämällä Hintakalenteri-työkalua. “Explore” näyttää kaikki lentovaihtoehdot yhdestä kaupungista tai lentokentästä eri kohteisiin rakentaaksesi unelmalomasi. Discover-blogimme teksteistä voit ammentaa matkainspiraatiota ja rahansäästövinkkejä, kun taas tilaamalla hintavahteja saat selville, kun hinnat muuttuvat, joten voit varata kun hinnat ovat oikeat.

 • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

  momondo näyttää tarjoukset yli 700 kilpailijalta kerralla. momondo toimii yli 30 markkinoilla ympäri maailmaa näyttääkseen sinulle laajan valikoiman matkavaihtoehtoja lentoyhtiöistä varaussivustoihin.


Vastaavia ​​Turku - Sofia lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Turku - Sofia vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Turku - Sofia lentotarjous?

Lentojen löytäminen reitille Turku - Sofia on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Sofia.

Voinko löytää lentoja reitille Turku - Sofia joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia reitillr Turku - Sofia ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Turku - Sofia?

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja reitille Turku - Sofia.

En ole valmis varaamaan Turku - Sofia lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Sofia, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata reitin Turku - Sofia lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Sofia

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.