Sixt autonvuokraukset kaupungista München

Etsi ja vertaa hyviä Sixt vuokra-autotarjouksia kaupungissa München

München, Saksa
3. lokakuu — 10. lokakuu
Sama palautus
München, Saksa
ti 3/10
Keskipäivä
ti 10/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Sixt vuokra-autotarjoukset München, Baijeri

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

42 € - 82 €

Kaikki autotyypit

65 € - 132 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Sixt München, Baijeri on toukokuu hintojen ollessa 42 € per päivä keskimäärin. 42 € per päivä on 31 % alhaisempi kuin 60 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Pieni autonvuokraukselle kaupungissa München. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Sixt München on toukokuu ja kesäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden kesäkuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Sixt München, Baijeri on helmikuu hintojen ollessa 60 € per päivä keskimäärin. 60 € per päivä on 26 % alhaisempi kuin 81 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa München. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Sixt München on helmikuu ja kesäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden kesäkuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Suuri auto vuokraamosta Sixt München, Baijeri on elokuu hintojen ollessa 69 € per päivä keskimäärin. 69 € per päivä on 41 % alhaisempi kuin 116 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Suuri autonvuokraukselle kaupungissa München. Halvin kuukausi vuokrata Suuri auto Sixt München on elokuu ja syyskuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden syyskuu aikana Suuri autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Maasturi auto vuokraamosta Sixt München, Baijeri on helmikuu hintojen ollessa 46 € per päivä keskimäärin. 46 € per päivä on 40 % alhaisempi kuin 77 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Maasturi autonvuokraukselle kaupungissa München. Halvin kuukausi vuokrata Maasturi auto Sixt München on helmikuu ja kesäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden kesäkuu aikana Maasturi autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Pakettiauto auto vuokraamosta Sixt München, Baijeri on syyskuu hintojen ollessa 35 € per päivä keskimäärin. 35 € per päivä on 69 % alhaisempi kuin 112 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Pakettiauto autonvuokraukselle kaupungissa München. Halvin kuukausi vuokrata Pakettiauto auto Sixt München on syyskuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Pakettiauto autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Luksus auto vuokraamosta Sixt München, Baijeri on joulukuu hintojen ollessa 60 € per päivä keskimäärin. 60 € per päivä on 46 % alhaisempi kuin 112 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Luksus autonvuokraukselle kaupungissa München. Halvin kuukausi vuokrata Luksus auto Sixt München on joulukuu ja toukokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden toukokuu aikana Luksus autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Avoauto auto vuokraamosta Sixt München, Baijeri on helmikuu hintojen ollessa 38 € per päivä keskimäärin. 38 € per päivä on 58 % alhaisempi kuin 90 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Avoauto autonvuokraukselle kaupungissa München. Halvin kuukausi vuokrata Avoauto auto Sixt München on helmikuu ja maaliskuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden maaliskuu aikana Avoauto autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Sixt

39 €/pvä

1 loka - 9 loka
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Sixt

47 €/pvä

1 loka - 9 loka
Chevrolet Sonic Sedan
Renault Captur
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
Sixt

48 €/pvä

1 loka - 9 loka
Renault Captur

München Sixt toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sixt vuokra-autojen sijainneista München, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Sixt

25 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,1

Kokonaisarvosana

7,2

Nouto/palautus

7,2

Value

7,0

Tietoja Sixt autonvuokrauksesta kaupungissa München

Kuinka paljon maksaa Sixt vuokra-auto kaupungissa München lokakuu aikana?

40 € per päivä München on halvin hinta autovuokraukselle kaupungissa Sixt kuukauden lokakuu aikana. Huomaat kuitenkin, että keskimääräiset Sixt vuokrahinnat ovat lähempänä 66 € päivä päivä lokakuu aikana tai 465 € koko viikolta. Nämä hinnat perustuvat viimeisen lokakuu hintoihin, joten saatat löytää vielä parempia tarjouksia tämän vuoden aikana.

Onko vuokraamolla Sixt toimipistettä kentällä Oberpfaffenhofen lentokenttä?

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille Sixt kentällä Oberpfaffenhofen lentokenttä (Claude-Dornier-Str. 1).

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Sixt, kun vierailet kaupungissa München kuukauden lokakuu aikana?

Harkitse Keskikokoinen vuokraamista vuokraamolta Sixt jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa München lokakuu aikana. Kun vuokraat Keskikokoinen autoja kuukauden lokakuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 65 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 40 € per päivä. Otathan huomioon, että Sixt tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Keskikokoinen ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Mikä on vuokraamon Sixt halvin vuokra-autotyyppi kaupungissa München?

Keskimääräiseen hintaan 51 € per päivä Maasturi vuokraus vuokraamolta Sixt kaupungissa München on edullisin autonvuokrauksen vaihtoehto. 6 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat auton kaupungissa München vuokraamolta Sixt varasivat viimeisten 12 kuukauden aikana Maasturi säästääkseen rahaa. 51 € per päivä Maasturi autosta on myös 18 % halvempaa kuin kalleimman Sixt auton keskimääräiset kustannukset joten voit olla varma, että säästät rahaa valitsemalla halvemman autonvuokrauksen.

Kuinka monta Sixt autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista München?

Kaupungista München löytyy 25 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka Sixt omistaa. Osoitteessa Terminalstr. Mitte/MWZ, München sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 63 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Sixt auton kaupungissa München noutivat kulkuneuvon osoitteessa Terminalstr. Mitte/MWZ sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa München hinnat?

autoa München hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa München?

syyskuuta 2023 alkaen 242 toimijaa on valittavissa autoa München osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa München?

Eri maissa, myös kohteessa München, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa München?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa München. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Sixt vuokra-autot kaupungissa Baijeri

Varaa Sixt vuokra-auto toisesta kaupungista alueella Baijeri

Sixt autot muissa kaupungeissa maan Saksa sisällä

Löydä Sixt vuokra-autotarjoukset maan Saksa muissa suosituissa kaupungeissa , kuten SIXT -, SIXT -, sekä SIXT -

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen München

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.