Šarja lentokenttä-autonvuokraukset

Löydä hyviä tarjouksia halvoista Šarja lentokenttä vuokra-autoista

ma 13.12.
Keskipäivä
to 16.12.
Keskipäivä
Vertaile vs. momondo |

Šarja lentokenttä osuvimmat autonvuokraustarjoukset

Voit alapuolella vertailla halvimpia hintoja kentällä Šarja lentokenttä suosituimmille vuokra-autotyypeille
Pieni
Pieni

Osuvin

Chevrolet Spark

19 €/päivä
Pieni

1. suosituin

Hyundai Accent

20 €/päivä
Pieni

2. suosituin

Ford Focus

24 €/päivä
Pieni

3. suosituin

Hyundai i10

21 €/päivä
Keskikoko
Keskikoko

Osuvin

Ford Focus

20 €/päivä
Keskikoko

1. suosituin

Ford Escape

35 €/päivä
Keskikoko

2. suosituin

Ford Explorer

40 €/päivä
Keskikoko

3. suosituin

Kia Sportage

31 €/päivä
Suuri
Suuri

Osuvin

Ford Taurus

51 €/päivä
Suuri

1. suosituin

Ford Explorer

54 €/päivä
Suuri

2. suosituin

BMW 5 Series

68 €/päivä

Autovuokraamot kentällä Šarja lentokenttä

Alla on kaikki kentällä Šarja lentokenttä sijaitsevat vuokraamot, heidän osoitteensa, asiakasarviot ja halvimmat vuokra-autot mitä heillä on tarjolla
hertz

Hertz

Arrivals Terminal, Kiosk # 2

Arviopisteet 10/10 1 arvostelu perusteella

Hyundai i10 13 €/pvä
Hyundai Accent 13 €/pvä
Ford Explorer 26 €/pvä
thrifty

Thrifty

Sharjah Ap

Arviopisteet 5,6/10 2 arvostelujen perusteella

Ford Focus 12 €/pvä
Ford Explorer 27 €/pvä
Ford Escape 36 €/pvä
europcar

Europcar

Arrival Lounge, 2533

Arviopisteet 4,8/10 3 arvostelujen perusteella

Chevrolet Spark 14 €/pvä
Hyundai Accent 17 €/pvä
Ford Focus 17 €/pvä
Ford Escape 21 €/pvä
Ford Explorer 24 €/pvä
avis

Avis

Sharjah Airport

Arviopisteet 3,2/10 2 arvostelujen perusteella

Hyundai Accent 20 €/pvä
Ford Escape 38 €/pvä
budget

Budget

Sharjah International Airport

Arviopisteet 2,2/10 2 arvostelujen perusteella

Chevrolet Spark 12 €/pvä
Hyundai Accent 14 €/pvä
Ford Focus 17 €/pvä
Kia Sportage 20 €/pvä
Ford Explorer 38 €/pvä
dollar

Dollar

Sharjah Intl Ap

Arviopisteet 2/10 1 arvostelu perusteella

Hyundai Accent 15 €/pvä
Ford Escape 18 €/pvä
BMW 5 Series 64 €/pvä

Kuinka pääsen Šarjan lentokentältä vuokra-autokeskukseen?

Arabiemiirikunnissa sijaitsevan Šarjan lentokentän autonvuokraamojen palvelupisteet sijaitsevat saapuvien lentojen aulassa, ja eri autovuokraamojen runsaan tarjonnan takia sitä voisi sanoa vuokra-autokeskukseksi. Lentokentän autovuokraamot ovat auki vuorokauden ympäri, joten vuokra-auton saa kentältä milloin tahansa lennon saapumisajasta huolimatta. Koska autovuokraamot sijaitsevat lentokentän alueella, pääset yleensä vuokra-autollesi nopeasti ja helposti jalkaisin. Autonvuokraus kannattaa hoitaa mieluiten jo ennen matkaa parhaan hinnan saamiseksi. momondon kautta löydät halvat vuokra-autot vaivattomasti, ja hintojen vertaileminen on helppoa. Kun vuokra-auto on varattu jo etukäteen, sinun täytyy vain noutaa se lentokentän vuokra-autokeskuksesta. Ensin sinun on esitettävä tarvittavat dokumentit autovuokraamon palvelupisteessä, ja sen jälkeen pääset noutamaan auton läheisestä parkkihallista vuokraamon ohjeiden mukaan. Jos haluat vuokra-auton mieluummin vasta myöhemmässä vaiheessa matkaa, löytyy vuokraamoja paljon esimerkiksi Dubain alueelta, etenkin suosittujen hotellien läheisyydestä.

