Varaa lentoja African Expr (K) lentoyhtiöltä

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 22/3
ke 29/3

African Expr (K) arvostelut

9,0
UpeaPerustuu 1 vahvistettuun arvosteluun
10,0Viihde
6,0Mukavuus
10,0Ateriat
10,0Koneeseennousu
8,0Kokonaisarvosana
10,0Henkilökunta


Tietoja lentoyhtiöllä African Expr (K) lentämisestä

African Express Airways ei kuulu yhteenkään maailman kolmesta suuresta lentoyhtiöallianssista. Näin ollen yhtiö on täysin itsenäinen, eikä sillä ole muiden lentoyhtiöiden kanssa yhteistä kanta-asiakasohjelmaa. African Express Airways on vielä toistaiseksi melko pieni paikallinen yhtiö, joka operoi itäisessä Afrikassa. Sillä ei suoranaisesti ole omaa kanta-asiakasohjelmaa, mutta yhtiö tarjoaa asiakkailleen kuitenkin paljon etuja sekä vaihtuvia tarjouksia. African Express Airwaysin lennot sisältävät aina maksutta sekä käsimatkatavaran että ruumaan menevän laukun – vain suhteellisen harvat lentoyhtiöt tarjoavat tällaisen mahdollisuuden. Lennolla asiakkaat voivat myös nauttia maksuttomasta ruoka- sekä juomatarjonnasta ja kaikille on tarjolla ilmainen asiakaslehti luettavaksi. Varaa African Express Airwaysin lennot vaivatta momondon verkkosivujen kautta. Sieltä löytyvät yhtiön lennot edullisin hinnoin.

Lentoyhtiöllä on käytössä vain yksi matkustusluokka, joten kaikki matkustajat saavat ottaa saman verran matkatavaroita mukaansa. African Express Airwaysin lennot sisältävät aina maksutta yhden käsimatkatavaran sekä yhden ruumaan menevän laukun. Tämä on nykypäivänä melko harvinaista ja hyvää palvelua. Sen lisäksi ruumaan menevä laukku saa olla vielä normaalia isompi sekä painavampi. Matkustajat voivat tietenkin tarpeen mukaan ostaa lisälaukkuja. Valitettavasti kanta-asiakasohjelman puuttumisen myötä usein yhtiötä käyttävillä ei ole mahdollisuutta maksuttomaan lisämatkatavaraan. Lisämaksusta voit pakata mukaan myös isokokoisia matkatavaroita, kuten esimerkiksi lumilaudan, sukset, golflaukun, polkupyörän sekä monia muita urheiluvälineitä. African Express Airwaysin lentojen varaukset sekä lisämatkatavaroiden ja muiden lisäpalveluiden ostot onnistuvat vaivatta momondon verkkosivujen kautta.

African Express Airwaysin lennot voit toteuttaa myös oman rakkaan lemmikkisi kanssa. Eläin matkustaa mukana joko matkustamossa tai lämmitetyssä ruumatilassa. Pienet koirat sekä kissat saavat kulkea matkustajan mukana koko lennon ajan – muut eläimet pääsevät reissaamaan ruumassa. Matkustajan kannalta tarpeelliset opaskoirat ovat tietenkin suljettu pois tästä rajauksesta ja ne saavat koosta riippumatta kulkea omistajansa mukana matkustamossa. Lemmikille voi varata paikan lennon varauksen jälkeen olemalla yhteydessä suoraan lentoyhtiöön joko puhelimitse tai sähköpostitse. Eläimellä pitää tietenkin olla voimassa kaikki asianmukaiset matkustusasiakirjat sekä rokotustodistukset. Lentoyhtiö tarkastaa nämä yleensä lähtöselvityksen yhteydessä ja niiden puuttuessa se voi evätä eläimeltä pääsyn koneeseen. Kannattaa myös aina tutustua kohdemaan maahantuontisäädöksiin , sillä joissain kohteissa lemmikki voi joutua karanteeniin ennen maahan pääsyä.

Ei, African Expr (K) ei lennä tällä hetkellä kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema. Jos haluat tästä huolimatta varata African Expr (K) lennon, niin voit valita Garoe kentän, joka sijaitsee lähettyvillä. Jos aiot edelleen lentää kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema, harkitse sen sijaan Ethiopian Air lentoa.

Mogadishu, Nairobi Jomo Kenyatta Intl ja Garoe ovat suosituimmat lentokentät, joissa African Expr (K) operoi. Koska nämä lentokentät ovat yhtiön African Expr (K) strategisesti tärkeitä kohteita, lentoyhtiöllä pitäisi olla runsaasti lentoja näihin kentille ja sieltä pois.

Tarkista African Expr (K) lennon tila käyttämällä reaaliaikaistaLennon tila -palvelua. Saat päivityksiä kirjoittamalla joko lentokentän nimen tai African Expr (K) lennon numeron ja napsauttamalla sitten Lennon tila -painiketta. Näytämme käyttäjillemme African Expr (K) lentoon liittyviä tietoja, kuten portin numeron, lähtöajan ja saapumisajan. Jos haluat lisätietoja tietystä lennosta, soita African Expr (K) lentoyhtiölle numeroon +254-20-2014746 tai käy heidän verkkosivustollaan osoitteessa africanexpress.net.


Suosituimmat African Expr (K) lentokentät

Etsi African Expr (K) lentoja lentoyhtiön eri puolilla maata sijaitseville suosituille lentokentille

Suositut kohteet, joihin African Expr (K) lentää

Etsi African Expr (K) lentoja näistä suosituista kaupungeista

African Expr (K) lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi African Expr (K) lennon tila
pe 3/17

Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.