Hotellit Raahe, Suomen

Etsi hotellitarjoukset  3 Raahe, Suomen

Raahe, Suomi
8. lokakuu — 9. lokakuu2
su 9/10
to 13/10

Suositut Raahe hotellit

Löydä täydellinen hotelli vierailullesi kohteeseen Raahe
Hinta
€71
€132
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelliluokka
0+
2
3
4
5

Milloin varata hotelli kohteesta Raahe

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras tarjous hotellihuoneelle kohteessa Raahe
Kallein viikonpäiväsunnuntaion viikon kallein päivä varata
Halvin viikonpäivämaanantaion viikon halvin päivä varata
147 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
76 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä

Hyödyllisiä tärppejä Raahe hotelleista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Raahe

Halvin hotellihinta

71 €

Suosituin hotelli (5-tähteä)

Majoituspalvelu Nurmi Apartments Välitie

Hotellit lähellä lentokenttää

2

Keskimääräinen oleskelun kesto

4 päivää
Halvin hinta huoneelle Raahe löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 71 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Forenom Aparthotel Raahe, 2-tähden hotelli.
Matkusta mukavasti, kun varaat huoneen Majoituspalvelu Nurmi Apartments Välitie, suosituimmasta viiden tähden hotellista Raahe(8,6/10 luokitus - perustuu 69 arvosteluun).
Raahe löytyy 2 hotellia lähellä Oulun lentoasema. Oulunsalo Apartment on lähin 1,9 km etäisyydellä tältä lentoasemalta.
Ihmiset viipyvät keskimäärin 4 päivää majoittuessaan hotelleihin Raahe. Keskimääräinen majoitushinta 4 päiväksi Raahe viime viikolla on 419 €.

Raahe matkavinkit

Miten löytää hyvä hotelli Raahessa?

Hotellitarjonta Raahessa ei ole laaja, mutta kaupungissa yöpyville on tarjolla perinteistä hotellimajoitusta ja budjettiluokan majoitusta erilaisissa kohteissa. Luksusta tai uima-altailla varustettuja spa-hotelleja pienestä kaupungista ei löydy, mutta harvat saapuvat Raaheen vain nauttiakseen hotellin palveluista, ovathan kaupungin hienoimmat kohteet luonnossa ja ulkoilmassa. Mieti, miltä alueelta majoituspaikan mieluiten haluaisit: keskustasta, Vanhan Raahen historiallisilta kulmilta vai maaseutualueilta kaupungin ulkopuolelta. Keskustassa kaikki tarpeelliset palvelut ja tärkeimmät nähtävyydet ovat lähellä, kun taas kaupungin ulkopuolella on mahdollista nauttia luonnon rikkumattomasta rauhasta. Välimatkat on helpointa hahmottaa nettikartan avulla. Hotellien ja muiden majoituspalvelujen hintoja ja palvelutasoa voi puolestaan vertailla kätevästi momondon hotellivertailutyökalun avulla.

Miten viettää edullinen loma Raahessa?

Raahessa on helppoa viettää loma halpaankin hintaan. Kesäkaudella, suosituimpaan matkailuaikaan, kaupungin hotellit ja muut matkailupalvelut hieman nousevat hinnoiltaan, mutta yleensä kaupunki palvelee hyvin myös matalan budjetin matkailijoita. Etenkin kesälomille majoituksen etsintä kannattaa aloittaa ajoissa ja hintoja vertailla tarkasti. Tee myös hotellivaraus mahdollisimman aikaisessa vaiheessa edullisen hinnan takaamiseksi. Yleensä edullisimmin Raahen lähistössä voi majoittua erilaisissa maaseutumajoituskohteissa. Pienessä kaupungissa ja sen lähialueilla liikkuminen onnistuu helposti kävellen tai pyöräillen täysin ilmaiseksi, ja myös monet nähtävyyksistä ovat täysin maksuttomia. Vanhan Raahen idyllisillä kaduilla seikkaileminen ja saaristomaisemista nauttiminen ei maksa matkailijoille mitään, ja esimerkiksi kesäpäivinä uimarannat kutsuvat auringonpalvojia ja patikkapolut vaeltajia sekä maastopyöräilijöitä.

Liikkuminen Raahessa?

Raahessa on helppo liikkua kävellen tai pyörällä, ja saaristomaisemissa kulkeekin monia hienoja pyöräreittejä. Raahen Taksi kuljettaa myös matkailijoita heidän toiveidensa mukaan, ja monet turistit päätyvät vuokraamaan auton voidakseen tutkia myös kaupungin lähialueita joustavilla aikatauluilla. Jos haluat lähteä kaupungista Ouluun, Kokkolaan tai Vihantiin, onnistuu se parhaiten bussilla Raahen linja-autoasemalta.

Voiko hotellin varata Raahessa ilman luottokorttia?