Miten palautan vuokra-autoni Šarjan lentokentällä?

Šarjan lentokentällä on vuokra-autojen palautusalue saapuvien lentojen terminaalissa, sisäänkäynnin edustalla. Alueella on selkeät opastekyltit navigoinnin helpottamiseksi. Vuokra-autot kannattaa aina tankata ennen niiden palauttamista autovuokraamoon. Autovuokraamo voi veloittaa ylimääräisiä kuluja, jos vuokra-auto palautetaan tankkaamattomana. Šarjan lentokentän välittömässä läheisyydessä on muutama huoltoasema, joissa vuokra-auton tankkauksen voi tehdä ennen sen palauttamista vuokraamoon. Autovuokraamon työntekijä tarkastaa vuokra-auton vahinkojen varalta. Luottokortillasi oleva katevaraus vapautetaan takaisin kortillesi, jos vuokra-autoon ei ole tullut käyttösi aikana kolhuja tai naarmuja. Auton pitää olla samassa kunnossa palautushetkellä kuin se oli noutohetkellä. Koska Šarjan lentokentän autovuokraamot ovat auki vuorokauden ympäri, vuokra-auton palautus onnistuu koska tahansa. Kaikilla autovuokraamoilla on kuitenkin omia käyttöehtoja ja käytäntöjään, joten varmista vielä autoa vuokratessasi, miten vuokra-auton palautus käytännössä hoituu.


Šarja lentokenttä autonvuokrausvinkit

Saat vastauksia yleisimpiin kysymyksiin auton vuokraamisesta kentällä Šarja lentokenttä

Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton Šarjan lentokentältä?

Ajaaksesi autoa Arabiemiraateissa, sinun on oltava vähintään 18-vuotias. Minimi-ikäraja auton vuokraukseen on kuitenkin yleensä 21-vuotta. Monet autovuokraamot ovat asettaneet minimi-ikärajaksi jopa 25-vuotta, jos vuokrattava auto on erityisen kallis. Tarvitset Arabiemiraateissa ajamiseen kansainvälisen ajokortin. Kansainvälisiä ajokortteja on kahta erilaista tyyppiä, ja Arabiemiraateissa kumpi tahansa niistä oikeuttaa ajamiseen. Muista ottaa mukaan myös kansallinen suomalainen ajokortti. Tarvitset myös sen, sillä kansainvälistä ajokorttia käytetään kansallisen ajokortin rinnalla. Lisäksi autovuokraamot haluavat nähdä passin ja joidenkin asiakkaiden kohdalla viisumin – asiakkaan kotimaasta riippuen. Autonvuokraus Arabiemiraateissa ei onnistu ilman kaikkia tarvittavia asiakirjoja, joten muista ottaa ne mukaan matkaan. Useimmat autovuokraamot varaavat tietyn summan luottokortiltasi takuumaksuna siltä varalta, että saat sakot tai vuokra-auto vahingoittuu. Tämän takia tarvitset myös voimassa olevan luottokortin autonvuokraukseen. Luottokortin on oltava sinun omissa nimissäsi. Jos palautat vuokra-auton vahingoittumattomana ja ilman ongelmia, vapautetaan takuumaksun katevaraus takaisin luottokortillesi nopeasti. Pidä lisäksi huoli, että sinulla on kaikki tarvittavat vakuutukset autonvuokrausta varten. Perusvakuutukset kannattaa aina hoitaa kuntoon, jotta et joudu vahingon sattuessa itse maksumieheksi.

Mitä lisäpalveluita Šarjan lentokentän vuokra-autokeskuksessa on tarjolla?

Suurin osa Šarjan lentokentän autovuokraamoista ovat auki 24/7. Lentokenttä on esteetön, ja autovuokraamoihin pääsee myös pyörätuolilla, jonka pystyy tarvittaessa vuokraamaan lentokentältä. Lentokentällä on tarjolla myös ilmainen Wi-Fi-yhteys. Vuokraamot tarjoavat lukuisia lisäpalveluita asiakkailleen. Voit ottaa autollesi esimerkiksi lisäkuskin, joka on myös oikeutettu auton ajamiseen. Näin voit jakaa ajomatkat Arabiemiraateissa jonkun muun kanssa. Voit tilata vuokra-autoosi myös lastenistuimen tai navigointilaitteen. Tilavimpiin autoihin on saatavilla myös vauvojen turvakaukalo, joka ei välttämättä mahdu pienempiin autoihin. Autonvuokrausta tehdessä kannattaa ottaa huomioon, minkälaiset vakuutukset vuokra-autolla on, ja harkita lisävakuutuksien ottamista tarpeen mukaan. Kysy vuokraamolta erilaisista vakuutuspaketeista.

