Sixt autonvuokraukset kaupungista Rovaniemi

Etsi ja vertaa hyviä Sixt vuokra-autotarjouksia kaupungissa Rovaniemi

Rovaniemi, Suomi
4. lokakuu — 11. lokakuu
Sama palautus
Rovaniemi, Suomi
ke 4/10
Keskipäivä
ke 11/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Sixt vuokra-autotarjoukset Rovaniemi, Lappi

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

31 € - 104 €

Kaikki autotyypit

48 € - 282 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Sixt Rovaniemi, Lappi on lokakuu hintojen ollessa 31 € per päivä keskimäärin. 31 € per päivä on 39 % alhaisempi kuin 51 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Rovaniemi. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Sixt Rovaniemi on lokakuu ja joulukuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden joulukuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Sixt Rovaniemi, Lappi on elokuu hintojen ollessa 56 € per päivä keskimäärin. 56 € per päivä on 54 % alhaisempi kuin 123 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Rovaniemi. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Sixt Rovaniemi on elokuu ja joulukuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden joulukuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Suuri auto vuokraamosta Sixt Rovaniemi, Lappi on heinäkuu hintojen ollessa 112 € per päivä keskimäärin. 112 € per päivä on 54 % alhaisempi kuin 245 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Suuri autonvuokraukselle kaupungissa Rovaniemi. Halvin kuukausi vuokrata Suuri auto Sixt Rovaniemi on heinäkuu ja elokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden elokuu aikana Suuri autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Maasturi auto vuokraamosta Sixt Rovaniemi, Lappi on tammikuu hintojen ollessa 52 € per päivä keskimäärin. 52 € per päivä on 49 % alhaisempi kuin 101 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Maasturi autonvuokraukselle kaupungissa Rovaniemi. Halvin kuukausi vuokrata Maasturi auto Sixt Rovaniemi on tammikuu ja huhtikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden huhtikuu aikana Maasturi autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Pakettiauto auto vuokraamosta Sixt Rovaniemi, Lappi on heinäkuu hintojen ollessa 105 € per päivä keskimäärin. 105 € per päivä on 59 % alhaisempi kuin 254 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Pakettiauto autonvuokraukselle kaupungissa Rovaniemi. Halvin kuukausi vuokrata Pakettiauto auto Sixt Rovaniemi on heinäkuu ja joulukuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden joulukuu aikana Pakettiauto autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Rovaniemi Sixt toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sixt vuokra-autojen sijainneista Rovaniemi, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Sixt

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,0

Value

8,0

Tietoja Sixt autonvuokrauksesta kaupungissa Rovaniemi

Kuinka paljon maksaa Sixt vuokra-auto kaupungissa Rovaniemi lokakuu aikana?

43 € per päivä Rovaniemi on halvin hinta autovuokraukselle kaupungissa Sixt kuukauden lokakuu aikana. Huomaat kuitenkin, että keskimääräiset Sixt vuokrahinnat ovat lähempänä 50 € päivä päivä lokakuu aikana tai 353 € koko viikolta. Nämä hinnat perustuvat viimeisen lokakuu hintoihin, joten saatat löytää vielä parempia tarjouksia tämän vuoden aikana.

Onko vuokraamolla Sixt toimipistettä kentällä Rovaniemi lentokenttä?

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille Sixt kentällä Rovaniemi lentokenttä (Rovaniemi Airport).

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Sixt, kun vierailet kaupungissa Rovaniemi kuukauden lokakuu aikana?

Keskimääräisen hinnan ollessa 53 €/päivä, Edullinen ajoneuvon vuokraaminen vuokraamolta Sixt kaupungissa Rovaniemi lokakuu aikana on suosituin momondo.käyttäjien valitsema vaihtoehto. Voit myös löytää Sixt autonvuokraustarjouksia kaupungissa Rovaniemi niinkin alhaiseen hintaan kuin 43 €/päivä, mikä on halvin Edullinen vuokra-autoille löydetty hinta edellisen lokakuu aikana.

Kuinka monta Sixt autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Rovaniemi?

Rovaniemi Airport on suosituin Sixt autonvuokrauksen toimipiste kaikista 5 toimipisteistä, joita kaupungista Rovaniemi löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 80 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Sixt vuokra-auton tekivät sen osoitteessa Rovaniemi Airport sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Rovaniemi hinnat?

autoa Rovaniemi hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Rovaniemi?

62 toimijaa on valittavissa autoa Rovaniemi syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Rovaniemi?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Rovaniemi. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Rovaniemi?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Rovaniemi. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Sixt autot muissa kaupungeissa maan Suomi sisällä


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Rovaniemi

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.