Autonvuokraus Sotši, Venäjä

Haussa halpa vuokra-auto Sotši, Venäjä? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Sotši, KDA, Venäjä
31. tammikuu — 7. helmikuu
Sama palautus
Sotši, KDA, Venäjä
ma 31/1
Keskipäivä
ma 7/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autovuokraamo Sotši: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Sotši, Venäjä
3 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Sotši, Venäjä kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Sotšin kansainvälinen lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Sotši

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Sotši noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Budget on yksi vuokraamoista, jotka tarjovat tehostettuja siivousvaihtoehtoja COVID-19-taudin leviämisen vähentämiseksi kohteessa Sotši. Ajo neuvoja puhdistetaan normaalisti säännöllisesti, mutta vuokraamot kiinnittivät erityishuomiota autojen desinfioimiseen. Voit nyt löytää kaikki kohteen Sotši autovuokraamot, jotka tarjoavat tätä palvelua etsimällä ja suodattamalla kyseisen vaihtoehdon momondossa. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Sotši, Venäjä?

  Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Sotši huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 60 km/t ellei toisin mainita. Sotši taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 90 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Sotši rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 130 km/t.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Sotši?

  momondo-käyttäjien suosituin automallin kaupungissa Sotši on Ford Focus ja seuraavaksi suosituin vastaavasti Nissan Altima. Käyttäjämme ovat löytäneet Ford Focus tarjouksia kaupungissa Sotši keskimääräiseen hintaan 24 € per päivä, ja niin alhaiseen hintaan kuin 20 € per päivä. Mallin Nissan Altima vuokraaminen kaupungissa Sotši maksaa yleensä keskimäärin 60 € per päivä, vaikka voit löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 54 € per päivä.

 • Millainen sää on kohteessa Sotši, Venäjä kuukauden tammikuu aikana?

  Yleensä sää kaupungissa Sotši kuukauden tammikuu aikana on 6 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 178 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Sotši kuukauden tammikuu aikana ei tyypillisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin, jota sopii parhaiten matkallesi. Datamme mukaan momondon käyttäjät etsivät usein tietynlaisia ajoneuvoja vuokra-autoksi kohteessa Sotši. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Sotši vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Ford Focus.

 • Onko sää kaupungissa Sotši samanlainen kuin muualla Krasnodarin aluepiiri alueella?

  Ilmasto alueella Krasnodarin aluepiiri kuukauden tammikuu aikana on yleensä 6 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 178 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Sotši lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Venäjä

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Moskova, Pietari ja Samara eri puolilla Venäjä

Aloita matkan suunnittelu - Sotši