Alamo autonvuokraukset kaupungista Brasília

Etsi ja vertaa hyviä Alamo vuokra-autotarjouksia kaupungissa Brasília

Brasília, DF, Brasilia
27. toukokuu — 3. kesäkuu
Sama palautus
Brasília, DF, Brasilia
pe 27/5
Keskipäivä
pe 3/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Brasília Alamo toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Alamo vuokra-autojen sijainneista Brasília, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,6

Comfort

6,4

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,4

Value

6,4

Tietoja Alamo autonvuokrauksesta kaupungissa Brasília

Tehdäkseen autonvuokrauksesta mieluisampaa COVID-19:n aikana kaupungissa Brasília sijaitseva vuokraamo Alamo on , aloittanut esimerkiksi ajoneuvojen ja vuokraustiskien tehostetun siivouksen. Alamo on myös ottanut käyttöönsä alla olevat käytännöt ennaltaehkäisevinä lisätoimenpiteinä:
• Bussikuljetusten matkustajamäärää rajoitetaan
• Tehostettu siivous bussikuljetuksissa
• Täysin puhdasta -lupaus
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Kyllä, vuokraamolla Alamo on 1 toimipaikka kentällä Brasilia lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Lago Sul.

Vuokraamon Alamo vuokra-autovaruksen voidaan peruuttaa maksutta kaupungissa Brasília. Peruutusmaksuja voidaan kuitenkin periä, jos peruutus tapahtuu viime hetkellä. Suosittelemme, että soitat suoraan Alamo vuokraamoon saadaksesi lisätietoja. Brasília alueen Alamo puhelinnumerot löytyvät täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Kuukauden kesäkuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat Alamo autoja kaupungissa Brasília pitävät enemmän Korkeatasoinen ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Korkeatasoinen vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 48 €/päivä ja 48 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Vuokraamolla Alamo on 4 toimipistettä kaupungissa Brasília. Heidän Lago Sul toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 94 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata Alamo auton kaupungissa Brasília, päättivät vuokrata omansa vuokraamon Alamo Lago Sul toimipisteestä.