Halvat lennot Perm

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
to 26/5
to 2/6

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Perm?

Lennot Permiin Venäjällä onnistuvat Suomesta nopeimmillaan, kun lähdet liikkeelle pääkaupunkiseudulta ja Helsinki-Vantaan lentokentältä. Matka-aika on parhaimmillaan jonkin verran vajaat yhdeksän ja puoli tuntia. Tarjolla on myös hieman enemmän aikaa vieviä vaihtoehtoja, kuten noin 13 tunnin lentoyhdistelmiä. Oulusta lennot Permiin onnistuvat hieman vajaassa 11 ja puolessa tunnissa, tosin tarjolla on myös esimerkiksi jonkin verran alle 12 tuntia ja noin 13 tuntia kestäviä yhdistelmiä. Rovaniemeltä Permiin pääsee noin 12 tunnissa. Valittavissasi on myös esimerkiksi noin 14 ja 17 tuntia kestäviä lentoyhdistelmiä. Mikäli sinulla ei ole erityisen kiire perille, voit löytää lentoja, joissa matka-aika venyy hieman pidemmäksi. Tällaisten vaihtoehtojen avulla saatat pystyä säästämään rahaa. Parhaat Permin lentotarjoukset saat kuitenkin usein silloin, kun olet liikkeellä hyvissä ajoin ennen matkasi ajankohtaa.

Valitettavasti Suomesta ei ole tarjolla suoria lentoja Bolsoje Savinon lentokentälle eli Permin kansainväliselle lentokentälle Venäjällä, Uralin rinteellä. Helsinki-Vantaan lentokentältä lähtevät lennot pitävät sisällään ainakin yhden välilaskun ja pysähdyksen Moskovassa. Voit myös valita enemmän aikaa vievän yhdistelmän, jolloin käytössäsi on enemmän aikaa Moskovan lentokentällä, tai kaksi välilaskua sisältävän reitin, jolloin matkaan sisältyvät pysähdykset sekä Moskovassa että Pietarissa. Jos lähdet matkaan Oulusta, nopein reitti pitää sisällään kolme välilaskua, yhden Helsinki-Vantaalla, toisen Pietarissa ja kolmannen Moskovassa. Kahdella välilaskulla lennot Permiin vievät hieman enemmän aikaa ja tällöin välilaskut tapahtuvat Helsinki-Vantaalla ja Moskovassa. Myös Rovaniemeltä nopeimmat lennot pitävät sisällään kolme välilaskua. Välilaskukenttinä toimivat tällä reitillä Helsinki-Vantaa, Pietari ja Moskova. Liki yhtä nopealla reitillä Oulusta Permiin välilaskuja on kaksi, yksi Helsinki-Vantaalla ja toinen Moskovassa.Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Perm

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    momondo näyttää tarjoukset yli 700 kilpailijalta kerralla. momondo toimii yli 30 markkinoilla ympäri maailmaa näyttääkseen sinulle laajan valikoiman matkavaihtoehtoja lentoyhtiöistä varaussivustoihin.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Perm momondon avulla?

    Suunnittele matkasi älykkäästi lentojen hintojen ennustusalgoritmin avulla, joka käyttää lentodataa auttaaksesi sinua valitsemaan parhaat päivät lentääksesi halvimmalla hinnalla. Hintakalenterimme auttaa sinua saamaan eniten vastinetta rahoillesi osoittamalla sinulle, milloin on edullisinta lentää. Suunnittele oma matkasi onnistuneesti “Explore”-työkalun avulla. Asiantuntijoiden matkatärpit ovat vain yhden klikkauksen päässä momondon Discover-blogissa. Tilaa hintavahteja seurataksesi hintamuutoksia ja varataksesi lennot, kun hinnat ovat alimmillaan.

  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Perm?

    Vahvista matkatietosi etsiäksesi uusimpia tarjouksia. Selatessasi tarjouksia sinulla on mahdollisuus vaihdella hintavahtien välillä. Saat sitten päivityksiä, kun lentoreitin hinnat nousevat tai laskevat.


Perm ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Perm lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääset Permin lentokentältä kaupungin keskustaan?

