Hotellit Lieksa, Suomen

Etsi hotellitarjoukset  4 Lieksa, Suomen

Lieksa, Suomi
1. lokakuu — 2. lokakuu2
su 2/10
to 6/10

Suositut Lieksa hotellit

Löydä täydellinen hotelli vierailullesi kohteeseen Lieksa
Hinta
€50
€239
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelliluokka
0+
2
3
4
5

Milloin varata hotelli kohteesta Lieksa

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras tarjous hotellihuoneelle kohteessa Lieksa
Kallein viikonpäiväperjantaion viikon kallein päivä varata
Halvin viikonpäivätorstaion viikon halvin päivä varata
95 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
55 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä

Hyödyllisiä tärppejä Lieksa hotelleista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Lieksa

Halvin hotellihinta

38 €

Suosituin hotelli (5-tähteä)

Holiday Home Kainalolahti

Keskimääräinen oleskelun kesto

5 päivää
Halvin hinta huoneelle Lieksa löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 38 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Koli caravan cottages.
Matkusta mukavasti, kun varaat huoneen Holiday Home Kainalolahti, suosituimmasta viiden tähden hotellista Lieksa.
Ihmiset viipyvät keskimäärin 5 päivää majoittuessaan hotelleihin Lieksa. Keskimääräinen majoitushinta 5 päiväksi Lieksa viime viikolla on 361 €.

Lieksa matkavinkit

Miten löytää hyvä hotelli Lieksassa?

Lieksa tarjoaa matkailijoille lukuisia erilaisia majoitusvaihtoehtoja. Oli matkabudjettisi ja makusi mikä tahansa, hotellit Lieksassa tarjoavat varmasti sopivan vaihtoehdon. Kaupungin keskustasta kannattaa etsiä perinteistä hotellia tai edullista majataloa. Keskustan ulkopuolella on tarjolla eritasoisia mökkimajoituskohteita sekä majatalo- ja maalaismajoitusta. Valikoima yllättää laajuudellaan. Mikäli etsit majapaikaltasi korkeaa laatua, suuntaa katseesi Lieksassa Kolin suuntaan, jossa on tarjolla luksusluokan lomamökkejä. Lieksan hotellit levittäytyvät todella laajalle alueelle, joten kartasta on apua hotellivarausta tehdessä. Kätevän kartan löydät momondon hotellihakukoneesta.

Miten viettää edullinen loma Lieksassa?

Lieksassa on monipuolinen valikoima säästömatkailijoiden tarpeisiin sopivia majoituspaikkoja. Sekä kaupungin keskustassa että sen ulkopuolella on halpoja majataloja, joista voi saada siistin ja viihtyisän yösijan. Alueella on tarjolla myös edullista mökkimajoitusta. Halvat hotellit Lieksassa sijaitsevat esimerkiksi kaupungin keskustan tuntumassa ja maaseutualueilla. Suositulla Kolin alueella hinnat vaihtelevat matkailusesonkien mukaan. Kesälomakuukausina ja talven suosituimpina lomaviikkoina, esimerkiksi joulunaikaan, Kolin lomamökkien ja muiden majoituspaikkojen hintataso nousevat keskimääräisestä. Kolin seudulta halvan majoituksen voi siis saada vilkkaimpien lomaviikkojen ulkopuolella. Ilmaisia aktiviteetteja Lieksassa on tarjolla valtavasti, sillä alueen luonto on rikasta ja vaihtelevaa. Tutustu Kolin vaaramaisemiin, samoile Pielisen rannoilla ja seikkaile alueen patikkapoluilla.

Liikkuminen Lieksassa

Lieksan pienessä keskustassa liikut kätevimmin kävellen. Lieksa levittäytyy kuitenkin laajalle alueelle, joten kuntaan laajemmin tutustuvalle kätevin kulkuväline on auto. Hotellit Lieksassa sijaitsevat usein alueilla, joihin ei ole joukkoliikenneyhteyksiä. Lähikuntiin, esimerkiksi Nurmekseen ja Joensuuhun, pääset Lieksasta kätevästi bussilla.

