Etsi halvat lennot Južno-Sahalinsk

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 3/10
ti 10/10
Emme näytä tällä hetkellä hakutuloksia tälle sijainnille.

Južno-Sahalinsk lentotiedot ja trendit

Tutustu Južno-Sahalinsk lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Južno-Sahalinsk?


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Južno-Sahalinsk

Miten kauan kestää lentää Juzno Sahalinskiin?

Suomesta ei valitettavasti pääse suorilla lennoilla perille asti. Lennot kohteeseen Juzno Sahalinsk lennetään aina vähintäänkin yhdellä välilaskulla. Helsingistä lähtiessä riittää yksi pysähdys Moskovassa, Oulusta ja Rovaniemeltä lennettäessä joutuu pysähtymään vielä yhden ylimääräisen kerran Helsinki-Vantaalla. Lyhimmillään yhdellä vaihdolla Helsingistä Juzno Sahalinskiin pääsee noin 12 tunnissa. Oulusta tai Rovaniemeltä lennettäessä perillä on nopeimmillaan noin 16 tunnissa. Lentoajat ja reitit vaihtelevat hieman päivittäin, joten nopeinta vaihtoehtoa ei välttämättä ole saatavilla joka päivä. Kahdellakin välilaskulla lennettäessä on valittavana useita lentotarjouksia ja välillä nämä saattavat olla yhtä nopeasti perillä. Vaihdot tapahtuvat onneksi pääosin isoilla lentokentillä Venäjällä, joten tekemistä niissä riittää useammaksi tunniksi. Kentällä voi käydä esimerkiksi syömässä, shoppailemassa tai vain rentoutua hyvän kirjan kanssa jatkolentoa odotellen. Kaupungille ei kuitenkaan voi lähteä pitkälläkään välilaskulla – ellei omista kaksi- tai monikertaviisumia.

Mistä voit lentää suoraan Juzno Sahalinskiin?

Valitettavasti suorilla lennoilla ei Suomesta pääse kyseiseen kaupunkiin. Lennot kohteeseen Juzno Sahalinsk, Venäjä, lennetään Helsingistä vähintään yhdellä välilaskulla. Esimerkiksi Turusta tai Tampereelta lähtiessään joutuu ensin matkaamaan maateitse Helsinki-Vantaan lentokentälle. Kaikki yhdellä välilaskulla lennettävät reitit kulkevat Moskovan Sheremetyevon kansainvälisen lentokentän kautta. Täältä pääsee kohteeseen yhdellä pitkällä Venäjän halki kulkevalla lennolla. Jos vaihtoaika Moskovassa on kovin pitkä, voi aikaa viettää lentokentällä ravintoloissa, kahviloissa tai vaikka kaupoissa kierrellen. Helsingin päässä taas pääsee tekemään tax-free ostoksia, sillä lento kulkee EU:n ulkopuolelle. Muita suosittuja vaihtokaupunkeja reitillä ovat Pietari sekä Vladivostok.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Yuzhno-Sakhalinsk lentokenttä hinnat?

lentoa Yuzhno-Sakhalinsk lentokenttä hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Yuzhno-Sakhalinsk lentokenttä?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Sallittuihin ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Yuzhno-Sakhalinsk lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Yuzhno-Sakhalinsk lentokenttä?

Yuzhno-Sakhalinsk lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Yuzhno-Sakhalinsk lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Kohteen Južno-Sahalinsk viisumivaatimukset

Mitkä ovat passi- tai viisumivaatimukset, jos haluat vierailla Juzno Sahalinskissa?

Juzno Sahalinsk sijaitsee Venäjän Federaatiossa ja sinne matkustaakseen Suomen kansalainen tarvitsee viisumin. Sitä hakeakseen tarvitsee voimassa olevan passin, sillä henkilökortti ei riitä matkustusasiakirjaksi. Passin pitää lisäksi olla vielä kuusi kuukautta voimassa viisumin päättymisen jälkeen ja sen kansien välistä tulee löytyä kaksi tyhjää sivua. Venäjälle matkustettaessa on valittavana joko kerta-, kaksikerta- tai monikertaviisumit.  Turistille yleisin lienee kertaviisumi, jolla saa oleskella maassa korkeintaan 30 vuorokautta. Viisumi kannattaa hankkia hyvissä ajoin ennen matkaa, sillä sen käsittely saattaa kestää useita viikkoja. Samalla on syytä tarkistaa passin voimassaolo – uuden saa hankittua tarvittaessa noin viikossa tai kahdessa. Suomesta löytyy paljon yrityksiä, jotka auttavat viisumin hankinnassa ja tarvittavien papereiden täyttämisessä.


Aloita matkan suunnittelu - Južno-Sahalinsk


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Južno-Sahalinsk

Mitä voit nähdä ja tehdä Juzno Sahalinskissa?

Juzno Sahalinsk on noin Tampereen kokoinen kaupunki ja sijaitsee yhdessä syrjäisimmistä Venäjän kolkista – Sahalinskin saarella, jonne pääsee perille ainoastaan lentäen tai laivayhteydellä Japanista käsin. Siellä riittää paljon nähtävää ja tehtävää niin aikuisille kuin lapsillekin. Luonnosta pitävä voi suunnata aivan kaupungin laitamilla sijaitsevaan vuoristoon ja viettää siellä vaikka useita päiviä vaeltaen. Paikalta löytyy upeita maisemia, koskematonta luontoa ja vesiputouksia. Kaupungilla voi viettää päivää museoissa kierrellen, ravintoloihin tutustuen tai vierailemalla jossain keskustan puistoista. Lasten kanssa kannattaa suunnata vaikka eläintarhaan tai tivoliin. Kylmänä talvipäivänä pakkasta pääsee pakoon mukavasti kaupungista löytyviin ostoskeskuksiin. Jos kaipaat hieman eksoottisempaa matkakohdetta ja haluat vierailla jossain, missä moni turisti ei ole käynyt, varaa lennot kohteeseen Juzno Sahalinkin lentokenttä jo heti tänään. Helpoiten se tapahtuu momondon verkkosivujen kautta ja samalla löydät sieltä Juzno Sahalinkin lentotarjoukset.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Venäjä

Eikö sittenkään Južno-Sahalinsk? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Venäjä

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Južno-Sahalinsk?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Južno-Sahalinsk on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Južno-Sahalinsk nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Južno-Sahalinsk joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Južno-Sahalinsk ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Južno-Sahalinsk?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Južno-Sahalinsk tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Južno-Sahalinsk juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Totta kai.momondo seuraa Južno-Sahalinsk lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Južno-Sahalinsk

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.