Halvat lennot Hongkong Sydney

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 10/12
su 17/12

Hongkong-Sydney lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Hongkong-Sydney

Suora lento

Ei yhtään
Hongkong - Sydney reitille ei ole suoria lentoja. Hongkong - Sydney ei ole suosittuja lentoreittejä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille Hongkong - Sydney

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Sydney?

Elokuu. Halvin aika vuodesta lentää reitillä Hongkong - Sydney on elokuu ja kallein joulukuu

Milloin on halvin aika lentää Sydney?

Hongkong - Sydney lennot ovat tällä hetkellä saatavilla vain iltapäivällä

Milloin on halvinta varata Hongkong - Sydney lento?

38 päivää ennen. Halvin aika ostaa lennot reitille Hongkong - Sydney on noin 38 päivää ennen lähtöä

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin joka päivä kohteesta Hongkong kohteeseen Sydney?

Saatavilla olevien lentojen määrä reitille Hongkong - Sydney on 14 päivässä joulukuuta 2023 alkaen. Yleisin lentojen lähtöaika on 18:00, ja 63 % päivittäisistä lennoista lähtee illalla.

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin viikossa kohteesta Hongkong kohteeseen Sydney?

joulukuuta 2023 alkaen 99 lentoa lähtee kohteesta Hongkong ja laskeutuu kohteeseen Sydney viikoittain. Tämän reitin suosituin lähtöaika on klo perjantai, ja 22 % päivittäisistä lennoista lähtee tässä aikahaarukassa.

 • Reitin Hongkong Hong Kong Intl-Sydney Kingsford Smith etäisyys lentäen?

  Hongkong Hong Kong Intl ja Sydney Kingsford Smith etäisyys toisistaan on 7371,6 km.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Hongkong Hong Kong Intl lentokenttä lento kohteeseen Sydney Kingsford Smith lentokenttä hinnat?

  lentoa Hongkong Hong Kong Intl lentokenttä lento kohteeseen Sydney Kingsford Smith lentokenttä hinnat päivitetään päivittäin.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Hongkong Hong Kong Intl lentokenttä lento kohteeseen Sydney Kingsford Smith lentokenttä?

  Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, niin lentoyhtiöt, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla lisäksi omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskut. On suositeltavaa, että varmistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Hongkong Hong Kong Intl lentokenttä lento kohteeseen Sydney Kingsford Smith lentokenttä varauksen.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Sydney Kingsford Smith lentokenttä?

  Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Sydney Kingsford Smith lentokenttä matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Hongkong - Sydney lentotarjous?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen Hongkong - Sydney lennon. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Voinko löytää lentoja reitille Hongkong - Sydney joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia reitillr Hongkong - Sydney ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Hongkong - Sydney?

Kun olet hakenut lentoja reitille Hongkong - Sydney, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lentoja voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

En ole valmis varaamaan Hongkong - Sydney lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Totta kai. momondo seuraa reitin Hongkong - Sydney lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - niin nopeaa sekä helppoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Sydney

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.