Halvat lennot Kemerovo

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 24/5
ti 31/5

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Kemerovo?

Suomesta lennot kohteeseen Kemerovo kestävät lyhyimmillään kahdeksan tuntia, mutta useissa tapauksissa matka-aika voi olla yli 10 tuntia. Lentoaika riippuu siitä, kuinka pitkä välilasku on. Helsinki-Vantaalta lennettäessä on välilasku useimmissa tapauksissa Moskovassa, josta on paikallinen jatkolento kohteeseen Kemerovo. Helsinki-Vantaalta lento Moskovaan kestää alle kolme tuntia ja Moskovasta Kemerovoon on lentoaikaa hieman yli neljä tuntia. Välilaskut useimmilla reiteillä kestävät kolme tai neljä tuntia. Jotkut reitit lentävät Helsinki-Vantaan lentokentältä Pietarin kautta Moskovaan, josta on jatkolento Kemerovoon. Matka-aika tässä tapauksessa on noin 10 tuntia. Muilta Suomen lentokentiltä ei valitettavasti ole tarjolla lentoreittejä kohteeseen Kemerovo. Mikäli matkustat muualta Suomesta, on sinun lennettävä aina Helsingin kautta. Voit myös taittaa alkumatkan helposti junalla tai bussilla. momondosta löydät kätevästi lennot kohteeseen Kemerovo, Kemerovo lentokenttä ja voit vertailla eri reittejä lentoaikoineen. momondosta löydät myös Kemerovon lentotarjoukset.

Valitettavasti tällä hetkellä Suomesta ei ole tarjolla suoria lentoja kohteeseen Kemerovo. Lentoon sisältyy aina välilasku. Mikäli etsit suorinta ja nopeinta reittiä, on paras vaihtoehto tällöin lentää Helsinki-Vantaan lentokentältä Moskovaan ja ottaa sieltä paikallinen jatkolento Kemerovoon. Moskova Šeremetjevon kansainväliseltä lentokentältä menee useita lentoja kohteeseen Kemerovo. Joitakin lentoja lähtee myös Moskovan Vnukovon tai Moskovan Domodedovon kansainvälisiltä lentokentältä. Suomesta lento kyseisille lentokentille kulkee aina Pietarin kautta. momondosta näet kätevästi eri lentoreitit ja välilaskujen pituudet. Voit valita itsellesi sopivimmat lennot vertailemalla reittejä momondossa.

Tomsk Bogashevo lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Kemerovo.

Voit löytää tarjouksia kentälle Tomsk Bogashevo lentokenttä keskimääräiseen hintaan 262 € per henkilö, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.Kemerovo ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Kemerovo lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääset Kemerovon lentokentältä kaupungin keskustaan?

Kemerovon lentokentältä kaupungin keskustaan pääsee sekä taksilla että bussilla. Taksin voit ottaa kätevästi heti lentokentältä ja näin pääset nopeasti kaupungin keskustaan. Bussi numero 101 kulkee lentokentän ja keskustan väliä päivittäin.


Kohteen Kemerovo viisumivaatimukset

Venäjään matkustettaessa Suomen kansalainen ja Suomessa pysyvästi asuva ulkomaalainen tarvitsee aina viisumin. Viisumi pitää hakea hyvissä ajoin ennen matkaa. Viisumin lisäksi tarvitset voimassaolevan passin. Passin oltava voimassa vielä kuusi kuukautta sen jälkeen kun viisumi on päättynyt. Passissa tulee olla myös vähintään kaksi tyhjää sivua. Riippuen siitä, mihin Venäjällä matkustat, voi viisumihakemuskäytäntö vaihdella. Kamerovoviin matkustaessa viisumia tulee hakea Venäjän konsulaatista tai Venäjän suurlähetystöstä. Voit hakea turistiviisumia sen mukaan, kuinka pitkään matkasi kestää. Mikäli matkasi ei kestä yli 30 päivää, voit hakea turistiviisumia. Viisumihakemukseen tarvittavat dokumentit voi tarkistaa Venäjän suurlähetystöltä tai konsulaatilta. Usein hakemukseen vaaditaan kuitenkin voimassa oleva passi sekä täytetty viisumihakemus.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Kemerovo

Kemerovon kaupunki sijaitsee kiinnostavalla paikalla Keski-Siperiassa Venäjällä. Kemerovo tarjoaa matkailijoille ihailtavaksi monia luonnonihmeitä, historiaa, kulttuuria ja taidetta. Kemerovo tarjoaa pieneksi kaupungiksi paljon kiinnostavia museoita. Kemerovo sijaitsee Tomskaja ja Pisanitsan yhtymäkohdassa ja kaupungissa onkin Tomskajan ja Pisanitsan museo. Museo on kiinnostava vierailukohde, joka tarjoaa paljon tutkittavaa. Muita vierailun arvoisia museoita ovat Kuzbassin sotamuseo sekä Kuzbassin liikunta- ja urheilumuseo. Myös Etelä-Siperian arkeologinen ja etnografinen museo on ehdottomasti vierailemisen arvoinen paikka. Museossa on esillä monia erikoisia esineitä ja löydöksiä. Kemerovon alueellinen taidemuseo sen sijaan tarjoaa upeaa taidetta ja monipuolisia teoksia. Kemerovossa voit myös vierailla kaupungin historian museossa, jossa on esillä esineitä, kuvia ja näyttelyitä, jotka tutustuttavat sinut alueen menneisyyteen. Myös Krasjna Gorkan museo voi olla kiinnostava paikka, mikäli alueen historia ja kulttuuri kiinnostaa enemmän. Kemerovon yksi tärkeimmistä paikoista on Punainen kukkula ja muistomerkki "Kuzbassin kaivostyöläisten muistoksi". Muistomerkki sijaitsee yhdellä kaupungin korkeimmista paikoista. Täällä on myös Kemerovon paras näköalatasanne. Vesennyaya-katu on yksi Kemerovon vanhimmista kaduista. Tätä pitkää katua pitkin on miellyttävä kävellä ja samalla ihastella maisemia. Keskellä katua on bulevardi, joka on myös suosittu lepopaikka sekä paikallisten kemerovolaisten että matkailijoiden keskuudessa. Chudes-puisto on myös vierailemisen arvoinen. Puisto on Kemerovon vanhin puisto. Puisto sopii myös erinomaisesti lapsiperheille ja se tarjoaa paljon hauskoja aktiviteetteja lapsille aina ratsastamisesta maailmanpyörään. Puistossa on myös useita kahviloita ja iltaisin taiteilijat esiintyvät lavoilla. Kemerovo on tunnettu myös laajasta teatteritarjonnastaan. Esimerkiksi Lasten ja nuorten teatteri tarjoaa hienoja esityksiä ja näyttävää taidetta. Gaydarin nukketeatteri ja Kuzbass Operettan teatteri ovat myös suosittuja.


Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Kemerovo. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Kaikki lentohaut kohteeseen Kemerovo momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Kemerovo tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

Totta kai.momondo seuraa Kemerovo lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.