Varaa lentoja Czech Airlines lentoyhtiöltä

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 5/2
su 12/2

Tietoa kohteesta Czech Airlines

Etsi tietoja lentojen kestosta, lentojen hinnoista ja lentoytiön Czech Airlines suosituista reiteistä

Halvin reitti

69 €

Suosituin reitti

PRG lento kohteeseen CDG

Lyhin lento

1t 40m

Pisin lento

4t 35m
Halvin Czech Airlines lentämä reitti on Praha Václav Havel - Pariisi Charles de Gaulle hintaan 69 €
Lento kohteesta Praha Václav Havel kohteeseen Pariisi Charles de Gaulle on tällä hetkellä suosituin Czech Airlines reitti
Nopein Czech Airlines lentoreitti on Pariisi (CDG) - Praha (PRG) ja sen kesto on 1t 40m
Pisin Czech Airlines lentämä reitti on Hurghada (HRG) - Praha (PRG) ja se kestää 4t 35m

Czech Airlines arvostelut

6,3
OKPerustuu 382 vahvistettuun arvosteluihin
6,5Koneeseennousu
7,1Henkilökunta
5,5Viihde
6,6Kokonaisarvosana
5,6Ateriat
6,3Mukavuus


Tietoja lentoyhtiöllä Czech Airlines lentämisestä

Lentokentälle saapuminen on ajoitettava lähtölentoaseman mukaan, mutta isoilla kentillä suositellaan olemaan viimeistään puolitoista tuntia ennen lennon lähtöä, mannerten välisillä lennoilla jopa aikaisemmin. CSA:n kotisivujen kautta voit tehdä check-inin 36 tuntia ennen lennon lähtöä. Online check-in sulkeutuu tuntia ennen lennon lähtöä. Myös Mobile Check-in on mahdollista matkapuhelimen kautta samalla aikataululla. Jos olet tehnyt lähtöselvityksen ennakkoon, voit lentokentällä jättää matkatavarasi baggage drop -pisteeseen ja jatkaa e-lipun kanssa suoraan lähtöportille. Lähtöselvityksen henkilökohtaisesti lentokentällä tekevien kannattaa pitää mielessä, että monella kentällä lähtöselvitystiski sulkeutuu tuntia ennen lennon lähtöä.

Business-luokan lippujen kohdalla lennon peruminen on mahdollista, ja lennosta maksettua summaa voi anoa takaisin CSA:n kotisivujen Ticket Refund -osiosta. Myös lennon muuttaminen on Business-luokassa mahdollista. Economy-luokan lippujen muutoksista peritään lisämaksu. Lomalentoihin muutokset on tehtävä välittäjätoimiston kautta.

Tavallisesti muutoksia sallitaan ainoastaan lentojen lähtöaikoihin ja päiviin. Lisätietoja saat Czech Airlinesin asiakaspalvelusta.

Lennolla ollessaan asiakkaat voivat selata flyOK -lehteä tai käyttää omia puhelimiaan ja tietokoneitaan lentotilassa. Nettiyhteyttä useimmissa koneissa ei toistaiseksi ole.

Ei, Czech Airlines ei lennä tällä hetkellä kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema. Jos haluat tästä huolimatta varata Czech Airlines lennon, niin voit valita Riika Riga Intl kentän, joka sijaitsee lähettyvillä. Jos aiot edelleen lentää kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema, harkitse sen sijaan airBaltic lentoa.

Tarkista Czech Airlines lennon tila käyttämällä reaaliaikaistaLennon tila -palvelua. Saat päivityksiä kirjoittamalla joko lentokentän nimen tai Czech Airlines lennon numeron ja napsauttamalla sitten Lennon tila -painiketta. Näytämme käyttäjillemme Czech Airlines lentoon liittyviä tietoja, kuten portin numeron, lähtöajan ja saapumisajan. Jos haluat lisätietoja tietystä lennosta, soita Czech Airlines lentoyhtiölle numeroon +45 88 30 66 10 tai käy heidän verkkosivustollaan osoitteessa czechairlines.com.

Lento kentältä Pariisi Charles de Gaulle lento kohteeseen Praha Václav Havel on halvin kansainvälinen meno-paluulento, jonka olemme löytäneet yhtiön Czech Airlines valikoimista. Tämä lento sisältää 0 välilaskuja ja maksaa 155 € per lippu. Halvin yhdensuuntainen kansainvälinen Czech Airlines lento on:
- Praha Václav Havel lento kohteeseen Pariisi Charles de Gaulle
- 69 € per lippu
- 0 välilaskulla

Tällä hetkellä Czech Airlines edellyttää, että kirjatun matkatavaran mitat ovat alle 158 cm. Käsimatkatavarasi voi olla 55x45x25 cm tai pienempi. Jos sinulla on myös henkilökohtainen tavara, sen tulee olla enintään 40x30x15 cm.


Suosituimmat Czech Airlines lentokentät

Etsi Czech Airlines lentoja lentoyhtiön eri puolilla maata sijaitseville suosituille lentokentille

Suositut kohteet, joihin Czech Airlines lentää

Etsi Czech Airlines lentoja näistä suosituista kaupungeista

Czech Airlines lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi Czech Airlines lennon tila
ti 1/31