Autonvuokraukset Panamassa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Panamassa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Panamá, Panama
15. helmikuu — 22. helmikuu
Sama palautus
Panamá, Panama
ke 15/2
Keskipäivä
ke 22/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Parhaat tarjoukset Panama autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Panama
Chevrolet Spark
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

27 €/pvä

6 maalis - 12 maalis
Chevrolet Spark
Volkswagen Polo
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

17 €/pvä

6 maalis - 12 maalis
Volkswagen Polo
Opel Crossland X
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

38 €/pvä

6 maalis - 12 maalis
Opel Crossland X
Nissan Qashqai
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

43 €/pvä

6 maalis - 12 maalis
Nissan Qashqai
BMW X1
tai vastaava Standard-maasturi
Maks. 5 matkustajaa

51 €/pvä

6 maalis - 12 maalis
BMW X1
Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

24 €/pvä

6 maalis - 12 maalis
Toyota Yaris

Panama autonvuokraustiedot

Panamassa ajetaan Suomen tavoin tien oikealla puolella, ja kaikkia matkustajia koskee turvavyöpakko. Nopeusrajoitukset on ilmoitettu kilometreinä tunnissa. Ajon aikana on matkapuhelinten käyttö ehdottomasti kielletty, ja Panaman liikennelakien mukaan alle viisivuotiaiden lasten tulee istua autossa turvaistuimessa. Vaikka Panaman liikennesäännöt ovat monilta osin samankaltaiset kuin Suomen, käytännössä ajaminen poikkeaa Suomesta merkittävästi. Liikenne voi olla hyvinkin kaoottista, nopeatahtista ja sekavaa, etenkin isoissa kaupungeissa. Panaman kaupunkialueiden teiden sallitut nopeudet ovat alhaisempia kuin Suomessa, joten ole tarkkana nopeusrajoituksista etenkin kaupungissa. Kun ajat autoa, sinulla on aina oltava mukana autossa passi, voimassa oleva asuinmaasi ajokortti, kansainvälinen ajokortti, ajoneuvorekisteriote sekä vakuutusasiakirja, joka osoittaa ajoneuvosi olevan vakuutettu. Panamassa on paljon liikennepoliiseja, ja jos sinut pysäytetään, voidaan kaikki edellä mainitut asiakirjat pyytää nähtäväksi. Sakkoja ei makseta suoraan poliisille vaan ne maksetaan jälkeenpäin paikallisviranomaisten ohjeiden mukaan.

Panamassa autoilun alaikäraja on 18 vuotta. Autonvuokraus Panamassa edellyttää kuitenkin 21 vuoden ikää. Autonvuokraus on helppoa, kunhan sinulla on tarvittavat asiakirjat mukana ja olet vähintään 21-vuotias. Suomalaisen ja kansainvälisen ajokortin lisäksi tarvitset autovuokraamoon passin. Vaikka maassa saa oleskella matkailijana kuusi kuukautta, turistien ajo-oikeus on voimassa vain kolme kuukautta. Poliisi voi esimerkiksi ratsian yhteydessä tarkistaa passista, milloin olet saapunut maahan. Jos haluat vuokrata auton, pidä huoli siitä, että tiedät myös, missä rekisteriote ja vakuutuspaperit ovat. Vakuutus on Panamassa autonvuokraajille pakollinen. Jos haluat löytää mahdollisimman halvan vuokra-auton, kannattaa hintavertailua tehdä jo ennen matkaan lähtöä. Vuokra-autojen hinnat eivät välttämättä pidä sisällään vakuutusta, joten varaudu maksamaan vuokra-autosta autoa noudettaessa selvästi varaushintaa enemmän. Joskus todellinen hinta on jopa tuplasti lähtöhintaa kalliimpi. Vakuutuksen on kuitenkin tärkeää olla riittävän kattava. Vertaile vuokrahintoja esimerkiksi momondon avulla ja tarkista, mitä hinnat pitävät sisällään. Ennen kuin poistut autovuokraamosta, kuvaa auton auto joka suunnasta. Voit ottaa myös videon autosta. Lisäksi voit pyytää, että autossa jo olemassa olevat kolhut ja vauriot kirjataan sopimukseen. Näin ennakoit ja estät sen, ettei niistä yritetä periä sinulta maksua auton palautuksen yhteydessä.

Panaman tiet ovat yleensä hyvin hoidettuja ja rauhallisia. Poikkeuksena on vilkas Panama City. Kaupunki lukemattomine henkilöautoineen, takseineen, mopoineen, jalankulkijoineen ja katukauppiaineen voi tuntua hankalalta ajoympäristöltä. Jos eksyt kaupungissa, voit pyytää taksia ajamaan edelläsi määränpäähän – tietenkin korvausta vastaan. Vältä ajamista Panama Cityssä ruuhka- ja lomasesonkiaikoina. Ruuhka-aikoina voit päätyä istumaan autossa pitkään. Esimerkiksi liittymät Inter-American-valtatielle ovat usein ruuhka-aikaan jumissa. Panama Cityn ja valtatien yhdistää silta, joka tukkeutuu liikenteestä tavallisesti aamuisin ja iltapäivisin. Monet Panama Cityssä työskentelevät asuvat hieman kaupungin ulkopuolella, joten he ylittävät sillan päivittäin. Tärkeiden juhlapäivien aikana Panama City tyhjenee, sillä monet kaupungissa asuvat palaavat kotikaupunkeihinsa juhlimaan. Pyhien jälkeen paluuliikenne voi ruuhkauttaa tiet. Ajaminen voi olla stressaavaa Panama Cityssä, sillä autoja on paljon, iso osa opasteista ja katukylteistä puuttuu ja puuttumisesta ja muutenkin kaupungissa navigointi on hankalaa. Autonvuokraus ei kannata kaupungissa, mutta jos aiot tutkia muita maan alueita, autoilu on hyvä vaihtoehto. Vuoristoiset tieosuudet Davidista Almiranteen voivat olla vaarallisia, koska autot pyrkivät käyttämään tulevan liikenteen kaistaa mutkissa. Yleensä tämä ei kuitenkaan ole ongelma, koska tiellä ei ole paljon liikennettä.

