Hotellit Gdynia, Puolan

Etsi hotellitarjoukset  80 Gdynia, Puolan

Gdynia, Puola
13. elokuu — 14. elokuu2
su 14/8
to 18/8

Suositut Gdynia hotellit

Löydä täydellinen hotelli vierailullesi kohteeseen Gdynia
Hinta
€14
€75
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelliluokka
0+
2
3
4
5

Milloin varata hotelli kohteesta Gdynia

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras tarjous hotellihuoneelle kohteessa Gdynia
Matalasesonkimarraskuuedullisin kuukausi yöpyä
Huippusesonkikesäkuukallein aika yöpyä
59 %odotettu hintojen lasku
65 %odotettu hinnannousu

Hinta

27 € - 180 €

Kallein viikonpäivälauantaion viikon kallein päivä varata
Halvin viikonpäivätorstaion viikon halvin päivä varata
69 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
42 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
Halvin aika varata lennotHalvin aika varata hotelleita kohteessa Gdynia on: 1-2 tähteä, 78 päivää ennen. 3 tähteä, 51 päivää ennen.

1-2 tähteä

41 € - 45 €

3 tähteä

63 € - 69 €

4-5 tähteä

77 € - 97 €


Hyödyllisiä tärppejä Gdynia hotelleista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Gdynia

Halvin hotellihinta

15 €

Suosituin hotelli (5-tähteä)

Relais & Chateaux Hotel Quadrille

Hotellit lähellä lentokenttää

31
Halvin hinta huoneelle Gdynia löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 15 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Sea Hostel, 2-tähden hotelli.
Matkusta mukavasti, kun varaat huoneen Relais & Chateaux Hotel Quadrille, suosituimmasta viiden tähden hotellista Gdynia(9,3/10 luokitus - perustuu 492 arvosteluun).
Gdynia löytyy 31 hotellia lähellä Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema. Hampton by Hilton Gdansk Airport on lähin 0,6 km etäisyydellä tältä lentoasemalta.

Gdynia matkavinkit

Lähes 248 000 asukkaan Gdyniassa on tarjolla majoituspaikkoja neljän tähden laatuhotelleista majataloihin ja hostelleihin. Kaupungin hintataso on edullinen, eli kaupungissa laadukkaista majapaikoista voivat nauttia myös pienellä matkabudjetilla matkustavat. Toisaalta jos suunnitelmissasi on venyttää penniä, Gdynian hostelleissa voit nukkua todella halvalla. Kaupungissa on tarjolla yösijoja alkaen 105 złotyn (noin 25 euron) hintaan. Kaupungin parhaissa hotelleissa yö maksaa puolestaan noin 371 złotya (noin 88 euroa). Hotellit Gdyniassa levittäytyvät eri puolille kaupunkia. Suosituin hotellialue sijaitsee keskustassa, Marina Gdynia -satama-alueen tuntumassa. Sen kortteleissa sijaitsevat kaupungin ykköshotellit. Tasokkaimmat hotellit tarjoavat esimerkiksi merimaisemia ja hyvän aamiaisen. Uima-allas löytyy vain harvasta majoituspaikasta. Hotellien vertailussa avuksi kannattaa ottaa momondon hotellihaku. Hakupalvelussa on myös kätevä kartta, jolla voit paikantaa hotellien sijainnin kaupungissa.

Jos olet unelmoinut edullisesta kaupunkilomasta Euroopassa, Gdynia on kohteesi! Puolalaiskaupunki on edullinen lomakohde, josta majoituksen voi napata halpaan hintaan. Hostellista yösija on mahdollista saada halvalla ja hyvästä hotellistakin varsin edullisesti. Kohtuuhintaisten majapaikkojen valikoima on laaja, joten vertaile hotelleja ja valitse hinta-laatusuhteeltaan paras majapaikka. Puolan hintataso on kokonaisuudessaan selvästi edullisempi kuin Suomen, eli myös muut palvelut saat Gdyniasta hyvään hintaan. Nauti merellisestä ruuasta ja Puolan tuhdeista perinneresepteistä kaupungin edullisissa ravintoloissa. Ilmaiseksi voit nautiskella satama-alueen tunnelmasta ja kaupungin lukuisista puistoista. Vieraile vaikkapa Park Rady Europyssa ja Park im. Marii i Lecha Kaczyńskich -puistossa. Kesäaikaan Gdynia Beach -ranta kahviloineen kutsuu rentoutumaan.

