Sixt autonvuokraukset kaupungista Rovaniemi

Etsi ja vertaa hyviä Sixt vuokra-autotarjouksia kaupungissa Rovaniemi

Rovaniemi, Suomi
19. elokuu — 26. elokuu
Sama palautus
Rovaniemi, Suomi
pe 19/8
Keskipäivä
pe 26/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Sixt vuokra-autotarjoukset Rovaniemi, Lappi

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

26 € - 68 €

Kaikki autotyypit

26 € - 160 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Sixt Rovaniemi, Lappi on toukokuu hintojen ollessa 26 € per päivä keskimäärin. 26 € per päivä on 48 % alhaisempi kuin 50 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Rovaniemi. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Sixt Rovaniemi on toukokuu ja helmikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden helmikuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Sixt Rovaniemi, Lappi on lokakuu hintojen ollessa 24 € per päivä keskimäärin. 24 € per päivä on 73 % alhaisempi kuin 90 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Rovaniemi. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Sixt Rovaniemi on lokakuu ja joulukuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden joulukuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Suuri auto vuokraamosta Sixt Rovaniemi, Lappi on syyskuu hintojen ollessa 132 € per päivä keskimäärin. 132 € per päivä on 28 % alhaisempi kuin 184 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Suuri autonvuokraukselle kaupungissa Rovaniemi. Halvin kuukausi vuokrata Suuri auto Sixt Rovaniemi on syyskuu ja elokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden elokuu aikana Suuri autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Maasturi auto vuokraamosta Sixt Rovaniemi, Lappi on kesäkuu hintojen ollessa 46 € per päivä keskimäärin. 46 € per päivä on 54 % alhaisempi kuin 99 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Maasturi autonvuokraukselle kaupungissa Rovaniemi. Halvin kuukausi vuokrata Maasturi auto Sixt Rovaniemi on kesäkuu ja huhtikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden huhtikuu aikana Maasturi autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Sixt

49 €/pvä

9 syys - 19 syys
Chevrolet Sonic Sedan
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Sixt

50 €/pvä

9 syys - 19 syys
Toyota Corolla
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Sixt

60 €/pvä

9 syys - 19 syys
Chevrolet Sonic Sedan

Rovaniemi Sixt toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sixt vuokra-autojen sijainneista Rovaniemi, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0

Tietoja Sixt autonvuokrauksesta kaupungissa Rovaniemi

Sixt haluaa varmistaa, että Rovaniemi alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Sixt on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Rovaniemi vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

49 € per päivä Rovaniemi on halvin hinta autovuokraukselle kaupungissa Sixt kuukauden syyskuu aikana. Huomaat kuitenkin, että keskimääräiset Sixt vuokrahinnat ovat lähempänä 71 € päivä päivä syyskuu aikana tai 500 € koko viikolta. Nämä hinnat perustuvat viimeisen syyskuu hintoihin, joten saatat löytää vielä parempia tarjouksia tämän vuoden aikana.

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille Sixt kentällä Rovaniemi lentokenttä (Rovaniemi Airport).

Keskimääräisen hinnan ollessa 71 €/päivä, Keskikokoinen ajoneuvon vuokraaminen vuokraamolta Sixt kaupungissa Rovaniemi syyskuu aikana on suosituin momondo.käyttäjien valitsema vaihtoehto. Voit myös löytää Sixt autonvuokraustarjouksia kaupungissa Rovaniemi niinkin alhaiseen hintaan kuin 58 €/päivä, mikä on halvin Keskikokoinen vuokra-autoille löydetty hinta edellisen syyskuu aikana.

Keskimääräiseen hintaan 42 € per päivä Edullinen vuokraus vuokraamolta Sixt kaupungissa Rovaniemi on edullisin autonvuokrauksen vaihtoehto. 15 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat auton kaupungissa Rovaniemi vuokraamolta Sixt varasivat viimeisten 12 kuukauden aikana Edullinen säästääkseen rahaa. 42 € per päivä Edullinen autosta on myös 18 % halvempaa kuin kalleimman Sixt auton keskimääräiset kustannukset joten voit olla varma, että säästät rahaa valitsemalla halvemman autonvuokrauksen.

Rovaniemi Airport on suosituin Sixt autonvuokrauksen toimipiste kaikista 5 toimipisteistä, joita kaupungista Rovaniemi löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 83 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Sixt vuokra-auton tekivät sen osoitteessa Rovaniemi Airport sijaitsevassa toimipisteessä.


Sixt autot muissa kaupungeissa maan Suomi sisällä