Volcancito Road on sekä luonnonkaunis että haastava tie. Se nousee Panaman korkeimmalle huipulle, eli Volcán Barú -vuorelle. Tie alkaa Davidista, ja reitti on suurimmaksi osaksi hitaasti ajettavaa hiekkatietä. Vaikka reitti ei ole pitkä, siihen kannattaa varata runsaasti aikaa. Volcán Barún huipulta on mahdollista nähdä sekä Tyynenmeri että Karibianmeri kirkkaina päivinä. Varaudu siihen, että tie saatetaan sulkea esimerkiksi sääolosuhteiden vuoksi. Jopa lumisateet ovat mahdollisia vuorella, ja tie joudutaankin sulkemaan usein kylmien säiden aikaan. Kokeile myös muita Panaman upeita autoilureittejä. Aja Chitréstä Playa Venao -rannalle Pesen ja Pedasin kautta. Tie kulkee kukkuloiden, maatilojen ja pienten kylien keskellä. Pese ja Pedas ovat siirtomaa-ajan kaupunkeja, joissa voi kokea aitoa panamalaista kulttuuria.


Vuokraa auto läheltä kohteen Panama suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Panama

Autonvuokraus Panama

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Panama, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Maan Panama sisällä Hertz vuokraamolta löytyy tällä hetkellä eniten toimipisteitä. Vuokraamolla on yhteensä 13 toimipistettä ympäri maata, joten sopivan toimipisteen löytämisen ei pitäisi olla vaikeaa. Panamá on yksi suosituimmista kaupungeista, jossa vierailla Panama käynnin aikana, ja sinun ei pitäisi olla ongelmia vuokrata auto yhdestä Hertz 6 toimipaikoista ympäri kaupunkia.

Ihmiset ajavat yleensä oikealla puolella tietä maassa Panama. Jos matkustat kohteeseen Panama maasta, jossa ajetaan vastakkaisella puolen tietä, voi eri puolella ajaminen vaatia hieman totuttelua, varsinkin jos vuokraat auton oleskelusi ajaksi.

Vuoden 2019 tietojen mukaan Panama on rankattu 45 tienlaadun suhteen maailmanlaajuisesti. Maan tieverkoston laatupisteet ovat 4,6/7, missä seitsemän on korkein mahdollinen pistemäärä. Otathan huomioon, että sää ja tietyöt voivat vaikuttaa tieolosuhteisiin vierailusi aikana.

0,00‰ on sallittu alkoholipitoisuus veressä maassa Panama - tämä koskee sekä vierailijoita että asukkaita.Veren alkoholipitoisuuden avulla pyritään määrittämään, kuinka päihtyneessä tilassa kuski on. Ajoneuvon kuljettaminen päihtyneessä tilassa veren alkoholipitoisuuden ollessa yli 0,00‰ on maan Panama lakien vastaista ja sinut määritellään ‘alkoholin vaikutuksen alaisena ajavaksi kuskiksi’. Alkoholijuomien lakisääteinen nauttimisikä maan Panamasisällä on 18. Yleisesti ottaen ne kuskit, jotka ajavat ajoneuvoa ja ovat alle laillisen juoma-iän saavat kovempia rangaistuksia.

Mitä autonvuokraukseen maassa Panama tulee yleensä matkailijat vuokraavat mieluiten Economy. Itse asiassa 66 % momondon käyttäjistä vuokrasi tämän tyyppisen auton viimeisen 30 päivän aikana ja maksoi keskimäärin 3 € päivässä.

Viime viikolla bensiinin hinta maassa Panama oli keskimäärin 1,01 € per litra. Bensahinnat saattavat vaihdella kaupungin, vuodenajan ja maan taloustilanteen perusteella. Jos muutat mieltäsi autonvuokrauksen suhteen maassa Panama niin maasta Kuwait löytyy maailman alhaisimmat polttoainehinnat hintojen ollessa viime viikolla 0,32 € per litra. Vertailun vuoksi maassa Hong Kong on kalliimpaa polttoainetta hintojen ollessa vastaavasti 2,76 € per litra, mutta se on silti loistava vaihtoehto niille, jotka haluavat vuokrata auton.


Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Panama

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Panama

Tutustu alueen Keski-Amerikka muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Keski-Amerikka

Aloita matkan suunnittelu - Panama


Miksi käyttää momondoa?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Panama on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Panama helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.

Kyllä, olipa kyse autoista jotka sijaitsevat kohteessa Panama tai jossain muualla momondo avulla voit suodattaa erityisesti käytäntöjät, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Kyllä, hyvä polttoainekäytöntä on yksi momondo-sivuston suodattimista jota tarjotaan kaikissa autonvuokrauskohteissa, mukaan lukien Panama.

Tehostetut siivouspalvelut löytyvät kaikista momondo autovuokraamoista, mukaan lukien Panama.

Rajoittamaton kilometrimäärä on vaihtoehto, jota momondo tarjoaa vuokra-autoihin kohteessa Panama.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.