Loma-asunnot Ylläsjärvi, Suomen

Etsi loma-asuntotarjoukset  250 Ylläsjärvi, [1,place:'genitive']

Ylläsjärvi, Suomi
1. helmikuu — 2. helmikuu2
to 2/2
ma 6/2

Suositut loma-asunnot kohteessa Ylläsjärvi

Löydä täydellinen loma-asunto vierailullesi kohteeseen Ylläsjärvi
Hinta
€107
€218
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+

Milloin varata loma-asunto kohteesta Ylläsjärvi

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras loma-asuntotarjous kohteessa Ylläsjärvi
Matalasesonkielokuuedullisin kuukausi yöpyä
Huippusesonkijoulukuukallein aika yöpyä
40 %odotettu hintojen lasku
37 %odotettu hinnannousu

Hinta

65 € - 168 €

Halvin viikonpäiväsunnuntaion viikon halvin päivä varata
Kallein viikonpäiväkeskiviikkoon viikon kallein päivä varata
259 €
63 €

Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Ylläsjärvi

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Ylläsjärvi

Loma-asunnot kaupungissa Ylläsjärvi, joissa on paras hinta-laatusuhde

Näillä Ylläsjärvi loma-asunnoilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Hyödyllisiä tärppejä Ylläsjärvi loma-asunnoista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Ylläsjärvi

Alin loma-asunnon hinta

73 €

Keskimääräinen oleskelun kesto

2 päivää
Halvin hinta huoneelle Ylläsjärvi löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 73 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Holiday Home Ylläsparit as- mustikka.
Ihmiset viipyvät keskimäärin 2 päivää majoittuessaan loma-asuntoihin Ylläsjärvi. Keskimääräinen majoitushinta 2 päiväksi Ylläsjärvi viime viikolla on 190 €.

Tietoja majoittumisesta kohteessa Ylläsjärvi

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat loma-asunnon kohteessa Ylläsjärvi

Ylläsjärvi ja sen yhteydessä sijaitseva Ylläksen matkailukeskus tunturi-Lapissa ovat todella suosittuja talvilomakohteita laskettelijoiden ja muiden talviurheilun ystävien piirissä. Alueella on paljon eri loma-asuntovaihtoehtoja, joista voi valita mieleisensä. Juhlijoille Ylläsjärven puolella eniten tarjontaa on aivan kylän keskustassa, josta löytyy muutamia anniskeluravintoloita. Jos laskettelun yhteydessä alkaa kurkkua kuivata, suoraan rinteiltä löytyvät myös esimerkiksi Bar Kaappi ja Bar Pöllö. Ylläsjärven ehdoton yöelämän keskus on ravintolamaailma Taiga, joka on ravintolan ohella yökerho ja jossa esiintyy sesongin aikaan maan huippuartisteja. Taigan tunnelma kannattaa siis ehdottomasti kokea. Vaihtoehtoisesti voi myös matkustaa noin vartin matkan tunturin toiselle puolelle, sillä Äkäslompolon kylän puolelta löytyy lisää potentiaalisia kohteita juhlijoille. Lapland Hotels Äkäslompolon yhteydessä on yökerho Pirtukellari, jossa on tunnetusti Ylläksen parhaat bileet. Äkäslompolon keskustasta löytyvät myös enemmän pub-tyyliset Public House Selvä Pyy sekä Humina Pub, jotka ovat tunnelmallisia ja kodikkaita. Humina Pubissa voi myös halutessaan laulaa karaokea. Sijaitsipa loma-asunto rinteiden läheisyydessä tai kylän keskustan tuntumassa, välimatkat ovat joka tapauksessa melko lyhyitä, joten juhlimaan on helppo lähteä mistä vain.