Pysäköinti Lieksassa

Lieksassa pysäköinti on pääasiassa ilmaista, eli kaupungin keskustassakin pysäköinti on yleensä helppoa. Pidä kuitenkin silmällä mahdollisia pysäköinnin aikarajoituksia eri kaduilla.

Mitä tehdä Lieksassa lasten kanssa?

Kolin seutu on lasten kanssa matkustavien suosikkikohde Lieksassa. Talvella lapsiperheitä kutsuvat Kolin laskettelurinteet ja pulkkamäet. Kesällä suunta kannattaa ottaa Kolin alueen helpoimmille patikkapoluille. Koko perheen voimin voi nousta esimerkiksi Ukko-Kolin huipulle. Kesäkuukausina Pielisen rannat tarjoavat lapsiperheille lukemattomia hyviä uimapaikkoja. Eläinrakkaiden lasten lempipaikka Lieksan seudulla on Kelvän Salonkylällä sijaitseva PikkuKilin Eläinpuisto.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Lieksa per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Lieksa hotellihuoneita halpaan hintaan

1-star hotels

Cheapest 112 €

Average 127 €

Most expensive 142 €

Search 1-star hotels
2 stars and under
3 stars

Osuvimmat momondo-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 24 tunnin ajalta.


Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Lieksa

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Lieksa
Etsi hostelleja - Lieksa

Hotellit kaupungissa Lieksa, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä Lieksa hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Missä majoittua kohteessa Lieksa

Useimmat hotellit Lieksassa sijaitsevat kaupungin keskustassa tai lähellä keskustaa. Pienellä budjetilla matkailevien kannattaa majoittua lähellä rautatieasemaa, sillä juna-aseman kulmilla on edullisia majoituspaikkoja. Esimerkiksi Kaatrahovi-majatalo tarjoaa asiakkailleen vaatimattoman mutta siistin majoituksen ja kaikki tarpeellisimmat palvelut. Majapaikka sijaitsee kätevästi Lieksan keskustan kauppojen ja muiden palveluiden äärellä.

Jos haluat yöpyä keskeisellä paikalla, mutta hieman syrjässä ydinkeskustasta, sopiva alue on Brahean kaupunginosa keskustan tuntumassa. Brahean kaupunginosa sopii kaikille rauhallista ympäristöä etsiville. Lieksanjoen äärellä lähellä rantaa sijaitsee perinteiset hotellipalvelut tarjoava Hotelli Puustelli. Esimerkiksi rautatieasemalle on sen tuntumasta matkaa alle kaksi kilometriä. Jokimaisemien lisäksi alueen vetonauloihin kuuluu Lieksan kirkko.

Lieksan kunta levittäytyy myös kauas kaupungin keskustan ulkopuolelle. Pohjoiskarjalaisella seudulla voi nauttia vaihtelevista luonnonmaisemista, ja majoitus Lieksassa löytyy helposti vehreältä maaseudulta, Pielisen ääreltä tai metsämaisemien keskeltä. Lieksan alueeseen kuuluu osa vaara-alueistaan tunnetun Kolin kansallispuistosta. Kolin liepeillä on hyviä majoituspaikkoja muun muassa luonto- ja patikointiharrastajille. Alueella on paljon eritasoisia mökkimajoitusvaihtoehtoja. Edullista maalaismajoitusta on tarjolla eri puolilla Lieksan kuntaa. Kokeile esimerkiksi Viekijärven äärellä sijaitsevaa edullista Veikeä Vuohi -majataloa.


