Hotellit Raahe

Löydä parhaat hotellitarjoukset 21 hotelliin Raahessa

Tulopäivä
Lähtöpäivä
Vertaile vs. momondo |

Parhaat hotellit Raahessa

Löydä sinulle sopivin hotelli Raahesta työ- tai lomamatkalle
$self.alt
Forenom Aparthotel Raahe
8,5
49 €
Näytä tarjoukset
$self.alt
Hotelli Raahen Hovi
7,9
86 €
Näytä tarjoukset
$self.alt
Langin Kauppahuone
9,1
109 €
Näytä tarjoukset
$self.alt
Majoitusykkönen
77 €
Näytä tarjoukset
$self.alt
Majoituspalvelu Nurmi Apartments Välitie
8,7
73 €
Näytä tarjoukset
$self.alt
Majoituspalvelu Nurmi Apartment Oksapolku 2 A Deluxe Huoneisto 60m3
9,3
91 €
Näytä tarjoukset
$self.alt
Katariinan Kamari
9,3
80 €
Näytä tarjoukset
$self.alt
Villa Purjehtijankatu
82 €
Näytä tarjoukset
$self.alt
Majoituspalvelu Nurmi Apartment Yritysperänkatu 2 E 2 (Centre of Raahe)
9,3
91 €
Näytä tarjoukset
$self.alt
Majoituspalvelu Nurmi Apartment Oksapolku 2 B Deluxe Huoneisto 103m2
9,8
91 €
Näytä tarjoukset
$self.alt
Majoituspalvelu Nurmi Apartment Peipontie 3 B
8,9
80 €
Näytä tarjoukset
$self.alt
Majoituspalvelu Nurmi Apartment Peipontie 3 A Saunallinen Huoneisto
9,1
85 €
Näytä tarjoukset

Milloin on paras aika löytää halpa hotellitarjous kaupungista Raahe?

Katso alla olevat tiedot löytääksesi osuvimman hotellihuonetarjouksen kaupungissa Raahe
Matalasesonki
kesäkuuta
Huippusesonki
elokuuta

edullisin kuukausi yöpyä

21%

odotettu hintojen lasku

kallein aika yöpyä

17%

odotettu hintojen nousu

Hinta
75 € - 113 €

Hyvä tietää

Parhaat vinkit kohteeseen Raahe

Miten löytää hyvä hotelli Raahessa?

Hotellitarjonta Raahessa ei ole laaja, mutta kaupungissa yöpyville on tarjolla perinteistä hotellimajoitusta ja budjettiluokan majoitusta erilaisissa kohteissa. Luksusta tai uima-altailla varustettuja spa-hotelleja pienestä kaupungista ei löydy, mutta harvat saapuvat Raaheen vain nauttiakseen hotellin palveluista, ovathan kaupungin hienoimmat kohteet luonnossa ja ulkoilmassa. Mieti, miltä alueelta majoituspaikan mieluiten haluaisit: keskustasta, Vanhan Raahen historiallisilta kulmilta vai maaseutualueilta kaupungin ulkopuolelta. Keskustassa kaikki tarpeelliset palvelut ja tärkeimmät nähtävyydet ovat lähellä, kun taas kaupungin ulkopuolella on mahdollista nauttia luonnon rikkumattomasta rauhasta. Välimatkat on helpointa hahmottaa nettikartan avulla. Hotellien ja muiden majoituspalvelujen hintoja ja palvelutasoa voi puolestaan vertailla kätevästi momondon hotellivertailutyökalun avulla.

Miten viettää edullinen loma Raahessa?

Raahessa on helppoa viettää loma halpaankin hintaan. Kesäkaudella, suosituimpaan matkailuaikaan, kaupungin hotellit ja muut matkailupalvelut hieman nousevat hinnoiltaan, mutta yleensä kaupunki palvelee hyvin myös matalan budjetin matkailijoita. Etenkin kesälomille majoituksen etsintä kannattaa aloittaa ajoissa ja hintoja vertailla tarkasti. Tee myös hotellivaraus mahdollisimman aikaisessa vaiheessa edullisen hinnan takaamiseksi. Yleensä edullisimmin Raahen lähistössä voi majoittua erilaisissa maaseutumajoituskohteissa. Pienessä kaupungissa ja sen lähialueilla liikkuminen onnistuu helposti kävellen tai pyöräillen täysin ilmaiseksi, ja myös monet nähtävyyksistä ovat täysin maksuttomia. Vanhan Raahen idyllisillä kaduilla seikkaileminen ja saaristomaisemista nauttiminen ei maksa matkailijoille mitään, ja esimerkiksi kesäpäivinä uimarannat kutsuvat auringonpalvojia ja patikkapolut vaeltajia sekä maastopyöräilijöitä.

Liikkuminen Raahessa?

Raahessa on helppo liikkua kävellen tai pyörällä, ja saaristomaisemissa kulkeekin monia hienoja pyöräreittejä. Raahen Taksi kuljettaa myös matkailijoita heidän toiveidensa mukaan, ja monet turistit päätyvät vuokraamaan auton voidakseen tutkia myös kaupungin lähialueita joustavilla aikatauluilla. Jos haluat lähteä kaupungista Ouluun, Kokkolaan tai Vihantiin, onnistuu se parhaiten bussilla Raahen linja-autoasemalta.

