Hotellit Iisalmi, Suomen

Etsi hotellitarjoukset  3 Iisalmi, Suomen

Iisalmi, Suomi
1. lokakuu — 2. lokakuu2
su 2/10
to 6/10

Suositut Iisalmi hotellit

Löydä täydellinen hotelli vierailullesi kohteeseen Iisalmi
Hinta
€50
€509
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelliluokka
0+
2
3
4
5

Milloin varata hotelli kohteesta Iisalmi

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras tarjous hotellihuoneelle kohteessa Iisalmi
Kallein viikonpäiväkeskiviikkoon viikon kallein päivä varata
Halvin viikonpäivätorstaion viikon halvin päivä varata
190 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
68 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä

Hyödyllisiä tärppejä Iisalmi hotelleista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Iisalmi

Halvin hotellihinta

50 €

Keskimääräinen oleskelun kesto

2 päivää
Halvin hinta huoneelle Iisalmi löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 50 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Koljonvirran Lomamökit.
Ihmiset viipyvät keskimäärin 2 päivää majoittuessaan hotelleihin Iisalmi. Keskimääräinen majoitushinta 2 päiväksi Iisalmi viime viikolla on 238 €.

Iisalmi matkavinkit

Miten löytää hyvä hotelli Iisalmessa?

Hyvän hotellin Iisalmesta voi löytää yleensä helposti, sillä paikkakunnan majoitustarjonta on melko monipuolista. Jos matkustat esimerkiksi kesälomasesongin aikana, kannattaa majapaikka varata mieluiten kohtuullisen ajoissa, muuten suosituimmat hotellit voivat olla jo täyteen buukattuja. Kun pohdit, miltä alueelta hotelli kannattaa varata, mieti, haluatko ennemmin palveluiden äärelle vai luonnon rauhaan. Iisalmen kaupunkihotelleista lähes kaikki sijaitsevat keskustan alueella, mutta myös kaupunkia ympäröivän maaseudun rauhasta voi löytää joka budjettiin sopivia majoituspaikkoja. Hintataso on kaiken kaikkiaan Iisalmen hotelleissa kohtuullinen, lomasesonkien ulkopuolella suurempiin Suomen kaupunkeihin verrattuna jopa halpa. Vertaa hotellien hintoja ja palveluita esimerkiksi momondon hotellivertailutyökalun avulla, ja ota netistä avuksi kartta, mikäli tarvitset apua välimatkojen hahmottamisessa.

Miten viettää edullinen loma Iisalmessa?

Iisalmessa edullisen loman viettäminen on helppoa etenkin suosituimman kesälomasesongin ulkopuolella. Edullisimmiksi majoituspaikoista tulevat yleensä erilaiset hostellit ja maalaismajoituspaikat, mutta myös kaupungin keskustasta voi saada hotellin kohtuulliseen hintaan. Vertaile hintoja tarkkaan ja etsi myös erilaisia hotellitarjouksia esimerkiksi lomasesonkien ajaksi. Mitä aiemmin majoitusta etsit, sitä enemmän on valinnanvaraa, ja kun sopivan hintainen majoitus osuu kohdalle, lyö hotellivaraus lukkoon. Iisalmen luonto ja järvet tarjoavat monenlaisia ilmaisia harrastusmahdollisuuksia vaeltamisesta kalastamiseen, veneilyyn ja pyöräilyyn. Mikäli olet oluen ystävä, Olvin Panimomuseossa voi vierailla tutustumassa oluen valmistukseen aivan ilmaiseksi.

Liikkuminen Iisalmessa?

Iisalmen tasainen keskusalue on kooltaan kompakti, joten sen alueella on helppoa liikkua kävellen. Kaunis luonto, etenkin järvenranta-alueet, sopivat hyvin myös pyöräilyyn. Iisalmen joukkoliikennettä pyörittävät paikallisliikenteen bussit, joihin liput voi ostaa suoraan linja-auton kuljettajalta. Taksilla liikkuminen on mahdollista, mutta joukkoliikennettä kalliimpaa. Iisalmen lähialueita tutkiessa hyvä vaihtoehto voi olla myös vuokra-auto.

Voiko hotellin varata Iisalmessa ilman luottokorttia?

Käytännössä kaikki Iisalmen hotellit ja muut majoituspaikat pyytävät luottokortin tiedot varauksen tekemiseksi.

Mitä tehdä Iisalmessa lasten kanssa?