Lue lisää nähtävyyksistä: Lieksa

Pohjois-Karjalassa sijaitseva Lieksa on yksi Itä-Suomen suosituimmista matkailukohteista muun muassa Kolin ansiosta. Kolin kansallispuisto, jonka vaarat kuuluvat Suomen tunnetuimpiin kansallismaisemiin, sijaitsee osittain Lieksan alueella. Kolin seutu vaihtelevine maisemineen on ehdoton vierailukohde Lieksan reissulla, sillä alue tarjoaa mahdollisuuksia esimerkiksi patikointiin, maastopyöräilyyn ja ratsastukseen. Talvisin alueella sijaitsee Itä-Suomen parhaimpiin kuuluva laskettelukeskus. Muista piipahtaa myös Kolin idyllisessä kyläkeskustassa.

Vaikka Koli on Lieksan kruunu, on kunnalla matkailijoille paljon muutakin tarjottavaa. Sen alueella sijaitsee useita pieniä kyliä ja lukuisia järviä, joista suurin on Pielinen. Kolin korkeimmalta huipulta, Ukko-Kolilta, avautuvat upeat järvimaisemat juuri Pielisjärven ylle. Tämä Suomen neljänneksi suurin järvi tarjoaa kesälomamatkalaisille lukemattomia hyviä uimapaikkoja ja erinomaiset kalastusmahdollisuudet.

Luonto- ja erämatkailijoiden ehdottomia kohteita Lieksan seudulla ovat Kolin lisäksi Patvinsuon kansallispuisto ja Ruunaan retkeilyalue. Ruunaan alueella on mahdollisuus esimerkiksi vauhdikkaaseen koskenlaskuun. Lieksa viihdyttää myös kulttuurin ystäviä. Kesä-heinäkuun vaihteessa järjestettävä Lieksan Vaskiviikko -festivaali tuo kaupunkiin arvostettuja vaskimuusikoita. Muista myös taiteilija Eva Ryynäsen puuveistokset, joihin voit tutustua ateljee Paaterissa.


Tietoja majoittumisesta kohteessa Lieksa

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Lieksa

Matkailijoiden vieraillessa kohteessa Lieksa heidän tekemien varausten keskimääräinen pituus on 5 yötä.

Huoneet maksavat keskimäärin 171 € yöltä, kun varaat huonetta kohteesta Lieksa. Huoneesta maksamasi hinta vaihtelee kuitenkin huomattavasti kausiluonteisuuden, sijainnin ja palveluiden mukaan.

toukokuu on paras aika varata hotelli ja säästää rahaa, koska hotellihuoneiden hinnat kohteessa Lieksa voivat olla jopa 25 % edullisempia kuin sesonkina.

Lieksa hotellihuoneet ovat yleensä edullisimpia keskiviikko ja kalleimpia torstai.

Hostelli (ja enintään 2-tähden hotellit) kohteessa Lieksa maksavat noin 102 € yöltä. Hostellin varaaminen voi säästää 69 € verrattuna hotellin keskimääräiseen hintaan kohteessa Lieksa.

Kyllä, voit varata hostellin kohteessa Lieksa. Alueelta löytyy tällä hetkellä 10 hostellia ja Majatalo Veikeä Vuohi on kaikkein suosituin momondon käyttäjien keskuudessa. Vertaile hostellitarjouksia kohteessa Lieksa.


momondon suosikkihotellit kaupungissa Lieksa

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista hotelleista kaupungissa Lieksa
Holiday Home Karjalan heili 7