Vaikka Gdynian keskustaan on helppo tutustua jalkaisin, kaupunginosasta toiseen liikkuessa avuksi kannattaa ottaa kaupungin paikallis- ja seutuliikennevälineet. Lähes kaikille kaupungin alueille pääset paikallisbussiverkoston avulla. Kertalipun hinta on noin 3,20 złotya (noin 0,75 euroa) ja kaupungin ”nopealla linjalla” lipun hinta nousee noin 4,20 złotyyn (noin 1 euroon). 24 tunnin bussilipun saat noin 13 złotylla (noin 3,10 eurolla). Gdynian seudulla liikuttaessa nopein kulkuväline on seutuliikenteen juna, SKM Kolejka. Se liikennöi Gdyniassa sekä naapurikaupungeissa Sopotissa ja Gdańskissa. Junia kulkee päivisin noin 10–15 minuutin välein. Yöjunat liikennöivät kello 24–04 välisenä aikana. Esimerkiksi läheiseen Sopotiin pääset junalla noin 15 minuutissa, ja matkan hinta on noin 4,20 złotya (noin 1 euroa).

Useimmat hotellit Gdyniassa pyytävät luottokortin tiedot varausvaiheessa. Luottokortitta reissaaville on tarjolla joitakin huoneistomajoitusvaihtoehtoja.

Perheen pienempien kanssa kannattaa vierailla ihailemassa satamakaupunkina tunnetun Gdynian merimaisemia, sataman elämää ja komeita laivoja. Koko perheelle sopiva päiväkävelypaikka on pitkä Orlowon satamalaituri. Lämpiminä päivinä lapsia ja aikuisia houkuttelee uimaretkelle Gdynia Beach -hiekkaranta. Ehdoton perheiden vierailukohde on myös Akwarium Gdyńskie MIR -akvaario.

Gdyniassa, kuten muissakin puolalaiskaupungeissa, on varsinkin ravintoloissa kohteliasta tipata. Tarkkaa ohjenuoraa juomarahan määrälle ei ole. Helppo keino on pyöristää laskun summaa hieman ylöspäin.

Gdynia on kohtuullisen turvallinen matkakohde, mutta pidä varasi taskuvarkaiden varalta. Puolassa tapahtuu myös taksihuijauksia, eli käytä vain virallisia takseja.

Puolassa on käytössä kaksi erilaista pistoketyyppiä, joista toinen poikkeaa suomalaisesta. Pakkaa siis varalta adapteri mukaan Gdynian matkalle.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Gdynia per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Gdynia hotellihuoneita halpaan hintaan
2 tähteä tai vähemmän
3 tähteä
4 tähteä +

Osuvimmat momondo-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 24 tunnin ajalta.


Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Gdynia

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Gdynia
Etsi hostelleja - Gdynia

Hotellit kaupungissa Gdynia, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä Gdynia hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Missä majoittua kohteessa Gdynia

Gdynian satamakaupunki Pohjois-Puolassa sijaitsee samalla rantaviivalla kahden suositun matkailukaupungin, Sopotin ja Gdańskin, kanssa. Kolmen kaupungin alue tunnetaan nimellä Trójmiasto, ja kaikilta paikkakunnilta on mahdollista löytää hyviä majoitusvaihtoehtoja. Gdyniaan matkailijoita vetää kaupungin eläväinen satama-alue. Hotellit Gdyniassa sijaitsevatkin suurelta osin sataman lähiympäristössä. Lapsiperheille ja laatua vaativille sopivia majapaikkoja löytyy esimerkiksi keskustan ranta-alueilta, Marina Gdynian satama-alueen tuntumasta. Kaupunginosassa sijaitseva Akwarium Gdyńskie MIR -merimaailma on yksi perheiden ykköskohteista. Tasokas hotellivaihtoehto alueella on esimerkiksi meren äärellä sijaitseva Courtyard by Marriott Gdynia Waterfront -hotelli. Yö neljän tähden hotellissa maksaa noin 261 Puolan złotya (noin 62 euroa). Hostellimajoituksen aamiaisineen saa alueelta alkaen noin 126 złotylla (noin 30 eurolla), eli alueella on yöpaikkoja myös budjettimatkailijoille.

