0
Usein kysyttyä (FAQ)
Flights to Perm

Etsi halvat lennot Perm

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
Tue 5/3
Tue 12/3
"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Emme näytä tällä hetkellä hakutuloksia tälle sijainnille.

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Perm

Miten kauan kestää lentää Permiin?

Lennot Permiin Venäjällä onnistuvat Suomesta nopeimmillaan, kun lähdet liikkeelle pääkaupunkiseudulta ja Helsinki-Vantaan lentokentältä. Matka-aika on parhaimmillaan jonkin verran vajaat yhdeksän ja puoli tuntia. Tarjolla on myös hieman enemmän aikaa vieviä vaihtoehtoja, kuten noin 13 tunnin lentoyhdistelmiä. Oulusta lennot Permiin onnistuvat hieman vajaassa 11 ja puolessa tunnissa, tosin tarjolla on myös esimerkiksi jonkin verran alle 12 tuntia ja noin 13 tuntia kestäviä yhdistelmiä. Rovaniemeltä Permiin pääsee noin 12 tunnissa. Valittavissasi on myös esimerkiksi noin 14 ja 17 tuntia kestäviä lentoyhdistelmiä. Mikäli sinulla ei ole erityisen kiire perille, voit löytää lentoja, joissa matka-aika venyy hieman pidemmäksi. Tällaisten vaihtoehtojen avulla saatat pystyä säästämään rahaa. Parhaat Permin lentotarjoukset saat kuitenkin usein silloin, kun olet liikkeellä hyvissä ajoin ennen matkasi ajankohtaa.

Mistä voit lentää suoraan Permiin?

Valitettavasti Suomesta ei ole tarjolla suoria lentoja Bolsoje Savinon lentokentälle eli Permin kansainväliselle lentokentälle Venäjällä, Uralin rinteellä. Helsinki-Vantaan lentokentältä lähtevät lennot pitävät sisällään ainakin yhden välilaskun ja pysähdyksen Moskovassa. Voit myös valita enemmän aikaa vievän yhdistelmän, jolloin käytössäsi on enemmän aikaa Moskovan lentokentällä, tai kaksi välilaskua sisältävän reitin, jolloin matkaan sisältyvät pysähdykset sekä Moskovassa että Pietarissa. Jos lähdet matkaan Oulusta, nopein reitti pitää sisällään kolme välilaskua, yhden Helsinki-Vantaalla, toisen Pietarissa ja kolmannen Moskovassa. Kahdella välilaskulla lennot Permiin vievät hieman enemmän aikaa ja tällöin välilaskut tapahtuvat Helsinki-Vantaalla ja Moskovassa. Myös Rovaniemeltä nopeimmat lennot pitävät sisällään kolme välilaskua. Välilaskukenttinä toimivat tällä reitillä Helsinki-Vantaa, Pietari ja Moskova. Liki yhtä nopealla reitillä Oulusta Permiin välilaskuja on kaksi, yksi Helsinki-Vantaalla ja toinen Moskovassa.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Perm Bolšoje Savinon lentoasema lentokenttä hinnat?

lentoa Perm Bolšoje Savinon lentoasema lentokenttä hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Perm Bolšoje Savinon lentoasema lentokenttä?

Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kanssa teet varauksen Perm Bolšoje Savinon lentoasema lentokenttä matkallesi.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Perm Bolšoje Savinon lentoasema lentokenttä?

Perm Bolšoje Savinon lentoasema lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Perm Bolšoje Savinon lentoasema lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Kohteen Perm viisumivaatimukset

Minkälaisia passi- ja oleskelulupavaatimuksia Permissä on?

Yleisesti ottaen tarvitset Venäjälle matkustaessasi voimassa olevan passin ja viisumin. Saapuessasi maahan sinun on myös täytettävä maahantulokortti, jonka toinen osa jää rajaviranomaiselle ja toinen sinulle. Sinun on säilytettävä oma osasi maahantulokortista koko matkan ajan. Viisumin hakemista varten tarvitset passin, joka on voimassa vielä vähintään kuusi kuukautta matkan jälkeen, värillisen passivalokuvan, matkavakuutustodistuksen ja täytetyn viisumianomuksen. Tarvitset myös puollon tai pyyntökirjeen maahan, mutta se järjestyy usein helposti esimerkiksi matkanjärjestäjältä. Voit hakea erityyppisiä viisumeita, kuten yksi-, kaksi- tai monikertaista viisumia. Esimerkiksi kertaviisumilla voit tehdä yhden enintään 30 vuorokautta kestävän matkan Venäjälle. Viisumin hinta riippuu viisumin tyypistä ja käsittelyajasta. Lisämaksullisella pikakäsittelyllä käsittelyaika on nopeimmillaan muutaman päivän. Viisumi on syytä kuitenkin hakea hyvissä ajoin, esimerkiksi pari-kolme viikkoa ennen matkaa, jotta matka ei jää viisumista kiinni.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Perm

Mitä voit tehdä ja nähdä Permissä?

Permin suosituimpiin nähtävyyksiin kuuluvat muun muassa modernin taiteen museo ja paikallishistorian museo. Permin modernin taiteen museo Permm sijaitsee kaupungin keskustassa entisellä raitiovaunuvarikolla ja järjestää esimerkiksi vaihtuvia näyttelyitä, festivaaleja, luentoja, työpajoja ja konsertteja. Museoon on sisäänpääsymaksu. Permin paikallishistorian museo on Permin vanhin ja suurin museo ja se tarjoaa vierailijoille useita pysyviä ja väliaikaisia näyttelyitä alueen historiasta. Myös tähän museoon pääsee maksua vastaan. Permin ooppera ja baletti on myös vierailemisen arvoinen kohde, mikäli sinulla on matkallasi aikaa pysähtyä ooppera- tai balettiesityksen ajaksi. Ohjelmistoon kuuluu sekä venäläisiä että kansainvälisiä klassikoita. Kerran vuodessa paikkakunnalla järjestetään kansainvälinen ooppera- ja balettifestivaali, The International Diaghilev Festival. Lapsiperheitä saattaa kiinnostaa Permin eläintarha, johon voi tutustua maksua vastaan, ja paikallinen huvipuisto, Maxim Gorky Central Amusement Park, joka on yksi Venäjän vanhimmista huvipuistoista. Pitkästä iästään huolimatta huvipuisto ilahduttaa asiakkaitaan myös ainakin osin uudistuvilla laitteilla ja huvituksilla.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Perm?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Perm joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Perm momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Perm?

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Perm.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Perm juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Lentojen hintavahteja kohteeseen Perm on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Perm

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Perm


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Perm
1 aikuinen
Tue 5/3
Tue 12/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.