Avis autonvuokraukset kaupungista Atlanta

Etsi ja vertaa hyviä Avis vuokra-autotarjouksia kaupungissa Atlanta

Atlanta, GA, Yhdysvallat
12. elokuu — 19. elokuu
Sama palautus
Atlanta, GA, Yhdysvallat
pe 12/8
Keskipäivä
pe 19/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Atlanta Avis toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Avis vuokra-autojen sijainneista Atlanta, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,6

Comfort

4,2

Kokonaisarvosana

4,0

Nouto/palautus

3,9

Value

4,1

Tietoja Avis autonvuokrauksesta kaupungissa Atlanta

Avis on aloittanut tehostetun siivouksen kentällä Atlanta sijaitsevassa autonvuokrauksen toimipisteissä estääkseen COVID-19:n leviämisen asiakkaiden ja henkilökunnan keskuudessa. Tehostettuun toimintaan kuuluvat muun muassa auton sisätilojen (ohjauspyörä ja kojelauta), ulkopuolen (kahvat ja avaimenperät) sekä muiden kosketettavien alueiden desinfiointi. Vuokraamo Avis noudattaa myös seuraavia terveys- ja turvallisuuskäytäntöjä:
• Tarjolla kertakäyttökäsineitä ja käsien desinfiointiainetta
• Paperittomat vuokraussopimukset (saatavilla useimmissa paikoissa)
• Bussikuljetusten matkustajamäärää rajoitetaan
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Kyllä, vuokraamolla Avis on 1 toimipaikka kentällä Atlantan kansainvälinen lentoasema Hartsfield-Jackson lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa 2200 Rental Car Center Parkway.

Kyllä, Avis tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Atlanta. Viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Jos sinulla on erityisiä kysymyksiä maksuista ja peruutuskäytännöistä, voit soittaa Avis johonkin heidän Atlanta toimipisteistään. Klikkaa tästä nähdäksesi luettelon puhelinnumeroista Toimipisteet-välilehdellä.

Keskimääräisen hinnan ollessa 126 €/päivä, Keskikokoinen ajoneuvon vuokraaminen vuokraamolta Avis kaupungissa Atlanta syyskuu aikana on suosituin momondo.käyttäjien valitsema vaihtoehto. Voit myös löytää Avis autonvuokraustarjouksia kaupungissa Atlanta niinkin alhaiseen hintaan kuin 126 €/päivä, mikä on halvin Keskikokoinen vuokra-autoille löydetty hinta edellisen syyskuu aikana.

Vuokraamolla Avis on 6 toimipistettä kaupungissa Atlanta. Käyttäjiemme mukaan suosituin Avis toimipiste kaupungissa Atlanta sijaitsee osoitteessa 143 Courtland Street Northeast. 58 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Avis auton kaupungissa Atlanta teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.


Avis autot muissa kaupungeissa maan Yhdysvallat sisällä

Löydä Avis vuokra-autotarjoukset maan Yhdysvallat muissa suosituissa kaupungeissa , kuten Los Angeles, Seattle, sekä Las Vegas