Hertz autonvuokraukset kaupungista Colorado Springs

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Colorado Springs

Colorado Springs, CO, Yhdysvallat
13. joulukuu — 20. joulukuu
Colorado Springs, CO, Yhdysvallat
ke 13/12
Keskipäivä
ke 20/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Colorado Springs Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Colorado Springs, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Hertz

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,5

Comfort

7,3

Kokonaisarvosana

7,4

Nouto/palautus

7,2

Value

7,0

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Colorado Springs

Onko vuokraamolla Hertz toimipistettä kentällä Colorado Springs lentokenttä?

Kyllä. 1 toimipiste vuokraamolta Hertz löytyy kentältä Colorado Springs lentokenttä sijaitsevat 7770 Milton E Proby Pkwy.

Tarjoaako Hertz ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Colorado Springs?

Kyllä, Hertz tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Colorado Springs. Viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Jos sinulla on erityisiä kysymyksiä maksuista ja peruutuskäytännöistä, voit soittaa Hertz johonkin heidän Colorado Springs toimipisteistään. Klikkaa tästä nähdäksesi luettelon puhelinnumeroista Toimipisteet-välilehdellä.

Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Colorado Springs?

Vuokraamolla Hertz on 5 toimipistettä kaupungissa Colorado Springs. Käyttäjiemme mukaan suosituin Hertz toimipiste kaupungissa Colorado Springs sijaitsee osoitteessa 1332 Motor City Dr.. 53 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Hertz auton kaupungissa Colorado Springs teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Colorado Springs hinnat?

autoa Colorado Springs hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Colorado Springs?

30 toimijaa on valittavissa autoa Colorado Springs joulukuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Colorado Springs?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Colorado Springs. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Colorado Springs?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Colorado Springs. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Colorado Springs

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.