Hotellit Lohja, Suomen

Etsi hotellitarjoukset  6 Lohja, Suomen

Lohja, Suomi
1. joulukuu — 2. joulukuu2
pe 2/12
ti 6/12

Suositut Lohja hotellit

Löydä täydellinen hotelli vierailullesi kohteeseen Lohja
Hinta
€46
€369
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelliluokka
0+
2
3
4
5

Milloin varata hotelli kohteesta Lohja

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras tarjous hotellihuoneelle kohteessa Lohja
Halvin viikonpäivätiistaion viikon halvin päivä varata
Kallein viikonpäiväsunnuntaion viikon kallein päivä varata
104 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
24 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä

Hyödyllisiä tärppejä Lohja hotelleista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Lohja

Halvin hotellihinta

46 €

Suosituin hotelli (5-tähteä)

Holiday Home Lempelä

Hotellit lähellä lentokenttää

1310
Halvin hinta huoneelle Lohja löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 46 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Lylyinen Manor.
Matkusta mukavasti, kun varaat huoneen Holiday Home Lempelä, suosituimmasta viiden tähden hotellista Lohja.
Lohja löytyy 1 310 hotellia lähellä Helsinki-Vantaan lentoasema. Hilton Helsinki Airport on lähin 0,1 km etäisyydellä tältä lentoasemalta.

Lohja matkavinkit

Lohjan hotellit levittäytyvät sekä kaupungin keskustaan että ydinkaupunkia ympäröiville maaseutualueille. Kaupungin hotellitarjonta ei ole valtavan laaja, mutta jokainen alueelle saapuva matkailija löytää Lohjan seudulta sopivan majapaikan. Tarjolla on niin kylpylähotelleja, maalaismajoituskohteita kuin budjettiluokan majataloja. Lohjalta hotellia etsivän kannattaa pitää mielessä, etteivät kaikki kaupungin majoituspaikat sijaitse keskustan lähettyvillä. Lohjan seutu ja hotellit Lohjalla levittäytyvät laajalle alueelle, ja välimatkat kunnan alueiden välillä voivat olla pitkiä. momondon kätevän hotellihakukoneen kartasta näet, missä paikoissa budjettiisi sopivat hotellivaihtoehdot sijaitsevat.

Lohja on melko edullinen matkakohde vuoden ympäri. Kiivaimman kesälomasesongin aikaan alueen hinnat nousevat hieman, mutta erityisesti maaseutumajoituskohteiden joukosta voi löytää halvan vaihtoehdon myös suosituimmille lomakuukausille. Hotellivaraus vilkkaimmille lomaviikoille kannattaa kuitenkin tehdä ajoissa. Halvat hotellit Lohjalla eivät ole sijoittuneet millekään tietylle alueelle, vaan pieniä, edullisia majapaikkoja on eri puolilla Lohjaa. Loma-aktiviteettien puolesta Lohja ei tule kalliiksi, sillä 141 järven kunta tarjoaa vierailleen lukemattoman määrän retkeilyreittejä ja uimapaikkoja. Tutustu lisäksi esimerkiksi Lohjan alueen kirkkoihin ja kartanoihin.

Kesällä lasten kanssa matkustavien kannattaa suunnata Lohjan retkeilypoluille ja uimapaikoille. Ympärivuotisia elämyskohteita ovat Lohjan keilahalli ja virkistysuimala Neidonkeidas, joissa viihtyy hyvin koko perhe. Tytyrin elämyskaivoksessa perheen pienimmätkin oppivat kaivosten historiaa.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Lohja per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Lohja hotellihuoneita halpaan hintaan

3-tähden hotellit

Halvin 94 €

Keskinkertainen 94 €

Kallein 96 €

Etsi 3-tähden hotelleja

Osuvimmat momondo-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 24 tunnin ajalta.


Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Lohja

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Lohja

Hotellit kaupungissa Lohja, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä Lohja hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Missä majoittua kohteessa Lohja

Hotellit Lohjalla keskittyvät varsinkin kaupungin keskustaan. Keskustassa voit majoittua luonnonkauniissa maisemissa lähellä rantaa, sillä Lohjan ydinkeskusta sijaitsee Lohjanjärven rannalla. Alueella on kattavat palvelut, lukuisia ravintoloita ja hyvät kulkuyhteydet. Lohjan keskustan hotellit sijaitsevat lisäksi kävelymatkan päässä Lohjan bussiasemalta. Keskusta sopii alueena hyvin esimerkiksi työmatkailijoille sekä lapsiperheille, jotka haluavat tehdä Lohjan vierailusta mahdollisimman vaivattoman. Hotelli Lohja on perinteinen ja toimiva hotellivalinta kaupungin ytimessä. Gasthaus Lohja -majatalo on edullisempi majoitusvaihtoehto lähellä keskustaa. Perheille ja ryhmässä reissaaville Lohjan keskeisimmistä kortteleista löytyy myös huoneistomajoituskohteita. Maaseudun rauhassa viihtyvien kannattaa majoittua Lohjalla esimerkiksi Vohloisten alueelle. Vohloistenlahden järvimaisemien lähettyvillä ja hyvien uimapaikkojen äärellä sijaitsee muun muassa Vohloisten kartanon huoneisto. Läheiselle St. Laurence Golf -kentälle on Vohloisten alueelta noin 10 minuutin automatka, eli alue palvelee hyvin myös golffareita. Lohjan hotellit ovat usein herttaisia maatilamajoituskohteita. Esimerkiksi Vähä-Roution alueella sijaitseva Koivulan kartano tarjoaa vierailleen todellisen maalaisidyllin historiallisessa ympäristössä. Kartanon juuret ulottuvat 1500-luvulle asti. Kartano sopii hyvin esimerkiksi romanttista lomaa viettäville pariskunnille, ja vieraat voivat itse valita, nukkuvatko yönsä esimerkiksi aitassa vai rantamökissä.
Majoitus Lohjalla löytyy hyvin myös Karjalohjan alueelta, joka sijaitsee puolen tunnin automatkan päässä Lohjan keskustasta. Karjalohjalla rentoa lomaa etsivät pääsevät lataamaan akkuja Lohja Spa & Resort -kylpylähotelliin. Tyylikkäässä hotellissa on hyvä uima-allas- ja saunaosasto.


Lue lisää nähtävyyksistä: Lohja

Uudenmaan alueella sijaitseva Lohja on suosittu kesäkohde pääkaupunkiseudun tuntumassa. Esimerkiksi Helsingistä Lohjalle on matkaa vain noin 60 kilometriä, ja bussiyhteydet pääkaupunkiseudulta Lohjalle ovat erinomaiset. Matkailijat viihtyvät Lohjan alueella etenkin sen vehreän luonnon ansiosta. Kunnan alueella on 141 järveä tai lampea, mikä merkitsee, että kauniita järvimaisemia ei tarvitse Lohjalla matkaillessa etsiä. Alueella pääsee nauttimaan kaupunkielämän lisäksi retkeilyreiteistä, historiallisista kartanoista ja idyllisistä maalaismaisemista. Lohjan keskustassa vallitsee kesäkuukausina rento tunnelma, ja pientä keskustaa on helppo tutkia kävellen. Kahvit ja ostoskierros Lohjan torilla kuuluvat kaupungin kesäpäivään. Torilla on myynnissä esimerkiksi paikallisia käsitöitä. Piipahda Lohjan Museossa tutustumassa alueen elämäntyyliin menneinä vuosikymmeninä. Kaarteen sotamuseossa voi puolestaan tutustua suomalaiseen sotahistoriaan ja Tytyrin elämyskaivoksessa aitoon kaivosympäristöön. Kesäaikaan kirjallisuuden ystäville pakollinen vierailukohde on Paikkarin torppa, joka on Kalevan koonneen runonkerääjä Elias Lönnrotin synnyinkoti. Myös Lönnrotin vanhuudenkoti, Lammintalo, sijaitsee Lohjan seudulla. Lohjalla matkailevat voivat tutustua myös alueen maatiloihin erilaisilla matkailutiloilla. Käynnin arvoinen on esimerkiksi Alitalon Omenaviinitila, jossa tuoksuu ja kukkii kevätaikaan yli 10 000 omenapuuta. Katteluksen tila on puolestaan keskittynyt luomuviljelyyn ja maaseutumatkailuun.


Tietoja majoittumisesta kohteessa Lohja

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Lohja

Hotellien hintoihin kohteessa Lohja vaikuttavat useat tekijät, kuten tähtiluokitus, sijainti ja yleinen kysyntä. Yleisesti ottaen hotellin keskihinta on noin 180 € yöltä.

syyskuu on edullisin kuukausi varata hotelli kohteessa Lohja. Hotellihuoneen hinta voi olla jopa 69 % edullisempi kuin sesonkina.