Iisalmi tarjoaa paljon puuhaa myös lasten kanssa kesin ja talvin. Kesällä kaupunki on parhaimmillaan, sillä Poroveden rannoilla sijaitsevilla uimarannoilla on mukava uida, ottaa aurinkoa ja syödä eväitä koko perheen voimin. Kisakellari-vapaa-ajankeskuksessa on tarjolla erilaisten liikunta-aktiviteettien lisäksi Megazone-laserseikkailuja ja 3D-metsästyssimulaattori. Iisalmen Liikennepuistossa lapset voivat kesäaikaan opetella ilmaiseksi liikennesääntöjä, ja Iisalmen luontomuseossa on mahdollista tutustua alueen luontoon. Lapsilta pääsy museoon on ilmainen. Sade- tai pakkaspäivinä koko perhe voi suunnata polskimaan Iisalmen uimahalliin tai keilaamaan Pelixirin keilaradalle. Esimerkiksi Paloisvuoresta löytyy laaja ulkoilualue, jonka reitit sopivat hyvin perheen pienimmillekin. Talvella alueella voi hiihtää murtomaahiihtoladuilla.

Pysäköinti Iisalmessa

Iisalmessa pysäköinti on ilmaista kaikilla alueilla, myös keskustassa, mutta parkkikiekkojen käyttö on monilla alueilla pakollista. Tarkista siis pysäköintiaikaa rajoittavat määräykset katujen ja parkkialueiden liikennemerkeistä. Kätevimmin matkailijat saavat autonsa usein hotellien parkkialueille, joten etenkin jos majoitut kaupungin keskustassa, tiedustele parkkipaikkaa ensimmäisenä majoituspaikastasi.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Iisalmi per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Iisalmi hotellihuoneita halpaan hintaan

3-star hotels

Cheapest 83 €

Average 163 €

Most expensive 207 €

Search 3-star hotels
2 stars and under
3 stars
4 stars +

Osuvimmat momondo-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 24 tunnin ajalta.


Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Iisalmi

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Iisalmi

Hotellit kaupungissa Iisalmi, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä Iisalmi hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Missä majoittua kohteessa Iisalmi

Pohjois-Savon kaunis Iisalmi tarjoaa hotelleja jokaiseen makuun. Vaikka pienessä, alle 22 000 asukkaan savolaiskaupungissa hotellitarjontaa ei ole valtavasti, löytyy majapaikkoja paikkakunnalta mukava määrä matkailijoiden käytettäviksi. Iisalmessa on mahdollista majoittua niin tutuissa ja turvallisissa ketjuhotelleissa, kartanoissa, hostelleissa kuin leirintäalueillakin.

Hotellit Iisalmessa sijaitsevat yleisimmin kaupungin keskustassa tai sen tuntumassa. Keskustan hotelleista monet ovat kohtuullisen lähellä rantaa eli kävelymatkan päässä Poroveden rannoilta. Jos haluat nauttia laineiden liplatuksesta aamuin ja illoin, hyvä ja edullinen majoitusvaihtoehto on keskustan lähellä sijaitseva Hotellilaiva Wuoksi, joka sopii hyvin esimerkiksi pariskuntien lomakodiksi. Hotellilla on hyvä sijainti vain viiden minuutin kävelymatkan päässä ydinkeskustan kauppakeskus Iisasta.

Iisalmen kaupunginosista keskusta-alue kuuluu Iisalmen parhaisiin alueisiin majoittua etenkin kattavan palvelutarjontansa ansiosta. Ostosmahdollisuudet ovat ehdottomasti parhaat keskustassa. Lähellä rautatieasemaa sijaitsee useita hotelleja, niiden joukossa esimerkiksi nostalginen Hotelli Seurahuone, jonka rakennus on seissyt Iisalmen keskustassa jo 1920-luvulta alkaen. Hintataso Iisalmen hotelleissa on yleensä varsin kohtuullinen, ja kesäsesonginkin aikaan hotellihuoneiden hinnat pysyttelevät keskimäärin 100 euron tuntumassa tai sen alapuolella. Palveluita, kuten aamiaista tai omaa kylpyammetta, kannattaa tiedustella hotelleista ja hostelleista erikseen ennen varauksen tekemistä.

Jos mieluista vaihtoehtoa ei Iisalmen alueelta löydy, on kaupungin lähiympäristössä mielenkiintoisia majoituspaikkoja. Esimerkiksi uima-altaisiin polskimaan kaipaava voi harkita Iisalmesta 20 minuutin automatkan päässä sijaitsevaa Runnin aluetta, jossa matkailijoita palvelee luonnon keskellä sijaitseva Spa Hotel Runni. Hotelli on suositeltava myös lapsiperheille ja luonnon äärellä viihtyville. Haapaniemen alueella taas voi yöpyä kartanomajoituksessa, Guest House Haapaniemen Hirsikartanossa. Erilaisia maaseutumajoituskohteita ja lomamökkejä Iisalmen läheisyydessä on useita.


