Hotellit Kerava: majoitus juuri sinun tarpeisiisi

Löydä osuvimmat tarjoukset 9 hotellille kohteessa Kerava, Suomi

Tulopäivä
Lähtöpäivä
Vertaile vs. momondo |
-
1
Tulopäivä
Lähtöpäivä

Parhaat hotellit Kerava

Löydä hyvä ja halpa hotelli Kerava työ- tai lomamatkalle


Milloin on paras aika löytää halpa hotellitarjous kaupungista Kerava?

Katso alla olevat tiedot löytääksesi osuvimman hotellihuonetarjouksen kaupungissa Kerava
Matalasesonki
elokuu
Huippusesonki
marraskuu

edullisin kuukausi yöpyä

15 %

odotettu hintojen lasku

kallein aika yöpyä

16 %

odotettu hintojen nousu

Hinta
95 € - 133 €
Kallein viikonpäivä
sunnuntai
Halvin viikonpäivä
perjantai

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Keskim. hinta (viikkoyö)

106 €

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Keskim. hinta (viikonloppuyö)

121 €

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta


Kerava matkavinkit

Parhaat vinkit kohteeseen Kerava

Miten löytää hyvä hotelli Keravalla?

Keravan kaupunkialueella perinteisiä majoituspaikkoja on tarjolla hyvin niukasti. Keskustassa parhaan majoitusmahdollisuuden tarjoavat erilaiset huoneistot, jotka ovatkin hyvä vaihtoehto esimerkiksi perheille ja muille omaa tilaa kaipaaville. Palveluita, kuten aamiaista, huoneistoissa ei kuitenkaan ole tarjolla. Perinteiset hotellit Keravalla sijaitsevat valtaosin läheisen Tuusulan kaupungin puolella. Jos etsit hotellilomaa, kannattaa hotellietsintöjä siis laajentaa Keravan keskustan ulkopuolelle. momondon hotellihakukoneen kartasta näet kätevästi, missä alueen majoituspaikat tarkalleen sijaitsevat.

Miten viettää edullinen loma Keravalla?

Kerava tarjoaa mahdollisuuden edulliseen lomailuun pääkaupunkiseudun tuntumassa. Alueelta voi löytää suosittujen lomakuukausien aikana majapaikan halvemmalla kuin esimerkiksi Helsingistä. Säästömatkailijoiden suosimat halvat hotellit Keravalla ovat joko edullisesia huoneistoja kaupungin keskustan tuntumassa tai majataloja Tuusulan seudulla. Jos päädyt perinteiseen majoitukseen huoneiston sijaan, tarkista, kuuluuko sen hintaan aamiainen. Huoneistossa valmistat kätevästi itse ruoat, joten lomabudjettisi ei hupene kaupungin ravintoloihin. Edullista lomailua Keravalla helpottaa se, että kaupungin keskustasta on hyvät joukkoliikenneyhteydet lähes kaikkialle pääkaupunkiseudulla. Junalla liikut halvalla ja nopeasti. Keravan seutu tarjoaa myös ilmaisia aktiviteettimahdollisuuksia, kuten retkeilyä. Vieraile esimerkiksi rehevällä Ollinlammella. Myös Tuusulanjärvi luontoelämyksineen on lähellä.

Liikkuminen Keravalla

Keravan keskusta ei ole suuri, joten pääset paikasta toiseen helposti kävellen. Koska monet Keravan hotellit sijaitsevat ydinkeskustan ulkopuolella, useimmat matkailijat käyttävät kaupungin lähialueilla liikkuessaan joko vuokra-autoa tai joukkoliikennevälineitä. Keravan seudun busseja ja paikallisjunia operoi HSL eli Helsingin Seudun Liikenne. Voit liikkua joukkoliikennevälineillä kätevästi paitsi kaupungin sisällä myös muualla HSL:n liikennöintialueella, eli muun muassa Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Tuusulassa ja Kauniaisissa. Kertalipun hinta Keravan sisäisessä liikenteessä on aikuiselle alkaen noin 2,20 euroa.

Pysäköinti Keravalla

Keravan keskustassa on sekä maksullisia että ilmaisia pysäköintipaikkoja. Lue siis pysäköintiohjeet katujen varsilla tarkasti. Ilmaisilla paikoilla on yleensä aikarajoitus, joten parkkimittarin käyttö on pakollista. Hotellit Keravalla ja lähiseudulla tarjoavat toisinaan asiakkailleen ilmaisen tai edullisen parkkipaikan, joten parkkimahdollisuutta kannattaa tiedustella ensin omasta majoituspaikasta.

Mitä tehdä Keravalla lasten kanssa?

