Autonvuokraus Road Town, Brittiläiset Neitsytsaaret

Haussa halpa vuokra-auto Road Town, Brittiläiset Neitsytsaaret? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Road Town, Brittiläiset Neitsytsaaret
25. tammikuu — 1. helmikuu
Sama palautus
Road Town, Brittiläiset Neitsytsaaret
ti 25/1
Keskipäivä
ti 1/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Road Town: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Road Town, Brittiläiset Neitsytsaaret
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

6,0
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Road Town, Brittiläiset Neitsytsaaret kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Road Town Beef Island lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Road Town

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Road Town noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti. National on yksi niistä vuokraamoista, joka on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen varmistaakseen, että ajoneuvo on desinfioitu turvallisesti. Tarkista sivustoltamme löytyykö kohteesta Road Town autonvuokrausta, jossa on tehostettu siivous käytössä. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Road Town?

  Chevrolet Spark ja Jeep Wrangler automallit kaupungissa Road Town ovat kaksi suosituinta automallia datamme perusteella. Mallin Chevrolet Spark vuokrahinnat kaupungissa Road Town voivat vaihdella sen mukaan mistä vuokraamosta vuokraat auton, mutta käyttäjiemme löytämät keskimääräiset hinnat ovat 51 €/päivä ja alhaisimmillaan 31 €/päivä. Jeep Wrangler vuokrahinnat voivat myös vaihdella, mutta ne ovat yleensä 68 €/pvä, halvimpien tarjousten ollessa 40 €/pvä.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla Audi A4 vuokra-autoja kaupungissa Road Town?

  Vuokraamolla Hertz on Audi A4 (ja muita vastaavia Luksus ajoneuvoja) tarjolla vuokralle kaupungissa Road Town. Voit odottaa vuokraavasi Audi A4 kaupungissa Road Town vuokraamosta Hertz 60 €/pvä keskimäärin.Mallin Ford Escape vuokraaminen (harkitse myös Luksus ajoneuvoja) on myös vaihtoehto noudettaessa autoa vuokraamosta Hertz kaupungissa Road Town.

 • Millainen sää on kohteessa Road Town, Brittiläiset Neitsytsaaret kuukauden tammikuu aikana?

  Kuukauden tammikuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Road Town on 25 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 68 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Road Town.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Ottaen huomioon se, että lämpötilat kohteessa Road Town ovat yleensä korkeat tammikuu aikana ja sateen mahdollisuus on melkoisen alhainen, momondo suosittaa avoauton vuokraamista, mikä auttaa nauttimaan upeasta säästä.


Tutustu alueen muihin autonvuokrauksiin

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Aguadilla, Luqa ja Noord maan sisällä