Voiko hotellin varata Raahessa ilman luottokorttia?

Hotellit Raahessa pyytävät yleensä luottokortin tiedot varauksen tekemiseksi, mutta huoneistohotellimajoitusta Raahessa on tarjolla myös ilman luottokorttia.

Mitä tehdä Raahessa lasten kanssa?

Raahe on idyllinen kesäkaupunki, jossa myös lapset viihtyvät hyvin. Saaristomaisemissa retkeily, uimaretket kaupungin kauniille uimarannoille ja risteilyt sekä venematkat Perämerelle sopivat hyvin lapsiperheiden kesäpäivän ohjelmaan. Myös Vanhan Raahen alueella on mukava kierrellä. Läntisrannan virkistysalueella on koko perheelle sopiva luonto- ja perinnepolku, jossa eväät voi syödä taukopaikalla. Koivuluodossa on mahdollista pelata frisbeegolfradalla, ja Kuntokeidas Vesipekan uima-altaissa voi polskia ja liukumäissä hurjastella sateisina tai kylminäkin päivinä. Alle 12-vuotiaita lapsia kutsuu kesäaikaan Liikennepuisto, ja elokuvateatteri Huvimylly tarjoaa elokuvia koko perheen iloksi.

Pysäköinti Raahessa

Usein hotelliöiden hintaan sisältyy pysäköintipaikka, eli tiedustele pysäköintimahdollisuutta suoraan hotellistasi. Pysäköinti on pääosin ilmaista Raahessa, mutta tarkista mahdolliset pysäköintirajoitukset liikennemerkeistä ja katujen varsilta.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Raahe per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Raahe hotellihuoneita halpaan hintaan

Halvimmat hotellit Raahe

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Raahe
$self.alt
Forenom Aparthotel Raahe
8,5
49 €
$self.alt
Katariinan Kamari
9,3
80 €
$self.alt
Majoituspalvelu Nurmi Apartments Välitie
8,7
73 €
$self.alt
Majoituspalvelu Nurmi Apartment Peipontie 3 B
8,9
80 €
$self.alt
Majoitusykkönen
77 €
$self.alt
Majoituspalvelu Nurmi Apartment Peipontie 3 A Saunallinen Huoneisto
9,1
85 €

Hotellit kaupungissa Raahe, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde.
$self.alt
Forenom Aparthotel Raahe
8,5
49 €
$self.alt
Katariinan Kamari
9,3
80 €
$self.alt
Hotelli Raahen Hovi
7,9
86 €
$self.alt
Majoituspalvelu Nurmi Apartment Oksapolku 2 B Deluxe Huoneisto 103m2
9,8
91 €
$self.alt
Majoituspalvelu Nurmi Apartments Välitie
8,7
73 €
$self.alt
Majoituspalvelu Nurmi Apartment Peipontie 3 B
8,9
80 €

Raahen kaupunginosat, missä majoittua

Suomen luoteisrannikolla sijaitseva Raahe on noin 25 000 asukkaan kaupunki, jossa myös matkailijat vierailevat mielellään Perämeren merimaisemia ja idyllistä Puu-Raahea ihaillakseen. Pienessä kaupungissa hotellitarjonta ei ole laaja, mutta jokaiselle matkailijalle löytyy yleensä sopiva majoituspaikka Raahen keskustasta tai sen ympäristöstä.

Raahen keskustassa on tarjolla vieraille esimerkiksi perinteistä hotellimajoitusta ja huoneistohotellimajoitusta. Hotellit ovat budjettiluokkaa tai kalleimmillaan keskihintaisia. Pieni kaupunki onkin myös sesonkikaudella, eli kesäaikaan, sopiva kohde myös matalan budjetin reissaajille. Koska Raahe sijaitsee meren äärellä, monet sen hotelleista sijaitsevat melko lähellä rantaa. Palveluista, kuten aamiaisesta ja kylpyammeista, kannattaa tiedustella hotelleilta erikseen aina ennen varauksen tekemistä.

Historiallisen Vanhan Raahen, eli Puu-Raahen, kaupunginosa on paras alue majoittua niille, jotka viihtyvät vanhan kaupungin maisemissa. Alueella on hyvä sijainti aivan keskustan kupeessa. Kaupunginosan tuntumassa ovat kaupungin ranta-alueet satamineen ja esimerkiksi Pakkahuoneen museo.

Raahen ympäristöstä voi löytää esimerkiksi lapsiperheille ja luonnon rauhasta nauttiville sopivaa mökki- ja leirintäaluemajoitusta. Todella lähellä merta on mahdollista nukkua Raahen edustalla sijaitsevassa Iso-Kraaselin saaressa 1900-luvun alusta peräisin olevassa Luotsituvassa.

