Hotellit Eurooppa Espanja Puerto Rico

Hotellit Puerto Rico

Löydä parhaat hotellitarjoukset 296 hotelliin Puerto Rico

Tulopäivä
Lähtöpäivä
Vertaile vs. momondo |

Milloin on paras aika löytää halpa hotellitarjous kaupungista Puerto Rico?

Katso alla olevat tiedot löytääksesi osuvimman hotellihuonetarjouksen kaupungissa Puerto Rico
Matalasesonki
toukokuu
Huippusesonki
joulukuu

edullisin kuukausi yöpyä

40 %

odotettu hintojen lasku

kallein aika yöpyä

30 %

odotettu hintojen nousu

Hinta
60 € - 139 €
Kallein viikonpäivä
lauantai
Halvin viikonpäivä
tiistai

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Keskim. hinta (viikkoyö)

98 €

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Keskim. hinta (viikonloppuyö)

105 €

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Halvin aika varata
Halvin aika varata hotelleita kohteessa Puerto Rico on: 1-2 tähteä, 1 päivää ennen. 4-5 tähteä, 56 päivää ennen.
1-2 tähteä
49 € - 58 €
3 tähteä
69 € - 77 €
4-5 tähteä
121 € - 131 €

Hyvä tietää

Parhaat vinkit kohteeseen Puerto Rico

Miten löytää hyvä hotelli Puerto Ricossa?

Hyvän hotellin löytäminen Puerto Ricosta on melko helppoa, onhan kylässä kattava valikoima majoituspaikkoja lomakeskuksista huoneistohotelleihin ja budjettiluokan hotellimajoituksiin. Kohtuuhintaisen majapaikan voi saada myös suosituimpaan kesäloma-aikaan hintoja vertailemalla ja hotellitarjouksia etsimällä. Hotellien vertailussa hyvä apu on momondon hotellivertailutyökalu. Puerto Rico on alueena melko kompakti, joten välimatkat eivät ole pitkiä, mutta helpoimmin hotellien sijaintia esimerkiksi suhteessa uimarantoihin voi hahmottaa kartan avulla, johon pääset myös käsiksi hotellihakusivulla. Se, miltä alueelta hotelli kannattaa Puerto Ricossa hankkia, riippuu paitsi matkabudjetista myös matkailijan toiveista ympäristön suhteen. Monien reissaajien mielestä hyvä sijainti on etenkin rantahotelleilla, mutta toisaalta hintataso on edullisempi kauempana rannasta.

Miten viettää edullinen loma Puerto Ricossa?

Puerto Ricossa on mahdollista viettää loma halpaan hintaan, etenkin jos lomamatka ajoittuu kesäkauden ulkopuolelle, esimerkiksi syksyyn tai kevääseen. Hotellit Puerto Ricossa tarjoavat varsinkin hieman kauempana rannasta matkailijoille edullisiakin vaihtoehtoja, ja hotellitarjousten avulla laadukkaankin hotellin voi saada kukkarolle sopivaan hintaan. Hintojen tarkka vertailu kuitenkin kannattaa ja hotellivaraus on hyvä tehdä mahdollisuuksien mukaan aikaisessa vaiheessa. Kaiken kaikkiaan hintataso Gran Canarian saarella, myös Puerto Ricossa, on hieman edullisempi kuin Suomessa. Esimerkiksi ravintoloissa annokset maksavat keskimäärin noin kolmanneksen vähemmän kuin Helsingissä, mutta parhaaseen hintaan ruokaa paikallisista ravintoloista saa hieman turistikeskuksien ulkopuolelta. Nauti monista ilmaisista aktiviteeteista, joita Puerto Ricon seudun luonto rantoineen ja patikkapolkuineen tarjoaa.

Liikkuminen Puerto Ricossa?

Puerto Ricon ranta-alueilla on helppoa liikkua kävellen, mutta vuoriston suunnilla korkeuserot voivat ottaa matkailijoiden voimille. Monet Gran Canariaa tarkemmin tutkivat vuokraavat avukseen henkilöauton tai vaikkapa moottoripyörän, mutta saarella on mahdollista liikkua myös julkisten bussiyhteyksien varassa.

Voiko hotellin varata Puerto Ricossa ilman luottokorttia?

