Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)

Halvat lennot Las Palmas de Gran Canaria Lissabon

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 29/5
ke 5/6
"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Miten löydät halvimmat lennot reitille Las Palmas de Gran Canaria - Lissabon

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Lissabon?

Tammikuu. Halvin aika vuodesta lentää reitillä Las Palmas de Gran Canaria - Lissabon on tammikuu ja kallein elokuu

Milloin on halvinta varata Las Palmas de Gran Canaria - Lissabon lento?

18 päivää ennen. Halvin aika ostaa lennot reitille Las Palmas de Gran Canaria - Lissabon on noin 18 päivää ennen lähtöä

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin joka päivä kohteesta Las Palmas de Gran Canaria kohteeseen Lissabon?

1 viikottaista lentoa liikennöi reitillä Las Palmas de Gran Canaria - Lissabon toukokuuta 2024 alkaen. Tämän reitin suosituin lähtöaika on klo 12:00, ja 100 % lennoista lähtee iltapäivällä joka päivä.

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin viikossa kohteesta Las Palmas de Gran Canaria kohteeseen Lissabon?

toukokuuta 2024 alkaen 12 lentoa lähtee kohteesta Las Palmas de Gran Canaria ja laskeutuu kohteeseen Lissabon viikoittain. Tämän reitin suosituin lähtöaika on klo maanantai, ja 42 % päivittäisistä lennoista lähtee tässä aikahaarukassa.

Halvat reitin Las Palmas de Gran Canaria - Lissabon (LPA - LIS) lentotarjoukset ja vinkit

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Las Palmas de Gran Canaria-Lissabon

Suora lento

Ei yhtään
Las Palmas de Gran Canaria - Lissabon reitille ei ole suoria lentoja. Las Palmas de Gran Canaria - Lissabon ei ole suosittuja lentoreittejä.

 • Reitin Las Palmas de Gran Canaria Gran Canarian lentoasema-Lissabon Portela etäisyys lentäen?

  Reitin Las Palmas de Gran Canaria Gran Canarian lentoasema-Lissabon Portela välinen etäisyys on 1313,1 km.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Las Palmas de Gran Canaria Gran Canarian lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Lissabon Portela lentokenttä hinnat?

  lentoa Las Palmas de Gran Canaria Gran Canarian lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Lissabon Portela lentokenttä hinnat päivittyvät joka päivä.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Las Palmas de Gran Canaria Gran Canarian lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Lissabon Portela lentokenttä?

  Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kautta varaat Las Palmas de Gran Canaria Gran Canarian lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Lissabon Portela lentokenttä matkan.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Lissabon Portela lentokenttä?

  Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Lissabon Portela lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Lissabon Portela lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Las Palmas de Gran Canaria - Lissabon lentotarjous?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan Las Palmas de Gran Canaria - Lissabon lennon.

Voinko löytää lentoja reitille Las Palmas de Gran Canaria - Lissabon joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Kyllä. Kaikkia momondo lentoja reitillä Las Palmas de Gran Canaria - Lissabon voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Las Palmas de Gran Canaria - Lissabon?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon reitille Las Palmas de Gran Canaria - Lissabon tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

En ole valmis varaamaan Las Palmas de Gran Canaria - Lissabon lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja reitin Las Palmas de Gran Canaria - Lissabon lennoille. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetukset. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Lissabon

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
1 aikuinen
Mistä?
Kohde?
ke 29/5
ke 5/6
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia matkallesi Portugaliin