Halvat lennot Južno-Sahalinsk

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 30/5
ma 6/6

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Južno-Sahalinsk?

Suomesta ei valitettavasti pääse suorilla lennoilla perille asti. Lennot kohteeseen Juzno Sahalinsk lennetään aina vähintäänkin yhdellä välilaskulla. Helsingistä lähtiessä riittää yksi pysähdys Moskovassa, Oulusta ja Rovaniemeltä lennettäessä joutuu pysähtymään vielä yhden ylimääräisen kerran Helsinki-Vantaalla. Lyhimmillään yhdellä vaihdolla Helsingistä Juzno Sahalinskiin pääsee noin 12 tunnissa. Oulusta tai Rovaniemeltä lennettäessä perillä on nopeimmillaan noin 16 tunnissa. Lentoajat ja reitit vaihtelevat hieman päivittäin, joten nopeinta vaihtoehtoa ei välttämättä ole saatavilla joka päivä. Kahdellakin välilaskulla lennettäessä on valittavana useita lentotarjouksia ja välillä nämä saattavat olla yhtä nopeasti perillä. Vaihdot tapahtuvat onneksi pääosin isoilla lentokentillä Venäjällä, joten tekemistä niissä riittää useammaksi tunniksi. Kentällä voi käydä esimerkiksi syömässä, shoppailemassa tai vain rentoutua hyvän kirjan kanssa jatkolentoa odotellen. Kaupungille ei kuitenkaan voi lähteä pitkälläkään välilaskulla – ellei omista kaksi- tai monikertaviisumia.

Valitettavasti suorilla lennoilla ei Suomesta pääse kyseiseen kaupunkiin. Lennot kohteeseen Juzno Sahalinsk, Venäjä, lennetään Helsingistä vähintään yhdellä välilaskulla. Esimerkiksi Turusta tai Tampereelta lähtiessään joutuu ensin matkaamaan maateitse Helsinki-Vantaan lentokentälle. Kaikki yhdellä välilaskulla lennettävät reitit kulkevat Moskovan Sheremetyevon kansainvälisen lentokentän kautta. Täältä pääsee kohteeseen yhdellä pitkällä Venäjän halki kulkevalla lennolla. Jos vaihtoaika Moskovassa on kovin pitkä, voi aikaa viettää lentokentällä ravintoloissa, kahviloissa tai vaikka kaupoissa kierrellen. Helsingin päässä taas pääsee tekemään tax-free ostoksia, sillä lento kulkee EU:n ulkopuolelle. Muita suosittuja vaihtokaupunkeja reitillä ovat Pietari sekä Vladivostok.Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Južno-Sahalinsk

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Južno-Sahalinsk momondon avulla?

    Käyttämällä työkalujamme, kuten hintakalenteria, löydät halvimman päivän meno-paluulennollesi. Hintojen ennustusalgoritmimme käyttää tekoälyä ennustaakseen sen kannattaako varaus tehdä heti vai kannattaako sen kanssa odottaa hetki mahdollisten hinnanalennusten vuoksi. Explore näyttää kaikki lentovaihtoehdot yhdestä kaupungista tai lentokentästä eri kohteisiin rakentaaksesi unelmalomasi. Discover-blogikirjoituksista saat esimerkkejä siihen, miten säästää rahaa seuraavaa varasta tehdessäsi. Kun olet valmis lentohakujen kanssa, voit vaihdella eri hintavahtien välillä seurataksesi haluamasi lennon ja varauksen hintoja ja tehdäksesi varauksen juuri oikeaan aikaan.

  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Južno-Sahalinsk?

    Vahvista matkatietosi etsiäksesi uusimpia tarjouksia. Selatessasi tarjouksia sinulla on mahdollisuus vaihdella hintavahtien välillä. Saat sitten päivityksiä, kun lentoreitin hinnat nousevat tai laskevat.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    Keräämme yhteen yli 700 kilpailijan hinnat lentoyhtiöistä varaussivustojen. Toimimme yli 30 markkinoilla ympäri maailmaa näyttääksemme sinulle laajan valikoiman matkavaihtoehtoja.


Južno-Sahalinsk ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Južno-Sahalinsk lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Kuinka pääset kaupungin keskustaan Juzno Sahalinskin lentokentältä?