Raahen lähin rautatieasema sijaitsee noin 36 kilometrin päässä kaupungista Vihannin kunnan alueella, eli mikäli haluat yöpyä lähellä rautatieasemaa, kannattaa majoitusta etsiä Vihannin tuntumasta. Lähin lentoasema on puolestaan Oulussa, eli lentoaseman läheltä majoitusta etsivän on suunnattava yöksi Oulun suunnalle.


Raahe pähkinänkuoressa

Luoteis-Suomen idyllisimpiin saaristokaupunkeihin kuuluva Raahe on merialueidensa ansiosta yksi seudun suosikkikohteista. Kaupungin edustalla on lukuisia saaria, esimerkiksi Ulko-Fantti, Maa-Fantti, Iso-Kraaseli, Kello, Koninpää ja Kumpele. Omatoimisesti saaristoluontoon voi tutustua vuokraamalla veneen tai kajakin, ja kuljetuksia saaristoalueella järjestää esimerkiksi MeriRaahe.

Mikäli jalkaudut alueen saarille, kannattaa tutustua myös saarten lukuisiin luontopolkuihin. Suosittu, koko perheelle sopiva retkipolku löytyy esimerkiksi Iso-Kraaselin saarelta. Luonnon ystävien kannattaa muistaa Raahessa vieraillessaan patikkapolut myös esimerkiksi Läntisrannalla ja Aittalahdessa. Ulkoilumahdollisuuksia on alueella lukemattomia, ja myös pyöräilyreitit ovat Raahen rannikkoalueella hyvät. Uimarantoja on tarjolla eri puolella Raahea, ja talviaikaan Pikkulahdessa on mahdollista pulahtaa myös avantoon.

Raahen historiasta ja alueen perinteistä kiinnostuneille Vanha Raahe on yksi suosikkialueista. Alue ei ole perinnemuseoalue, vaan niin kutsutun Puu-Raahen alueen somissa puutaloissa eletään yhä normaalia arkea. Viime vuosikymmeninä alueen taloja on kunnostettu ja entisöity ahkerasti, jotta ainutlaatuinen miljöö säilyisi mahdollisimman hyväkuntoisena. Värikkäästä kaupunginosasta voi bongata jopa 150 perinteistä puutaloa. Mikäli haluat syventää tietouttasi alueen menneisyydestä, vieraile Raahen museossa, joka on Suomen vanhin paikallismuseo.

Mielenkiintoisiin käyntikohteisiin Raahessa lukeutuvat myös muun muassa Pekkatori-aukio, jonka keskellä komeilee Pietari Brahen patsas. 1830-luvun lopussa valmistunut Raatihuone kuuluu kaupungin komeimpiin rakennuksiin. Taiteen ystäville oikea kohde on esimerkiksi Kari Juvan veistospuisto, ja Raahen Teatterissa voi nauttia teatteriesityksistä ympäri vuoden.


Raahe matkatiedot

Kuinka pitkään ihmiset yöpyvät kohteessa Raahe?

Matkailijoiden vieraillessa kohteessa Raahe on heidän yleisin vaihtoehtonsa 1 yö yöpyminen.

Kuinka paljon hotelli maksaa kohteessa: Raahe?

Hotellihuone kohteessa Raahe kustantaa yleensä 93 € per yö. Tämä luku on keskiarvo ja hinnat vaihtelevat sijainnin, palveluiden ja huoneen saatavuuden mukaan haluamassasi hotellissa.

Milloin on paras aika löytää edullinen hotellitarjous kohteessa Raahe?

kesäkuu on taloudellisesti järkevin kuukausi löytää edullisin tarjous ja varata hotelli kohteessa Raahe. Huoneesta veloitetut hinnat voivat olla jopa 21 % halvempia kuin sesonkina.

Kuinka paljon hostelli maksaa kohteessa: Raahe?

Hostelli kohteessa Raahe (tai enintään 2-tähden hotellit) maksavat keskimäärin 55 € henkilöltä ja yöltä. Hinta on 38 € edullisempia kuin hotellit yleensä kohteessa Raahe.


Suosituimmat lentoreitit Raaheen

Löydä halvimmat lennot Raaheen suosituimmilla reiteillä
Helsinki - Oulu
Lyhyin lentoaika
1t 00m
Halvin hinta
73 €
Berliini - Oulu
Lyhyin lentoaika
4t 05m
Halvin hinta
163 €
Vienna - Oulu
Lyhyin lentoaika
5t 05m
Halvin hinta
196 €
Stockholm - Oulu
Lyhyin lentoaika
10t 45m
Halvin hinta
197 €
London - Oulu
Lyhyin lentoaika
4t 30m
Halvin hinta
208 €
Oslo - Oulu
Lyhyin lentoaika
3t 15m
Halvin hinta
227 €
Amsterdam - Oulu
Lyhyin lentoaika
8t 20m
Halvin hinta
234 €
Hamburg - Oulu
Lyhyin lentoaika
5t 10m
Halvin hinta
258 €
Frankfurt am Main - Oulu
Lyhyin lentoaika
4t 30m
Halvin hinta
274 €
Paris - Oulu
Lyhyin lentoaika
9t 40m
Halvin hinta
288 €
Näytä lisää