Hotellit Lieksa, Suomen

Etsi hotellitarjoukset  10 Lieksa, Suomen

Lieksa, Suomi
4. joulukuu — 5. joulukuu2
ti 5/12
la 9/12

Vertaa yli 3 miljoonaa hotelli- ja majoitusvaihtoehtoja


Milloin varata hotelli kohteesta Lieksa

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras tarjous hotellihuoneelle kohteessa Lieksa
Halvin viikonpäiväkeskiviikkoon viikon halvin päivä varata
Kallein viikonpäiväperjantaion viikon kallein päivä varata
58 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
104 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä

Hyödyllisiä tärppejä Lieksa hotelleista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Lieksa

Halvin hotellihinta

44 €

Hotellit lähellä lentokenttää

143
Halvin hinta huoneelle Lieksa löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 44 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Lomakylä Timitraniemi, 3-tähden hotelli.
Lieksa löytyy 143 hotellia lähellä Kuopio. Spa Hotel Kunnonpaikka on lähin 6,2 km etäisyydellä tältä lentoasemalta.

Lieksa matkavinkit

Miten löytää hyvä hotelli Lieksassa?

Lieksa tarjoaa matkailijoille lukuisia erilaisia majoitusvaihtoehtoja. Oli matkabudjettisi ja makusi mikä tahansa, hotellit Lieksassa tarjoavat varmasti sopivan vaihtoehdon. Kaupungin keskustasta kannattaa etsiä perinteistä hotellia tai edullista majataloa. Keskustan ulkopuolella on tarjolla eritasoisia mökkimajoituskohteita sekä majatalo- ja maalaismajoitusta. Valikoima yllättää laajuudellaan. Mikäli etsit majapaikaltasi korkeaa laatua, suuntaa katseesi Lieksassa Kolin suuntaan, jossa on tarjolla luksusluokan lomamökkejä. Lieksan hotellit levittäytyvät todella laajalle alueelle, joten kartasta on apua hotellivarausta tehdessä. Kätevän kartan löydät momondon hotellihakukoneesta.

Miten viettää edullinen loma Lieksassa?

Lieksassa on monipuolinen valikoima säästömatkailijoiden tarpeisiin sopivia majoituspaikkoja. Sekä kaupungin keskustassa että sen ulkopuolella on halpoja majataloja, joista voi saada siistin ja viihtyisän yösijan. Alueella on tarjolla myös edullista mökkimajoitusta. Halvat hotellit Lieksassa sijaitsevat esimerkiksi kaupungin keskustan tuntumassa ja maaseutualueilla. Suositulla Kolin alueella hinnat vaihtelevat matkailusesonkien mukaan. Kesälomakuukausina ja talven suosituimpina lomaviikkoina, esimerkiksi joulunaikaan, Kolin lomamökkien ja muiden majoituspaikkojen hintataso nousevat keskimääräisestä. Kolin seudulta halvan majoituksen voi siis saada vilkkaimpien lomaviikkojen ulkopuolella. Ilmaisia aktiviteetteja Lieksassa on tarjolla valtavasti, sillä alueen luonto on rikasta ja vaihtelevaa. Tutustu Kolin vaaramaisemiin, samoile Pielisen rannoilla ja seikkaile alueen patikkapoluilla.

Mitä tehdä Lieksassa lasten kanssa?

Kolin seutu on lasten kanssa matkustavien suosikkikohde Lieksassa. Talvella lapsiperheitä kutsuvat Kolin laskettelurinteet ja pulkkamäet. Kesällä suunta kannattaa ottaa Kolin alueen helpoimmille patikkapoluille. Koko perheen voimin voi nousta esimerkiksi Ukko-Kolin huipulle. Kesäkuukausina Pielisen rannat tarjoavat lapsiperheille lukemattomia hyviä uimapaikkoja. Eläinrakkaiden lasten lempipaikka Lieksan seudulla on Kelvän Salonkylällä sijaitseva PikkuKilin Eläinpuisto.


Missä majoittua kohteessa Lieksa

Useimmat hotellit Lieksassa sijaitsevat kaupungin keskustassa tai lähellä keskustaa. Pienellä budjetilla matkailevien kannattaa majoittua lähellä rautatieasemaa, sillä juna-aseman kulmilla on edullisia majoituspaikkoja. Esimerkiksi Kaatrahovi-majatalo tarjoaa asiakkailleen vaatimattoman mutta siistin majoituksen ja kaikki tarpeellisimmat palvelut. Majapaikka sijaitsee kätevästi Lieksan keskustan kauppojen ja muiden palveluiden äärellä.

Jos haluat yöpyä keskeisellä paikalla, mutta hieman syrjässä ydinkeskustasta, sopiva alue on Brahean kaupunginosa keskustan tuntumassa. Brahean kaupunginosa sopii kaikille rauhallista ympäristöä etsiville. Lieksanjoen äärellä lähellä rantaa sijaitsee perinteiset hotellipalvelut tarjoava Hotelli Puustelli. Esimerkiksi rautatieasemalle on sen tuntumasta matkaa alle kaksi kilometriä. Jokimaisemien lisäksi alueen vetonauloihin kuuluu Lieksan kirkko.

