Avis autonvuokraukset kaupungista Atlanta

Etsi ja vertaa hyviä Avis vuokra-autotarjouksia kaupungissa Atlanta

Atlanta, GA, Yhdysvallat
10. joulukuu — 17. joulukuu
Atlanta, GA, Yhdysvallat
su 10/12
Keskipäivä
su 17/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Atlanta Avis toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Avis vuokra-autojen sijainneista Atlanta, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Avis

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,1

Comfort

5,1

Kokonaisarvosana

4,3

Nouto/palautus

4,5

Value

4,2

Tietoja Avis autonvuokrauksesta kaupungissa Atlanta

Onko vuokraamolla Avis toimipistettä kentällä Atlantan kansainvälinen lentoasema Hartsfield-Jackson lentokenttä?

Kyllä, vuokraamolla Avis on 1 toimipaikka kentällä Atlantan kansainvälinen lentoasema Hartsfield-Jackson lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa 2200 Rental Car Center Parkway.

Tarjoaako Avis ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Atlanta?

Kyllä, Avis tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Atlanta. Viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Jos sinulla on erityisiä kysymyksiä maksuista ja peruutuskäytännöistä, voit soittaa Avis johonkin heidän Atlanta toimipisteistään. Klikkaa tästä nähdäksesi luettelon puhelinnumeroista Toimipisteet-välilehdellä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Avis, kun vierailet kaupungissa Atlanta kuukauden tammikuu aikana?

Keskimääräisen hinnan ollessa 60 €/päivä, Avoauto ajoneuvon vuokraaminen vuokraamolta Avis kaupungissa Atlanta tammikuu aikana on suosituin momondo.käyttäjien valitsema vaihtoehto. Voit myös löytää Avis autonvuokraustarjouksia kaupungissa Atlanta niinkin alhaiseen hintaan kuin 60 €/päivä, mikä on halvin Avoauto vuokra-autoille löydetty hinta edellisen tammikuu aikana.

Kuinka monta Avis autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Atlanta?

Vuokraamolla Avis on 6 toimipistettä kaupungissa Atlanta. Käyttäjiemme mukaan suosituin Avis toimipiste kaupungissa Atlanta sijaitsee osoitteessa 143 Courtland Street Northeast. 43 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Avis auton kaupungissa Atlanta teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Atlanta hinnat?

autoa Atlanta hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Atlanta?

joulukuuta 2023 alkaen 55 toimijaa on valittavissa autoa Atlanta osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Atlanta?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Atlanta. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Atlanta?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Atlanta. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Atlanta

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.