Pienellä budjetilla matkaaville useita edullisia majoituspaikkoja on tarjolla Grabówekin kaupunginosassa. Esimerkiksi alueen siististä ja toimivasta Sea Hostelista voit saada sänkypaikan alkaen noin 118 złotylla (noin 28 eurolla). Alue on hyvä valinta niille, jotka haluavat majapaikan läheltä rautatieasemaa. Gdynia Główna -juna-asema sijaitsee Grabówekin alueella. Satamaan on alueelta noin 25 minuutin kävelymatka.

Mikäli mielit lähelle Itämeren rantaa, myös Kamienna Góran kaupunginosan hotellit tarjoavat hyviä vaihtoehtoja. Alueella on varsinkin hostelleja ja budjettiluokan hotelleja, joten hintataso on hyvin edullinen. Kaupunginosassa sijaitsee yksi Gdynian kauneimmista puistoista, Park im. Marii i Lecha Kaczyńskich. Vehreä vuoristopuisto on kaupungin ehdoton retki- ja piknikpaikka.


Lue lisää nähtävyyksistä: Gdynia

Itämeren aaltojen äärellä sijaitseva puolalaiskaupunki Gdynia on yksi Trójmiaston alueen, ”Kolmikaupungin”, suosituimmista kaupunkikohteista. Trójmiasto pitää sisällään paitsi Gdynian, myös sen naapurikaupungit Sopotin ja Gdańskin. Nämä rannikkokaupungit sijaitsevat vain lyhyen junamatkan päässä Gdyniasta, joten niin Sopot kuin Gdańskikin ovat ehdottomia päiväretkikohteita Gdyniassa lomaileville. Satamapaikkakuntana tunnettu Gdynia on verrattain nuori kaupunki, sillä se sai alkunsa vuonna 1919. Alun perin Gdynia oli vain pieni kalastajakylä, mutta vuosikymmenten saatossa siitä on kasvanut yksi Puolan merkittävimmistä satamakaupungeista. Kaupungin alueella kukkii 1900-luvun alkupuolen arkkitehtuuri, ja Gdynian kaduilta voikin löytää kauniita art deco -rakennuksia. Myös Neuvostovallan aika näkyy kaupunkikuvassa.

Gdynia on hyvä ostoskaupunki, sillä kaupungissa voi tehdä löytöjä edullisesti. Suuntaa ostoksille esimerkiksi Rivieran ostoskeskukseen, joka on yksi Puolan suurimmista. Kesäisin kaupunkiin saavutaan puolestaan nauttimaan rannoista, meren kohinasta ja auringonpaisteesta. Gdynia Beach -ranta kutsuu lepäämään rantahiekalle ja nauttimaan rantakahviloiden vilkkaasta elämänmenosta. Kesäkuusta elokuuhun kaupungin keskilämpötila pysyttelee noin 21–22 asteen tuntumassa, tosin myös sateita voi esiintyä. Talven kylmimpinä kuukausina, tammi-helmikuussa, kaupungin keskilämpötila laskee noin asteen verran pakkasen puolelle.

Gdyniaan matkaavien pakollinen vierailukohde on kaupungin ylpeys, Marina Gdynia -satama. Sen alueella sijaitsee esimerkiksi Akwarium Gdyńskie MIR -akvaario. Satama-alueen historiasta kiinnostuneiden kannattaa piipahtaa myös Muzeum Marynarki Wojennej w Gdyni -museossa. Taiteen ystäviä vierailulle odottaa puolestaan Muzeum Miasta Gdyni -museo.


Tietoja majoittumisesta kohteessa Gdynia

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Gdynia

Hotellihuone kohteessa Gdynia kustantaa yleensä 50 € per yö. Tämä luku on keskiarvo ja hinnat vaihtelevat sijainnin, palveluiden ja huoneen saatavuuden mukaan haluamassasi hotellissa.

marraskuu on edullisin kuukausi varata hotelli kohteessa Gdynia. Hotellihuoneen hinta voi olla jopa 58 % edullisempi kuin sesonkina.

Gdynia hotellihuoneet ovat yleensä edullisimpia keskiviikko ja kalleimpia perjantai.

Hostellit kohteessa Gdynia maksavat tyypillisesti 38 € yöltä henkilöä kohti. Tämä hinta koskee hostelleja ja enintään 2-tähden hotelleja. Hostellit ovat erittäin kohtuuhintaisia, ja ovat yleensä noin 12 € halvempia kuin hotellit keskimäärin kohteessa Gdynia.