Permin kaupunki sijaitsee kohtalaisen matkan päässä Bolsoje Savinon lentokentältä. Pääset kaupungin keskustaan helposti bussilinjalla 108. Matka-aika on vain reilut puoli tuntia ja lippujen hinnat ovat edullisia, vain noin euron luokkaa. Bussin määränpäänä on paikallinen bussiasema. Paikallisbusseja kulkee varhaisesta aamusta liki puolille öin. Viikonloppuisin ja pyhäpäivinä liikenne loppuu hieman aiemmin, mutta yhteyksiä on silti tarjolla aamusta iltaan. Voit siirtyä lentokentältä kaupunkiin vaihtoehtoisesti taksilla, jolloin matka sujuu nopeammin, reilussa varttitunnissa, ja maksaa muutamia euroja. Kyytisovelluksista Venäjän suurissa kaupungeissa ovat käytössä ainakin Yandex tai Yandex Taxi, johon Venäjän Uber liittyi muutama vuosi sitten. Tarkistathan vielä ennen matkaa tai matkan aluksi, onko sovellus käytettävissä tarpeisiisi tuolloin myös Permin kaupungissa.


Kohteen Perm viisumivaatimukset

Yleisesti ottaen tarvitset Venäjälle matkustaessasi voimassa olevan passin ja viisumin. Saapuessasi maahan sinun on myös täytettävä maahantulokortti, jonka toinen osa jää rajaviranomaiselle ja toinen sinulle. Sinun on säilytettävä oma osasi maahantulokortista koko matkan ajan. Viisumin hakemista varten tarvitset passin, joka on voimassa vielä vähintään kuusi kuukautta matkan jälkeen, värillisen passivalokuvan, matkavakuutustodistuksen ja täytetyn viisumianomuksen. Tarvitset myös puollon tai pyyntökirjeen maahan, mutta se järjestyy usein helposti esimerkiksi matkanjärjestäjältä. Voit hakea erityyppisiä viisumeita, kuten yksi-, kaksi- tai monikertaista viisumia. Esimerkiksi kertaviisumilla voit tehdä yhden enintään 30 vuorokautta kestävän matkan Venäjälle. Viisumin hinta riippuu viisumin tyypistä ja käsittelyajasta. Lisämaksullisella pikakäsittelyllä käsittelyaika on nopeimmillaan muutaman päivän. Viisumi on syytä kuitenkin hakea hyvissä ajoin, esimerkiksi pari-kolme viikkoa ennen matkaa, jotta matka ei jää viisumista kiinni.


Aloita matkan suunnittelu - Perm


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Perm

Permin suosituimpiin nähtävyyksiin kuuluvat muun muassa modernin taiteen museo ja paikallishistorian museo. Permin modernin taiteen museo Permm sijaitsee kaupungin keskustassa entisellä raitiovaunuvarikolla ja järjestää esimerkiksi vaihtuvia näyttelyitä, festivaaleja, luentoja, työpajoja ja konsertteja. Museoon on sisäänpääsymaksu. Permin paikallishistorian museo on Permin vanhin ja suurin museo ja se tarjoaa vierailijoille useita pysyviä ja väliaikaisia näyttelyitä alueen historiasta. Myös tähän museoon pääsee maksua vastaan. Permin ooppera ja baletti on myös vierailemisen arvoinen kohde, mikäli sinulla on matkallasi aikaa pysähtyä ooppera- tai balettiesityksen ajaksi. Ohjelmistoon kuuluu sekä venäläisiä että kansainvälisiä klassikoita. Kerran vuodessa paikkakunnalla järjestetään kansainvälinen ooppera- ja balettifestivaali, The International Diaghilev Festival. Lapsiperheitä saattaa kiinnostaa Permin eläintarha, johon voi tutustua maksua vastaan, ja paikallinen huvipuisto, Maxim Gorky Central Amusement Park, joka on yksi Venäjän vanhimmista huvipuistoista. Pitkästä iästään huolimatta huvipuisto ilahduttaa asiakkaitaan myös ainakin osin uudistuvilla laitteilla ja huvituksilla.


Miksi käyttää momondo?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Perm momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Perm.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Perm on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.