Keravan Ollinlampi on mukava koko perheen retkikohde Keravalla. Myös Heikkilän kotimuseo idyllisine pihapiireineen kiinnostaa perheen pienimpiä. Lasten kanssa kannattaa tehdä päiväretki Helsinkiin, jossa lapsiperheille on useita hauskoja kohteita aina Linnanmäen huvipuistosta Korkeasaaren eläinpuistoon. Vantaalla sijaitseva Tiedekeskus Heureka kuuluu myös lapsiperheiden vetonauloihin pääkaupunkiseudulla.


Missä majoittua Kerava

Keravan kaupunkialueella on tarjolla vain vähän perinteisiä majoituspaikkoja tai hotelleja. Keskustassa, lähellä rautatieasemaa matkailijoille on kuitenkin tarjolla melko hyvä valikoima erilaisia huoneistomajoituskohteita. Ne sijaitsevat kaikkien tärkeimpien palveluiden kuten ravintoloiden ja juna-aseman tuntumassa, joten ne palvelevat esimerkiksi työmatkailijoiden tarpeita. Myös lapsiperheille majoitus huoneistossa keskustan ytimessä voi olla edullisin ja käytännöllisin vaihtoehto. Huoneistoissa onnistuu kätevästi perheen ruokien valmistus.

Perinteiset hotellit Keravalla sijaitsevat tosiasiassa hieman naapurikaupungin Tuusulan puolella. Majoituksia kannattaa siis Keravan lomaa suunnitellessa katsella hieman kaupungin rajojen ulkopuolelta. Etenkin golfmatkailijoita ja romanttista lomaa suunnittelevia pariskuntia voi kiinnostaa Tuusulanjärven alue laadukkaine majapaikkoineen. Alueella sijaitseva Tuusulan Golfklubi vetää alueelle golfharrastajia. Kokeile alueella esimerkiksi idyllistä Hotelli Krapia. Hotellista on Keravan keskustaan vain noin nelisen kilometriä, eli alle 10 minuutin automatka.

Majoitus Keravalla onnistuu myös maaseutumaisemissa, etenkin jos hakeudut Tuusulan seudun rauhaan. Luonnon ystävät pääsevät nauttimaan maalaistunnelmasta ja vehreästä luonnosta esimerkiksi Inkilän alueella, noin 20 minuutin automatkan päässä Keravalta. Lilla Villa B -majatalo on täydellinen majapaikka rentoon lomailuun Keravan seudulla.


Lue lisää nähtävyyksistä: Kerava

Keski-Uudellamaalla sijaitseva Kerava on jäänyt matkailupaikkakuntana naapurikaupunkiensa varjoon. Kaupunki tarjoaa kuitenkin matkailijoille monenlaisia mahdollisuuksia. Majoituksen voi saada Keravan seudulta monia pääkaupunkiseudun kaupunkeja edullisemmin, ja alueelta on erinomaiset juna- ja bussiyhteydet kaikkialle Helsingin seudulla. Lomailu Keravalla on siis parhaimmillaan helppoa ja halpaa. Keravan omien vierailupaikkojen lisäksi kaupungista on helppo vierailla esimerkiksi Tuusulanjärven ympäristössä ja Järvenpään kohteissa. Myös Helsinki lukemattomine nähtävyyksineen on lyhyen junamatkan päässä. Keravalle kannattaa siis antaa mahdollisuus.

Kulttuurin ystäviä kiinnostaa Keravalla Sinkka-taidekeskus, jossa yhdistyvät Keravan taidemuseo ja Keravan museo. Keravan taidemuseossa on esillä muun muassa vaihtuvia nykytaiteen näyttelyitä, kun taas Keravan museossa voi tutustua esimerkiksi alueen kulttuurihistoriaan. Keravalla vierailevien kannattaa piipahtaa myös Heikkilän kotimuseossa, jossa voi aistia menneiden vuosikymmenten torpparitunnelmaa. Paikka osoittaa, että Keravalla on mahdollista päästä aitojen maalaismaisemien keskelle. Miljöö viihdyttää perheen pienimpiäkin. Myös läheisen Tuusulanjärven kulttuurikohteisiin pääsee Keravalta helposti. Vieraile Järvenpään Ainolassa, eli Sibeliuksen kotimuseossa, sekä Juhani Ahon kotimuseossa Aholassa.


Kerava matkatiedot

Kuinka pitkään ihmiset yöpyvät kohteessa Kerava?

Matkailijoiden vieraillessa kohteessa Kerava heidän tekemien varausten keskimääräinen pituus on 1 yö.

Mikä on edullisin viikonpäivä yöpyä kohteessa Kerava?

torstai on tyypillisesti edullisin päivä hotellissa yöymiseen kohteessa Kerava. Hinnat ovat korkeimmillaan yleensä lauantai.

Milloin on paras aika löytää edullinen hotellitarjous kohteessa Kerava?

elokuu on edullisin kuukausi varata hotelli kohteessa Kerava. Hotellihuoneen hinta voi olla jopa 15 % edullisempi kuin sesonkina.