Kaupungista Gdynia löytyy tällä hetkellä 138 loma-asuntoa. Useimmat käyttäjämme valitsevat yöpymispaikaksi Willa Julia, joka on suosituin loma-asunto kohteessa Gdynia. Vertaile loma-asuntoja kaupungissa Gdynia.

Kyllä, voit varata hostellin kohteessa Gdynia. Alueelta löytyy tällä hetkellä 191 hostellia ja Sea Hostel on kaikkein suosituin momondon käyttäjien keskuudessa. Vertaile hostellitarjouksia kohteessa Gdynia.


momondon suosikkihotellit kaupungissa Gdynia

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista hotelleista kaupungissa Gdynia

Pokoje Gdynia

Gdynia, Pomorskie, Poland

8,7
40 €

Pokoje Relaks 2

Gdynia, Pomorskie, Poland

6,7
41 €

Blekitny Zagiel

19 Franciszka Sędzickiego, Gdynia, Pomorskie, Poland

8,9
56 €

Pokoje Goscinne Relaks

Gdynia, Pomorskie, Poland

6,3
29 €

AL-Tour

Gdynia, Pomorskie, Poland

8,5
21 €
My Story Gdynia

My Story Gdynia

14 Aleja Zwyciestwa, Gdynia, Pomorskie, Poland

9,4
70 €
Willa Wincent

Willa Wincent

Gdynia, Pomorskie, Poland

8,7
47 €

Eleven Pokoje

Gdynia, Pomorskie, Poland

8,6
23 €
Apartgdynia

Apartgdynia

Gdynia, Pomorskie, Poland

8,5
52 €
Willa Pienkowskich

Willa Pienkowskich

14 Ksiedza Gabriela Wladyslawskiego, Gdynia, Pomorskie, Poland

9,1
36 €
Hotton Hotel

Hotton Hotel

Sw. Piotra 8, Gdynia, Pomorskie, Poland

7,7
61 €
Willa Bryza

Willa Bryza

84 Mikolaja Kopernika, Gdynia, Pomorskie, Poland

7,6
42 €
Hotel Kuracyjny

Hotel Kuracyjny

Al. Zwyciestwa 255, Gdynia, Pomorskie, Poland

8,2
45 €

Villa Eleven

Gdynia, Pomorskie, Poland

8,4
41 €
Apartamenty Na Fali

Apartamenty Na Fali

Gdynia, Pomorskie, Poland

6,8
36 €
Villa Magna

Villa Magna

Druskiennicka 30, Gdynia, Pomorskie, Poland

8,9
54 €

Apartments Gdynia Na Fali by Renters

Gdynia, Pomorskie, Poland

8,2
39 €

Hostel City Center Gdynia

Skwer Kościuszki 13, Gdynia, Pomorskie, Poland

8,3
15 €

Hotel Dom Marynarza

al. Marszalka Piłsudskiego 1, Gdynia, Pomorskie, Poland

7,4
47 €

Apartament Gdynia Kazart.Pl

Gdynia, Pomorskie, Poland

8,5
49 €

Aloita matkan suunnittelu - Gdynia


Miksi käyttää momondo?

momondo voi säästää aikaa ja rahaa etsimällä ja löytämällä nopeasti Gdynia eri majoitusvaohtoehtoja ja hotellit. Etsimme hotellit ja majoitustarjouksia useilta itsenäisiltä ja suuremmilta yrityksiltä. Sinun tarvitsee vain valita, missä haluat yöpyä.

momondon sivuilta löydät varmasti loistavan yöpymispaikan kohteessa Gdynia, ja voit tarvittaessa suodattaa ja tarkentaa hakuasi. Voit suodattaa hakutuloksia hinnan, sijainnin, palveluiden, arvostelupisteiden ja monen muun tekijän perusteella.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Kattava matkahaku
momondo vertailee yli kolmea miljoonaa hotellia ja muita majoitustyyppejä varmistaakseen, että löydät parhaan majoituspaikan.
Intuitiiviset hakusuodattimet
Suodata hinnan, mukavuuksien, ilmaisen peruutuksen, tehostetun siivouksen, ilmaisen aamiaisen ja paljon muun mukaan.
Älykkäät hintavahdit
Jos olet löytänyt jostain majoituspaikan, momondo voi seurata hintaa ja ilmoittaa sinulle, kun se muuttuu.