Dollar autonvuokraukset kaupungista Winnipeg

Etsi ja vertaa hyviä Dollar vuokra-autotarjouksia kaupungissa Winnipeg

Winnipeg, MB, Kanada
16. elokuu — 23. elokuu
Sama palautus
Winnipeg, MB, Kanada
ti 16/8
Keskipäivä
ti 23/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Winnipeg Dollar toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Dollar vuokra-autojen sijainneista Winnipeg, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,9

Comfort

8,7

Kokonaisarvosana

8,9

Nouto/palautus

8,9

Value

8,9

Tietoja Dollar autonvuokrauksesta kaupungissa Winnipeg

Jokaisella Dollar autovuokraamon toimipisteellä kentällä Winnipeg tehdään tehostettuja siivoustoimia COVID-19-pandemian aikana asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuuden varmistamiseksi. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluvat korkean kosketuksen alueiden, kuten vuokra-autojen sisä- ja ulkotilojen sekä nouto-/palautusalueiden desinfiointi. Dollar on myös ottanut käyttöönsä ylimääräisiä varotoimia, kuten:
• Tehostettu siivous bussikuljetuksissa

Tällä hetkellä vuokraamolla Dollar on 2 toimipaikkaa kentällä Winnipeg lentokenttä:
2000 Wellington Avenue
10 Hangar Line Road.

Vuokraamon Dollar vuokra-autovaruksen voidaan peruuttaa maksutta kaupungissa Winnipeg. Peruutusmaksuja voidaan kuitenkin periä, jos peruutus tapahtuu viime hetkellä. Suosittelemme, että soitat suoraan Dollar vuokraamoon saadaksesi lisätietoja. Winnipeg alueen Dollar puhelinnumerot löytyvät täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

2000 Wellington Avenue on suosituin Dollar autonvuokrauksen toimipiste kaikista 4 toimipisteistä, joita kaupungista Winnipeg löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 66 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Dollar vuokra-auton tekivät sen osoitteessa 2000 Wellington Avenue sijaitsevassa toimipisteessä.