Juzno Sahalinskin lentokentältä on hyvät yhteydet kaupunkiin, jonne matkustaa kätevästi sekä bussilla, taksilla että vuokraamalla auton. Bussilinjoja kulkee peräti kolme – linjat kolme, kahdeksan ja 63. Ne lähtevät kaikki terminaalin edustalta. Lentokenttä on pieni, joten niitä ei voi olla huomaamatta. Matka keskustaan vaihtelee hieman linjan, reitin ja määränpään mukaan, mutta perille pitäisi päästä alle puolessa tunnissa. Taksilla taas matkaa helposti juuri sinne päin kaupunkia, missä oma määränpää sijaitsee. Isojen matkalaukkujen kanssa on myös mukavampi liikkua, kun ei tarvitse raahata niitä bussilta majapaikkaan. Taksit lähtevät bussien lailla aivan terminaalin edustalta ja löytyvät siis helposti. Kyyti on tietenkin bussia kalliimpi, mutta suomalaisittain kuitenkin verrattain edullinen. Matka lentokentältä taksilla kaupunkiin kestää vain noin vartin verran. Vuokraamalla auton pääsee perille suunnilleen yhtä nopeasti ja auto on mukava kulkuväline, jos aikoo tutkia Sahalinskin saarta omaan tahtiin matkan aikana. Lentokentältä löytyy muutama autovuokraamo ja auto kannattaa varata itselleen hyvissä ajoin ennen matkaa. Kansainvälinen ajokortti pitää myös löytyä taskusta, mikäli mielii ajella. Kannattaa myös huomioida liikennekulttuurin eroavan kovasti eurooppalaisesta.


Kohteen Južno-Sahalinsk viisumivaatimukset

Juzno Sahalinsk sijaitsee Venäjän Federaatiossa ja sinne matkustaakseen Suomen kansalainen tarvitsee viisumin. Sitä hakeakseen tarvitsee voimassa olevan passin, sillä henkilökortti ei riitä matkustusasiakirjaksi. Passin pitää lisäksi olla vielä kuusi kuukautta voimassa viisumin päättymisen jälkeen ja sen kansien välistä tulee löytyä kaksi tyhjää sivua. Venäjälle matkustettaessa on valittavana joko kerta-, kaksikerta- tai monikertaviisumit.  Turistille yleisin lienee kertaviisumi, jolla saa oleskella maassa korkeintaan 30 vuorokautta. Viisumi kannattaa hankkia hyvissä ajoin ennen matkaa, sillä sen käsittely saattaa kestää useita viikkoja. Samalla on syytä tarkistaa passin voimassaolo – uuden saa hankittua tarvittaessa noin viikossa tai kahdessa. Suomesta löytyy paljon yrityksiä, jotka auttavat viisumin hankinnassa ja tarvittavien papereiden täyttämisessä.


Aloita matkan suunnittelu - Južno-Sahalinsk


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Južno-Sahalinsk

Juzno Sahalinsk on noin Tampereen kokoinen kaupunki ja sijaitsee yhdessä syrjäisimmistä Venäjän kolkista – Sahalinskin saarella, jonne pääsee perille ainoastaan lentäen tai laivayhteydellä Japanista käsin. Siellä riittää paljon nähtävää ja tehtävää niin aikuisille kuin lapsillekin. Luonnosta pitävä voi suunnata aivan kaupungin laitamilla sijaitsevaan vuoristoon ja viettää siellä vaikka useita päiviä vaeltaen. Paikalta löytyy upeita maisemia, koskematonta luontoa ja vesiputouksia. Kaupungilla voi viettää päivää museoissa kierrellen, ravintoloihin tutustuen tai vierailemalla jossain keskustan puistoista. Lasten kanssa kannattaa suunnata vaikka eläintarhaan tai tivoliin. Kylmänä talvipäivänä pakkasta pääsee pakoon mukavasti kaupungista löytyviin ostoskeskuksiin. Jos kaipaat hieman eksoottisempaa matkakohdetta ja haluat vierailla jossain, missä moni turisti ei ole käynyt, varaa lennot kohteeseen Juzno Sahalinkin lentokenttä jo heti tänään. Helpoiten se tapahtuu momondon verkkosivujen kautta ja samalla löydät sieltä Juzno Sahalinkin lentotarjoukset.


Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Južno-Sahalinsk on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Južno-Sahalinsk nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Južno-Sahalinsk ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Južno-Sahalinsk tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

Totta kai.momondo seuraa Južno-Sahalinsk lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.