Lieksan kunta levittäytyy myös kauas kaupungin keskustan ulkopuolelle. Pohjoiskarjalaisella seudulla voi nauttia vaihtelevista luonnonmaisemista, ja majoitus Lieksassa löytyy helposti vehreältä maaseudulta, Pielisen ääreltä tai metsämaisemien keskeltä. Lieksan alueeseen kuuluu osa vaara-alueistaan tunnetun Kolin kansallispuistosta. Kolin liepeillä on hyviä majoituspaikkoja muun muassa luonto- ja patikointiharrastajille. Alueella on paljon eritasoisia mökkimajoitusvaihtoehtoja. Edullista maalaismajoitusta on tarjolla eri puolilla Lieksan kuntaa. Kokeile esimerkiksi Viekijärven äärellä sijaitsevaa edullista Veikeä Vuohi -majataloa.


Lue lisää nähtävyyksistä: Lieksa

Pohjois-Karjalassa sijaitseva Lieksa on yksi Itä-Suomen suosituimmista matkailukohteista muun muassa Kolin ansiosta. Kolin kansallispuisto, jonka vaarat kuuluvat Suomen tunnetuimpiin kansallismaisemiin, sijaitsee osittain Lieksan alueella. Kolin seutu vaihtelevine maisemineen on ehdoton vierailukohde Lieksan reissulla, sillä alue tarjoaa mahdollisuuksia esimerkiksi patikointiin, maastopyöräilyyn ja ratsastukseen. Talvisin alueella sijaitsee Itä-Suomen parhaimpiin kuuluva laskettelukeskus. Muista piipahtaa myös Kolin idyllisessä kyläkeskustassa.

Vaikka Koli on Lieksan kruunu, on kunnalla matkailijoille paljon muutakin tarjottavaa. Sen alueella sijaitsee useita pieniä kyliä ja lukuisia järviä, joista suurin on Pielinen. Kolin korkeimmalta huipulta, Ukko-Kolilta, avautuvat upeat järvimaisemat juuri Pielisjärven ylle. Tämä Suomen neljänneksi suurin järvi tarjoaa kesälomamatkalaisille lukemattomia hyviä uimapaikkoja ja erinomaiset kalastusmahdollisuudet.

Luonto- ja erämatkailijoiden ehdottomia kohteita Lieksan seudulla ovat Kolin lisäksi Patvinsuon kansallispuisto ja Ruunaan retkeilyalue. Ruunaan alueella on mahdollisuus esimerkiksi vauhdikkaaseen koskenlaskuun. Lieksa viihdyttää myös kulttuurin ystäviä. Kesä-heinäkuun vaihteessa järjestettävä Lieksan Vaskiviikko -festivaali tuo kaupunkiin arvostettuja vaskimuusikoita. Muista myös taiteilija Eva Ryynäsen puuveistokset, joihin voit tutustua ateljee Paaterissa.


Tietoja majoittumisesta kohteessa Lieksa

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Lieksa

Milloin on paras aika löytää edullinen hotellitarjous kohteessa Lieksa?

syyskuu on paras aika varata hotelli ja säästää rahaa, koska hotellihuoneiden hinnat kohteessa Lieksa voivat olla jopa 12 % edullisempia kuin sesonkina.

Mikä on edullisin viikonpäivä yöpyä kohteessa Lieksa?

Lieksa hotellihuoneet ovat yleensä edullisimpia tiistai ja kalleimpia torstai.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii hotellia Lieksa?

106 toimijaa on valittavissa hotellia Lieksa joulukuuta 2023 alkaen.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt hotellia Lieksa hinnat?

hotellia Lieksa hinnat päivitetään joka päivä.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi varata majoitus kohteessa Lieksa momondon kautta?

momondon käyttö on ilmaista ilman piilokuluja tai muita ylimääräisiä kuluja. momondo hakee lukuisista matkailusivustoista kerralla hotellit sekä eri majoitusvaihtoehtoja kohteessa Lieksa, joita voit sitten suodattaa nopeasti ja helposti.

Miten momondo auttaa minua löytämään hyvän majoituspaikan kohteessa Lieksa?

Momondon avulla voit löytää loistavan majoituspaikan kohteesta Lieksa. Voit järjestellä kaikki majoitusvaihtoehdot löytääksesi juuri sinulle sopivan paikan. Etsitkö majoitusta, jossa on uima-allas tai 24h-vastaanotto? Meillä on suodattimet sitä varten. Ilmainen aamiainen? momondo löytää ne myös sinulle. Suodata arvostelun, hinnan ja monien muiden tekijöiden perusteella, kaikki ilmaiseksi, kaikki momondon sivuilla.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Lieksa

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.