Hotellit Raahessa pyytävät yleensä luottokortin tiedot varauksen tekemiseksi, mutta huoneistohotellimajoitusta Raahessa on tarjolla myös ilman luottokorttia.

Mitä tehdä Raahessa lasten kanssa?

Raahe on idyllinen kesäkaupunki, jossa myös lapset viihtyvät hyvin. Saaristomaisemissa retkeily, uimaretket kaupungin kauniille uimarannoille ja risteilyt sekä venematkat Perämerelle sopivat hyvin lapsiperheiden kesäpäivän ohjelmaan. Myös Vanhan Raahen alueella on mukava kierrellä. Läntisrannan virkistysalueella on koko perheelle sopiva luonto- ja perinnepolku, jossa eväät voi syödä taukopaikalla. Koivuluodossa on mahdollista pelata frisbeegolfradalla, ja Kuntokeidas Vesipekan uima-altaissa voi polskia ja liukumäissä hurjastella sateisina tai kylminäkin päivinä. Alle 12-vuotiaita lapsia kutsuu kesäaikaan Liikennepuisto, ja elokuvateatteri Huvimylly tarjoaa elokuvia koko perheen iloksi.

Pysäköinti Raahessa

Usein hotelliöiden hintaan sisältyy pysäköintipaikka, eli tiedustele pysäköintimahdollisuutta suoraan hotellistasi. Pysäköinti on pääosin ilmaista Raahessa, mutta tarkista mahdolliset pysäköintirajoitukset liikennemerkeistä ja katujen varsilta.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Raahe per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Raahe hotellihuoneita halpaan hintaan
2 tähteä tai vähemmän
3 tähteä

Osuvimmat momondo-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 24 tunnin ajalta.


Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Raahe

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Raahe

Hotellit kaupungissa Raahe, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä Raahe hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Missä majoittua kohteessa Raahe

Suomen luoteisrannikolla sijaitseva Raahe on noin 25 000 asukkaan kaupunki, jossa myös matkailijat vierailevat mielellään Perämeren merimaisemia ja idyllistä Puu-Raahea ihaillakseen. Pienessä kaupungissa hotellitarjonta ei ole laaja, mutta jokaiselle matkailijalle löytyy yleensä sopiva majoituspaikka Raahen keskustasta tai sen ympäristöstä.

Raahen keskustassa on tarjolla vieraille esimerkiksi perinteistä hotellimajoitusta ja huoneistohotellimajoitusta. Hotellit ovat budjettiluokkaa tai kalleimmillaan keskihintaisia. Pieni kaupunki onkin myös sesonkikaudella, eli kesäaikaan, sopiva kohde myös matalan budjetin reissaajille. Koska Raahe sijaitsee meren äärellä, monet sen hotelleista sijaitsevat melko lähellä rantaa. Palveluista, kuten aamiaisesta ja kylpyammeista, kannattaa tiedustella hotelleilta erikseen aina ennen varauksen tekemistä.

Historiallisen Vanhan Raahen, eli Puu-Raahen, kaupunginosa on paras alue majoittua niille, jotka viihtyvät vanhan kaupungin maisemissa. Alueella on hyvä sijainti aivan keskustan kupeessa. Kaupunginosan tuntumassa ovat kaupungin ranta-alueet satamineen ja esimerkiksi Pakkahuoneen museo.

Raahen ympäristöstä voi löytää esimerkiksi lapsiperheille ja luonnon rauhasta nauttiville sopivaa mökki- ja leirintäaluemajoitusta. Todella lähellä merta on mahdollista nukkua Raahen edustalla sijaitsevassa Iso-Kraaselin saaressa 1900-luvun alusta peräisin olevassa Luotsituvassa.

Raahen lähin rautatieasema sijaitsee noin 36 kilometrin päässä kaupungista Vihannin kunnan alueella, eli mikäli haluat yöpyä lähellä rautatieasemaa, kannattaa majoitusta etsiä Vihannin tuntumasta. Lähin lentoasema on puolestaan Oulussa, eli lentoaseman läheltä majoitusta etsivän on suunnattava yöksi Oulun suunnalle.


Lue lisää nähtävyyksistä: Raahe

Luoteis-Suomen idyllisimpiin saaristokaupunkeihin kuuluva Raahe on merialueidensa ansiosta yksi seudun suosikkikohteista. Kaupungin edustalla on lukuisia saaria, esimerkiksi Ulko-Fantti, Maa-Fantti, Iso-Kraaseli, Kello, Koninpää ja Kumpele. Omatoimisesti saaristoluontoon voi tutustua vuokraamalla veneen tai kajakin, ja kuljetuksia saaristoalueella järjestää esimerkiksi MeriRaahe.