Holiday Home Karjalan heili 7

Lieksa, Pohjois-Karjala, Suomi

7,4
113 €
Holiday Home Kolin helmi 1

Holiday Home Kolin helmi 1

Lieksa, Pohjois-Karjala, Suomi

7,0
129 €
Holiday Home Honkakoli 3

Holiday Home Honkakoli 3

Lieksa, Pohjois-Karjala, Suomi

8,2
127 €

Vacation Home Honkakoli 8 In Lieksa - 6 Persons, 1 Bedrooms

Lieksa, Pohjois-Karjala, Suomi

8,0
312 €

Holiday Home Kolinpilvi

Lieksa, Pohjois-Karjala, Suomi

372 €
Vacation Home Otsopirtti, Otso In Lieksa - 7 Persons, 3 Bedrooms

Vacation Home Otsopirtti, Otso In Lieksa - 7 Persons, 3 Bedrooms

Lieksa, Pohjois-Karjala, Suomi

307 €
Holiday Home Petra

Holiday Home Petra

Lieksa, Pohjois-Karjala, Suomi

6,0
102 €
Holiday Home Mäkrä 1

Holiday Home Mäkrä 1

Lieksa, Pohjois-Karjala, Suomi

8,4
77 €
Holiday Home Mäkrä 3

Holiday Home Mäkrä 3

Lieksa, Pohjois-Karjala, Suomi

9,2
132 €

Majatalo mätäsvaara

Lieksa, Pohjois-Karjala, Suomi

53 €

Koli caravan cottages

Lieksa, Pohjois-Karjala, Suomi

7,0
38 €
Three Bedroom Apartment In Lieksa, Heikkiläntie 1

Three Bedroom Apartment In Lieksa, Heikkiläntie 1

Lieksa, Pohjois-Karjala, Suomi

153 €

Holiday Home Siikaranta

Lieksa, Pohjois-Karjala, Suomi

932 €
Holiday Home Jerovaara

Holiday Home Jerovaara

Lieksa, Pohjois-Karjala, Suomi

8,3
78 €
Vacation Home Suviranta In Lieksa - 6 Persons, 1 Bedrooms

Vacation Home Suviranta In Lieksa - 6 Persons, 1 Bedrooms

Lieksa, Pohjois-Karjala, Suomi

748 €
Holiday Home Villa hymy

Holiday Home Villa hymy

Lieksa, Pohjois-Karjala, Suomi

9,5
247 €

Purnunpiilo

Lieksa, Pohjois-Karjala, Suomi

374 €

Vacation Home Saunaharju 5 In Lieksa - 9 Persons, 1 Bedrooms

Lieksa, Pohjois-Karjala, Suomi

285 €
Holiday Home Saunaharju 3

Holiday Home Saunaharju 3

Lieksa, Pohjois-Karjala, Suomi

135 €
Holiday Home Saunaharju 4

Holiday Home Saunaharju 4

Lieksa, Pohjois-Karjala, Suomi

8,3
116 €

Aloita matkan suunnittelu - Lieksa


Miksi käyttää momondo?

momondon käyttö on ilmaista ilman piilokuluja tai muita ylimääräisiä kuluja. momondo hakee lukuisista matkailusivustoista kerralla hotellit sekä eri majoitusvaihtoehtoja kohteessa Lieksa, joita voit sitten suodattaa nopeasti ja helposti.

Momondon avulla voit löytää loistavan majoituspaikan kohteesta Lieksa. Voit järjestellä kaikki majoitusvaihtoehdot löytääksesi juuri sinulle sopivan paikan. Etsitkö majoitusta, jossa on uima-allas tai 24h-vastaanotto? Meillä on suodattimet sitä varten. Ilmainen aamiainen? momondo löytää ne myös sinulle. Suodata arvostelun, hinnan ja monien muiden tekijöiden perusteella, kaikki ilmaiseksi, kaikki momondon sivuilla.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Kattava matkahaku
momondo vertailee yli kolmea miljoonaa hotellia ja muita majoitustyyppejä varmistaakseen, että löydät parhaan majoituspaikan.
Intuitiiviset hakusuodattimet
Suodata hinnan, mukavuuksien, ilmaisen peruutuksen, tehostetun siivouksen, ilmaisen aamiaisen ja paljon muun mukaan.
Älykkäät hintavahdit
Jos olet löytänyt jostain majoituspaikan, momondo voi seurata hintaa ja ilmoittaa sinulle, kun se muuttuu.