Lue lisää nähtävyyksistä: Iisalmi

Pohjois-Savon Iisalmi on rento, pieni savolaiskaupunki, jossa lomaa voi viettää niin leppoisissa merkeissä kuin erilaisten aktiviteettienkin parissa. Iisalmen sydän on kaupungin tori, joka on kesäisin suosittu kauppa- ja kohtaamispaikka kaupunkilaisille. Nauti kesätunnelmasta, juo torikahvit ja herkuttele mansikoilla, herneillä ja perinteisillä savolaisleivonnaisilla, kuten kalakukolla. Joulukuussa torille avataan yleensä tunnelmallinen joulutori. Myös Iisalmen kauppahallista voi tehdä lähi- ja perinneruokaostoksia vuoden ympäri.

Iisalmea ympäröivät vesistöt monesta suunnasta, ja etenkin suuri Porojärvi tarjoaa mahdollisuuksia moneen. Kesällä kovassa käytössä ovat kaupungin uimarannat, ja järvelle voi lähteä myös veneilemään, kalastamaan tai melomaan. Ahmon golfkenttä tarjoaa haasteita golffareille, ja patikoinnin sekä retkeilyn ystävät voivat hakeutua kaupungin suosituille luontopoluille. Monet niistä sopivat myös maastopyöräilijöille.

Hyvällä säällä kannattaa nousta Paloisvuoren huipulle, josta aukeavat hienot maisemat koko Iisalmen seudun ylle. Koljonvirralla kulkee historiapolku, jonka varrella voi paneutua luonnosta nauttimisen ohessa esimerkiksi Suomen sotahistoriaan ja alueen menneisyyteen.

Iisalmi tunnetaan Olvin oluiden kotikaupunkina, ja oluen valmistamisella on kaupungissa jo yli satavuotinen perinne. Kaupungissa onkin mahdollista tutustua Olvin panimon tuntumassa sijaitsevaan Panimomuseoon. Suomalaisen kirjallisuuden ystäviä kiehtonee esimerkiksi Mansikkaniemellä asuneen Juhani Ahon museo, jossa on esillä useita kirjailijalle kuuluneita esineitä. Luontomuseossa, joka on hauska koko perheen kohde, voi puolestaan tutustua Savon alueen luonnon monimuotoisuuteen.


Tietoja majoittumisesta kohteessa Iisalmi

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Iisalmi

Matkailijoiden vieraillessa kohteessa Iisalmi on heidän yleisin vaihtoehtonsa 2 yön yöpyminen.

Hotellihuone kohteessa Iisalmi kustantaa yleensä 114 € per yö. Tämä luku on keskiarvo ja hinnat vaihtelevat sijainnin, palveluiden ja huoneen saatavuuden mukaan haluamassasi hotellissa.

toukokuu on edullisin kuukausi varata hotelli kohteessa Iisalmi. Hotellihuoneen hinta voi olla jopa 47 % edullisempi kuin sesonkina.

Hotellihuoneet kohteessa Iisalmi ovat edullisimmillaan keskiviikko ja katossa tiistai.


momondon suosikkihotellit kaupungissa Iisalmi

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista hotelleista kaupungissa Iisalmi

Herostreet Apartment 9

Iisalmi, Pohjois-Savo, Suomi

9,0
96 €
Vacation home Kissaniemi in Iisalmi - 6 persons, 1 bedrooms

Vacation home Kissaniemi in Iisalmi - 6 persons, 1 bedrooms

Iisalmi, Pohjois-Savo, Suomi

104 €

Aloita matkan suunnittelu - Iisalmi


Miksi käyttää momondo?

momondo on ilmainen! Haemme laajasti sadoilta verkkosivustoilta, löydämme hotellit ja muut majoitusvaihtoehdot alueella Iisalmi tunnetuista hotellit ryhmistä pieniin itsenäisiin yrityksiin. momondon avulla kaikki nämä vaihtoehdot on helppo suodattaa, jotta löydät täydellisen majoituspaikan.

Kun kaikki Iisalmi majoitusvaihtoehdot on löydetty hakumoottoreiden avulla, momondo auttaa sinua löytämään hyvän majoituspaikan antamalla sinun suodattaa tuloksia. Jos etsit paikkoja, jotka tarjoavat ilmaisen aamiaisen siihen löytyy oma suodatin. Tarvitsetko ilmaisen internetin tai maksuttoman peruutuksen? Kaikki tämä ja paljon muuta löytyy momondon sivuilta monipuolisten hakuehtojen avulla.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Kattava matkahaku
momondo vertailee yli kolmea miljoonaa hotellia ja muita majoitustyyppejä varmistaakseen, että löydät parhaan majoituspaikan.
Intuitiiviset hakusuodattimet
Suodata hinnan, mukavuuksien, ilmaisen peruutuksen, tehostetun siivouksen, ilmaisen aamiaisen ja paljon muun mukaan.
Älykkäät hintavahdit
Jos olet löytänyt jostain majoituspaikan, momondo voi seurata hintaa ja ilmoittaa sinulle, kun se muuttuu.