Hotellihuoneet kohteessa Lohja ovat edullisimmillaan maanantai ja katossa lauantai.

Hostelli kohteessa Lohja (tai enintään 2-tähden hotellit) maksavat keskimäärin 93 € henkilöltä ja yöltä. Hinta on 87 € halvempi kuin hotellit yleensä kohteessa Lohja.


momondon suosikkihotellit kaupungissa Lohja

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista hotelleista kaupungissa Lohja

Villa holkeri / 5 Pax

Lohja, Uusimaa, Suomi

369 €

Vacation Home Skogsvilla In Salo - 7 Persons, 4 Bedrooms

Lohja, Uusimaa, Suomi

142 €

Holiday Home Ranta-iivari

Lohja, Uusimaa, Suomi

9,3
239 €
Vacation home Metsä-iivari in Lohja - 6 persons, 3 bedrooms

Vacation home Metsä-iivari in Lohja - 6 persons, 3 bedrooms

Lohja, Uusimaa, Suomi

476 €
Vacation home Puutarhurin mökki in Karjalohja - 6 persons, 1 bedrooms

Vacation home Puutarhurin mökki in Karjalohja - 6 persons, 1 bedrooms

Lohja, Uusimaa, Suomi

211 €

Holiday Home Metsä-iivari

Lohja, Uusimaa, Suomi

120 €
Villa Myllykoski, unique place to relax and to work

Villa Myllykoski, unique place to relax and to work

Lohja, Uusimaa, Suomi

241 €

Sparks Villas 120 - Granbacka

Lohja, Uusimaa, Suomi

9,6
487 €

Lohja Lempola 2 room apartment

Lohja, Uusimaa, Suomi

9,3
67 €

Huoneisto Lohjan keskusta

Lohja, Uusimaa, Suomi

8,9
99 €

Villa Edengård, next to Lohja lake

Lohja, Uusimaa, Suomi

9,0
256 €

Hyrsylän Koulu: A former school in the Finnish countryside

169 Hyrsyläntie, Lohja, Uusimaa, Finland

91 €

Villa Silve, yhden makuuhuoneen omakotitalo.

Lohja, Uusimaa, Suomi

10,0
102 €
Vacation home Mustikka in Lohja - 4 persons, 1 bedrooms

Vacation home Mustikka in Lohja - 4 persons, 1 bedrooms

Lohja, Uusimaa, Suomi

231 €
Vacation Home Ranta-Iivari In Lohja - 12 Persons, 6 Bedrooms

Vacation Home Ranta-Iivari In Lohja - 12 Persons, 6 Bedrooms

Lohja, Uusimaa, Suomi

10,0
430 €

Aloita matkan suunnittelu - Lohja


Miksi käyttää momondo?

Majoituksen tai hotellit varaaminen kohteessa Lohja on helppoa momondon avulla. Sivustomme käyttöminen on ilmaista, eikä meillä ole piilokuluja tai maksuja. momondo vertailee satoja verkkosivustoja ja tarjoaa sinulle kaikki Lohja hotellit ja muut majoitusvaihtoehdot yhdessä paikassa.

Voit löytää loistavan yöpymispaikan kohteessa Lohja käyttämällä suodattimiamme, kun olet käyttänyt yllä olevaa hakulomaketta. momondon suodattimet sisältävät yksinkertaisia vaihtoehtoja, kuten tähtiluokituksen, sijainnin ja hinnan; mutta myös paljon yksityiskohtaisempia kriteerejä ja voit valita majoituksen tyylin, mukavuuksien, kuten ilmaisen aamiaisen ja internetin sekä parannettujen terveys- ja turvallisuusvaihtoehtojen perusteella.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Kattava matkahaku
momondo vertailee yli kolmea miljoonaa hotellia ja muita majoitustyyppejä varmistaakseen, että löydät parhaan majoituspaikan.
Intuitiiviset hakusuodattimet
Suodata hinnan, mukavuuksien, ilmaisen peruutuksen, tehostetun siivouksen, ilmaisen aamiaisen ja paljon muun mukaan.
Älykkäät hintavahdit
Jos olet löytänyt jostain majoituspaikan, momondo voi seurata hintaa ja ilmoittaa sinulle, kun se muuttuu.