Mitä autovuokraamoita löytyy kentältä Sharjah lentokenttä?

Europcar, Budget ja Thrifty suosituimmat 19 vuokraamoista, jotka sijaitsevat kentällä Sharjah lentokenttä. Europcar osoite on Arrival Lounge. Budget osoite on Sharjah International Airport. Thrifty osoite on Sharjah Ap.

Mikä on suosituin vuokra-auto kentällä Sharjah lentokenttä?

23 % käyttäjistämme etsivät luokan Mini autoja kentällä Sharjah lentokenttä, mikä tekee niistä suosituimman ajoneuvotyypin. Budget on suosituin vuokraamo kentällä Sharjah lentokenttä, joka tarjoaa Mini vuokra-autoja. Käyttäjämme ovat löytäneet Mini autonvuokraustarjoksia kentältä Sharjah lentokenttä Budget tarjoamana jopa niinkin alhaiseen hintaan kuin 16 €/pvä. Jos etsit luokan Mini autoja Chevrolet Spark sekä Hyundai i10 ovat suosituimmat automallit.

Mikä on halvin vuokra-auto kentällä Sharjah lentokenttä?

Keskimääräinen hinta 19 €/pvä mallin Ford Focus vuokraaminen vuokraamolta Thrifty on tällä hetkellä halvin saatavilla oleva vaihtoehto kentällä Sharjah lentokenttä. Halvin viimeisten 12 kuukauden aikana löytynyt hinta vuokraamon Thrifty mallille Ford Focus on 18 €/pvä. Jos vuokraat auton ennen tulopäivääsi, löydät todennäköisimmin parhaat autonvuokraustarjoukset kentältä Sharjah lentokenttä.

Milloin on paras aika vuokrata auto kentältä Sharjah lentokenttä?

Paras aika vuokrata auto on 21 päivää ennen suunniteltua saapumista kentälle Sharjah lentokenttä. Kun varaat vuokra-auton 21 päivää etukäteen, voit olettaa hintojen olevan noin 22 €/pvä. Viikonpäivä voi vaikuttaa myös vuokra-autojen hintoihin. Esimerkiksi kentällä Sharjah lentokenttä, viikonloppuvuokrausten hinnat ovat keskimäärin 31 €/pvä ja arkisin30 €/pvä. Jos et ole vielä varannut matkaa, paras aika vuokrata auto kentältä Sharjah lentokenttä on heinäkuu hintojen ollessa keskimäärin 27 €/pvä.

Mikä on suosituin autovuokraamo kentällä Sharjah lentokenttä?

Suosituin vuokraamo kentällä Sharjah lentokenttä on Hertz perustuen 1 arvosteluun ja keskimääräisiin arviopisteisiin 10. 5 % momondon käyttäjistä valitsi Hertz vuokra-auton kuluneen vuoden aikana. Thrifty sekä Europcar sijaitsevat myös kentällä Sharjah lentokenttä ja molemmilla on korkeat asiakasarviopisteet. Vuokraamo Thrifty on saanut arviopisteet 5,6 perustuen 2 arvosteluihin. Vuokraamon Europcar pisteet ovat taas vastaavasti 4,8 perustuen 3 arvosteluihin.

Kuinka paljon maksaa autonvuokraus kentällä Sharjah lentokenttä?

Keskimääräinen päivittäinen vuokrahinta autolle kentällä Sharjah lentokenttä on 28 €. Jos tarvitset vuokra-auton viikon ajaksi, hinta on keskimäärin 212 €. Voit odottaa maksavasi 1181 € kuukauden kestävästä autovuokrauksesta kentällä Sharjah lentokenttä. Vertaile momondon vuokra-autohintoja saadaksesi parhaat tarjoukset lyhyelle tai pitkälle autonvuokraukselle.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat lentokentällä Šarja lentokenttä?

Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa Ford Focus lentokentältä Šarja lentokenttä, ja datamme mukaan Hyundai Accent on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Ford Focus, hinnat ovat 23 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet Ford Focus autonvuokraustarjousta lentokentältä Šarja lentokenttä niinkin alhaiseen hintaan kuin 12 € per päivä. Hyundai Accent autonvuokraukset lentokentältä Šarja lentokenttä ovat yleensä keskimäärin 20 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 12 € per päivä.


 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00