Ylläsjärven keskustan liepeiltä löytyy hyvä valikoima erilaisia loma-asuntoja, jotka soveltuvat perheille. Sekä rinteet että muut aktiviteetit ovat lyhyen matkan päässä, mutta loma-asunnoista löytyy myös omaa rauhaa sitä tarvitseville. Talvisin Ylläsjärven alueella voi lasten kanssa esimerkiksi lasketella, lumikenkäillä, hiihtää tai mennä pulkkamäkeen, ja kesäisin tunturin alueet sopivat vaikkapa pyöräilyyn tai pienimuotoiseen patikointiin. Ylläksen rinteiltä löytyy Ylläs Bike Park, jossa myös perheen pienimmät voivat harjoitella maastopyöräilyä mukavasti ja turvallisesti. Ylläsjärvellä on myös useita leikkipuistoja sisäaktiviteetteihin. Ski Resort Ylläksellä sijaitsevat sisäleikkipuisto Peikonpesä sekä Ylläs Kids -leikkipaikka. Aivan Ylläsjärven keskustassa olevalta Eelin Kaupalta löytyy myös monipuolinen Ylläsjärven Lähiliikunta- ja toimintapuisto. Puistossa on muun muassa Pump Track, jossa voi myös harjoitella maastopyöräilyn tekniikkaa, sekä vaijeriliuku, liukumäkiä, kiipeilytelineitä ja monitoimikenttä, jolla voi pelata vaikka jalkapalloa tai sählyä. Äkäslompolon puolelta löytyy myös lisää leikkipaikkoja sekä pulkkamäkiä. Ylläksellä Äkäslompolon puolella on myös suosittu Konijänkän kotieläinpiha, joka varmasti kiinnostaa lapsia ja miksei aikuisiakin. Konijänkällä pääsee tutustumaan hevosiin, poroihin ja huskeihin sekä voi kokeilla hevosreki- tai koiravaljakkoajelua.

Loma-asunto Ylläsjärvellä on erittäin varteenotettava vaihtoehto perheelle tai esimerkiksi isommalle ryhmälle. Ryhmälle asunnossa majoittuminen tulee usein hotellihuoneita halvemmaksi, ja perheille asuntojen tarjoamat tilat ja varustelut helpottavat lomaa takuulla. Asunnot sopivat toki myös pienemmille ryhmille tai pariskunnille oikein hyvin, ja oma tila ja rauha on taattu. Ylläsjärven loma-asuntovalikoimasta löytyy niin yksiöitä kuin suuremmille ryhmille tarkoitettuja kolmioitakin, joten jokaiselle löytyy varmasti omille tarpeille sopiva vaihtoehto. Ylläsjärvellä useimmat loma-asunnot sijaitsevat joko aivan rinteiden läheisyydessä tai lyhyiden matkojen päässä, joten kulkeminen paikasta toiseen asunnoilta on helppoa eikä vie turhaa aikaa. Rinteiden yhteydessä olevilta mökeiltä onnistuu jopa laskeminen suoraan rinteeseen ja päivän päätteeksi laskeminen mökille takaisin ilman kävelyä. Sekä Ylläsjärven keskustasta että muutaman kilometrin päässä sijaitsevasta Äkäslompolon keskustasta löytyvät ruokakaupat ja muut tarvittavat palvelut. Hotelleihin verrattuna loma-asunnot tarjoavat ensisijaisesti omaa rauhaa ja tilaa sekä vapautta. Keittiössä pystyy halutessaan laittamaan itse ruokaa, pyykkiä voi pestä kätevästi, takkaan voi sytyttää tulen ja rentoutumishetki omassa saunassa kruunaa lomapäivän. Osa loma-asunnoista sijaitsee järven läheisyydessä, joten kesäisin pääset halutessasi polskimaan raikkaassa järvivedessä. Esimerkki momondon kautta löytyvästä loma-asunnosta on Holiday Home Nordic Chalet, joka sijaitsee aivan rinteiden ja ravintolamaailma Taigan läheisyydessä. Huoneistoon mahtuu neljä henkilöä ja siellä on esimerkiksi sauna. Kohteesta löytyy myös yhteinen suksienhuoltotila. Tämä ja monet muut asunnot löydät momondosta. Ylläsjärvi ja sen loma-asunnot monipuolisine valikoimineen tarjoavat varmasti unohtumattoman loman ihan jokaiselle.

Ne, jotka valitsevat loma-asunnon majoituspaikakseen kohteessa Ylläsjärvi tekevät varauksen yleensä 2 öille.

Kuun elokuu aikana tyypillisesti kohteen Ylläsjärvi loma-asuntojen ja vuokrauskohteiden hinnat ovat alhaisimmillaan hintojen ollessa noin 40 % halvemmat kuin kohteessa Ylläsjärvi vallitsevana sesonkina.


Aloita matkan suunnittelu - Ylläsjärvi


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Kattava matkahaku
momondo vertailee yli kolmea miljoonaa hotellia ja muita majoitustyyppejä varmistaakseen, että löydät parhaan majoituspaikan.
Intuitiiviset hakusuodattimet
Suodata hinnan, mukavuuksien, ilmaisen peruutuksen, tehostetun siivouksen, ilmaisen aamiaisen ja paljon muun mukaan.
Älykkäät hintavahdit
Jos olet löytänyt jostain majoituspaikan, momondo voi seurata hintaa ja ilmoittaa sinulle, kun se muuttuu.