Sixt autonvuokraukset kaupungista München

Etsi ja vertaa hyviä Sixt vuokra-autotarjouksia kaupungissa München

München, Saksa
4. heinäkuu — 11. heinäkuu
Sama palautus
München, Saksa
ma 4/7
Keskipäivä
ma 11/7
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Sixt vuokra-autotarjoukset München, Baijeri

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

41 € - 118 €

Kaikki autotyypit

62 € - 120 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Sixt München, Baijeri on tammikuu hintojen ollessa 41 € per päivä keskimäärin. 41 € per päivä on 45 % alhaisempi kuin 75 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Pieni autonvuokraukselle kaupungissa München. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Sixt München on tammikuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Sixt München, Baijeri on tammikuu hintojen ollessa 51 € per päivä keskimäärin. 51 € per päivä on 34 % alhaisempi kuin 77 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa München. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Sixt München on tammikuu ja kesäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden kesäkuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Suuri auto vuokraamosta Sixt München, Baijeri on elokuu hintojen ollessa 60 € per päivä keskimäärin. 60 € per päivä on 48 % alhaisempi kuin 115 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Suuri autonvuokraukselle kaupungissa München. Halvin kuukausi vuokrata Suuri auto Sixt München on elokuu ja toukokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden toukokuu aikana Suuri autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Maasturi auto vuokraamosta Sixt München, Baijeri on syyskuu hintojen ollessa 55 € per päivä keskimäärin. 55 € per päivä on 28 % alhaisempi kuin 77 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Maasturi autonvuokraukselle kaupungissa München. Halvin kuukausi vuokrata Maasturi auto Sixt München on syyskuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Maasturi autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Pakettiauto auto vuokraamosta Sixt München, Baijeri on syyskuu hintojen ollessa 35 € per päivä keskimäärin. 35 € per päivä on 61 % alhaisempi kuin 89 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Pakettiauto autonvuokraukselle kaupungissa München. Halvin kuukausi vuokrata Pakettiauto auto Sixt München on syyskuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Pakettiauto autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Luksus auto vuokraamosta Sixt München, Baijeri on elokuu hintojen ollessa 59 € per päivä keskimäärin. 59 € per päivä on 47 % alhaisempi kuin 111 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Luksus autonvuokraukselle kaupungissa München. Halvin kuukausi vuokrata Luksus auto Sixt München on elokuu ja toukokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden toukokuu aikana Luksus autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Avoauto auto vuokraamosta Sixt München, Baijeri on elokuu hintojen ollessa 49 € per päivä keskimäärin. 49 € per päivä on 43 % alhaisempi kuin 87 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Avoauto autonvuokraukselle kaupungissa München. Halvin kuukausi vuokrata Avoauto auto Sixt München on elokuu ja maaliskuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden maaliskuu aikana Avoauto autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
Sixt

44 €/pvä

13 syys - 30 syys
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Sixt

49 €/pvä

13 syys - 30 syys
Chevrolet Sonic Sedan
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Sixt

53 €/pvä

13 syys - 30 syys
Toyota Corolla

München Sixt toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sixt vuokra-autojen sijainneista München, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
25 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,6

Comfort

8,6

Kokonaisarvosana

6,3

Nouto/palautus

6,0

Value

6,6

Tietoja Sixt autonvuokrauksesta kaupungissa München

Sixt haluaa varmistaa, että München alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Sixt on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa München vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

44 € per päivä München on halvin hinta autovuokraukselle kaupungissa Sixt kuukauden heinäkuu aikana. Huomaat kuitenkin, että keskimääräiset Sixt vuokrahinnat ovat lähempänä 89 € päivä päivä heinäkuu aikana tai 623 € koko viikolta. Nämä hinnat perustuvat viimeisen heinäkuu hintoihin, joten saatat löytää vielä parempia tarjouksia tämän vuoden aikana.

Ei, vuokraamolla Sixt ei ole tällä hetkellä toimipistettä kentällä Oberpfaffenhofen lentokenttä. Lentokentällä voi kuitenkin olla muita autovuokraamoja, jotka vuokraavat autoja.

Harkitse Maasturi vuokraamista vuokraamolta Sixt jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa München heinäkuu aikana. Kun vuokraat Maasturi autoja kuukauden heinäkuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 103 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 62 € per päivä. Otathan huomioon, että Sixt tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Maasturi ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Keskimääräiseen hintaan 46 € per päivä Edullinen vuokraus vuokraamolta Sixt kaupungissa München on edullisin autonvuokrauksen vaihtoehto. 7 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat auton kaupungissa München vuokraamolta Sixt varasivat viimeisten 12 kuukauden aikana Edullinen säästääkseen rahaa. 46 € per päivä Edullinen autosta on myös 10 % halvempaa kuin kalleimman Sixt auton keskimääräiset kustannukset joten voit olla varma, että säästät rahaa valitsemalla halvemman autonvuokrauksen.

Kaupungista München löytyy 25 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka Sixt omistaa. Osoitteessa Terminalstr. Mitte/MWZ, München sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 68 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Sixt auton kaupungissa München noutivat kulkuneuvon osoitteessa Terminalstr. Mitte/MWZ sijaitsevasta toimipisteestä.


Sixt vuokra-autot kaupungissa Baijeri

Varaa Sixt vuokra-auto toisesta kaupungista alueella Baijeri

Sixt autot muissa kaupungeissa maan Saksa sisällä

Löydä Sixt vuokra-autotarjoukset maan Saksa muissa suosituissa kaupungeissa , kuten Berliini, Frankfurt, sekä Düsseldorf