Mikäli jalkaudut alueen saarille, kannattaa tutustua myös saarten lukuisiin luontopolkuihin. Suosittu, koko perheelle sopiva retkipolku löytyy esimerkiksi Iso-Kraaselin saarelta. Luonnon ystävien kannattaa muistaa Raahessa vieraillessaan patikkapolut myös esimerkiksi Läntisrannalla ja Aittalahdessa. Ulkoilumahdollisuuksia on alueella lukemattomia, ja myös pyöräilyreitit ovat Raahen rannikkoalueella hyvät. Uimarantoja on tarjolla eri puolella Raahea, ja talviaikaan Pikkulahdessa on mahdollista pulahtaa myös avantoon.

Raahen historiasta ja alueen perinteistä kiinnostuneille Vanha Raahe on yksi suosikkialueista. Alue ei ole perinnemuseoalue, vaan niin kutsutun Puu-Raahen alueen somissa puutaloissa eletään yhä normaalia arkea. Viime vuosikymmeninä alueen taloja on kunnostettu ja entisöity ahkerasti, jotta ainutlaatuinen miljöö säilyisi mahdollisimman hyväkuntoisena. Värikkäästä kaupunginosasta voi bongata jopa 150 perinteistä puutaloa. Mikäli haluat syventää tietouttasi alueen menneisyydestä, vieraile Raahen museossa, joka on Suomen vanhin paikallismuseo.

Mielenkiintoisiin käyntikohteisiin Raahessa lukeutuvat myös muun muassa Pekkatori-aukio, jonka keskellä komeilee Pietari Brahen patsas. 1830-luvun lopussa valmistunut Raatihuone kuuluu kaupungin komeimpiin rakennuksiin. Taiteen ystäville oikea kohde on esimerkiksi Kari Juvan veistospuisto, ja Raahen Teatterissa voi nauttia teatteriesityksistä ympäri vuoden.


Tietoja majoittumisesta kohteessa Raahe

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Raahe

Matkailijoiden vieraillessa kohteessa Raahe on heidän yleisin vaihtoehtonsa 4 yön yöpyminen.

Hotellihuone kohteessa Raahe kustantaa yleensä 103 € per yö. Tämä luku on keskiarvo ja hinnat vaihtelevat sijainnin, palveluiden ja huoneen saatavuuden mukaan haluamassasi hotellissa.

huhtikuu on taloudellisesti järkevin kuukausi löytää edullisin tarjous ja varata hotelli kohteessa Raahe. Huoneesta veloitetut hinnat voivat olla jopa 36 % halvempia kuin sesonkina.

sunnuntai on tyypillisesti edullisin päivä hotellissa yöymiseen kohteessa Raahe. Hinnat ovat korkeimmillaan yleensä lauantai.

Hostelli kohteessa Raahe (tai enintään 2-tähden hotellit) maksavat keskimäärin 71 € henkilöltä ja yöltä. Hinta on 32 € halvempi kuin hotellit yleensä kohteessa Raahe.


momondon suosikkihotellit kaupungissa Raahe

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista hotelleista kaupungissa Raahe
Three bedroom apartment in Raahe

Three bedroom apartment in Raahe

Raahe, Pohjois-Pohjanmaa, Suomi

142 €

Villa Seminaari

Raahe, Pohjois-Pohjanmaa, Suomi

9,5
82 €

Majoituspalvelu Nurmi Oy City Apartment Kauppakatu 52

Raahe, Pohjois-Pohjanmaa, Suomi

9,5
112 €

Aloita matkan suunnittelu - Raahe


Miksi käyttää momondo?

momondo voi säästää aikaa ja rahaa etsimällä ja löytämällä nopeasti Raahe eri majoitusvaohtoehtoja ja hotellit. Etsimme hotellit ja majoitustarjouksia useilta itsenäisiltä ja suuremmilta yrityksiltä. Sinun tarvitsee vain valita, missä haluat yöpyä.

Momondon avulla voit löytää loistavan majoituspaikan kohteesta Raahe. Voit järjestellä kaikki majoitusvaihtoehdot löytääksesi juuri sinulle sopivan paikan. Etsitkö majoitusta, jossa on uima-allas tai 24h-vastaanotto? Meillä on suodattimet sitä varten. Ilmainen aamiainen? momondo löytää ne myös sinulle. Suodata arvostelun, hinnan ja monien muiden tekijöiden perusteella, kaikki ilmaiseksi, kaikki momondon sivuilla.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Kattava matkahaku
momondo vertailee yli kolmea miljoonaa hotellia ja muita majoitustyyppejä varmistaakseen, että löydät parhaan majoituspaikan.
Intuitiiviset hakusuodattimet
Suodata hinnan, mukavuuksien, ilmaisen peruutuksen, tehostetun siivouksen, ilmaisen aamiaisen ja paljon muun mukaan.
Älykkäät hintavahdit
Jos olet löytänyt jostain majoituspaikan, momondo voi seurata hintaa ja ilmoittaa sinulle, kun se muuttuu.