Hotellit Puerto Ricossa pyytävät lähestulkoon aina luottokortin tiedot varauksen tekemiseksi, mutta joihinkin harvoihin pensionaatteihin tai huoneistomajoituspalveluihin varauksen voi tehdä ilman luottokorttiakin.

Mitä tehdä Puerto Ricossa lasten kanssa?

Puerto Ricon suurin vetonaula lapsiperheiden kannalta ovat alueen kauniit rannat, mutta myös isot perhehotellit tarjoavat usein aktiviteetteja pienille lomailijoille. Hyvä uima-allasalue on lapsiperheiden hotelleissa yleensä erityisen tärkeä. Mikäli loman aikataulu sallii retket Puerto Ricon ulkopuolelle, Gran Canarian saarella esimerkiksi Maspalomasin seudulla perheitä kutsuvat vesi- ja huvipuistot.

Tippi ja juomarahakäytännöt Puerto Ricossa?

Espanjalaiseen kulttuuriin kuuluu juomarahan jättäminen esimerkiksi ravintolaillallisen yhteydessä.

Onko Puerto Ricossa turvallista?

Puerto Rico on turvallinen matkailukohde, mutta kuten kaikissa matkailukaupungeissa, Puerto Ricossakin on hyvä pitää silmät auki taskuvarkaiden varalta.

Tarvitaanko Puerto Ricossa adapteria?

Ei tarvita, sillä suomalaiset sähkölaitteet toimivat Espanjassa ilman adapteria.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Puerto Rico per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Puerto Rico hotellihuoneita halpaan hintaan
väh. 2 tähteä
Solana
#1. suosituin
Solana
27 €
Aparthotel Puerto Plata
#2. suosituin
Aparthotel Puerto Plata
44 €
Mozart
Rahoille vastinetta
Mozart
10,0
32 €
3 tähteä
Servatur Puerto Azul
#1. suosituin
Servatur Puerto Azul
81 €
Bahía Blanca
#2. suosituin
Bahía Blanca
8,0
79 €
Riosol Hotel
Rahoille vastinetta
Riosol Hotel
7,0
33 €
4 tähteä ja yli
Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel
#1. suosituin
Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel
8,0
94 €
Marina Suites
#2. suosituin
Marina Suites
9,0
79 €
Servatur Casablanca Suites & Spa - Adults Only
Rahoille vastinetta
Servatur Casablanca Suites & Spa - Adults Only
8,0
49 €

Halvat hotellit kaupunissa Puerto Rico

Nämä hotellit ja hostellit ovat yleensä halvimpia majoituspaikkoja kaupungissa Puerto Rico
Apartamentos Miriam
Apartamentos Miriam
8,0
24 €
Apartamentos Guanabara Park
Apartamentos Guanabara Park
6,0
28 €
Solana
Solana
27 €
Ura Roslara
Ura Roslara
7,0
29 €
Carlota
Carlota
10,0
28 €
Castillo De Sol
Castillo De Sol
7,1
30 €

Hotellit kaupungissa Puerto Rico, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde.
Servatur Casablanca Suites & Spa - Adults Only
Servatur Casablanca Suites & Spa - Adults Only
8,0
49 €
Carlota
Carlota
10,0
28 €
Holiday Club Playa Amadores
Holiday Club Playa Amadores
8,0
94 €
Riosol Hotel
Riosol Hotel
7,0
33 €
Mozart
Mozart
10,0
32 €
Marina Suites
Marina Suites
9,0
79 €

Puerto Ricon kaupunginosat, missä majoittua

Puerto Ricon ranta-alue sijaitsee Gran Canaria -saaren eteläosissa. Alue kuuluu Mogánin kuntaan, ja Puerto Rico onkin yksi alueen suosituimmista turistikeskuksista. Hotellit Puerto Ricossa sijaitsevat pääasiassa lähellä rantaa tai muualla Puerto Ricon keskustassa, kävelymatkan päässä rannasta. Iäkkäämpien ja liikuntarajoitteisten matkailijoiden kannattaa ottaa huomioon, että monet hotelleista sijaitsevat vuorten rinteillä.

Puerto Ricossa hotellikeskittymiä on esimerkiksi Playa de Puerto Rico -rannan ja sataman lähettyvillä. Lapsiperheille helppoja rantahotelleja on rannan tuntumassa monia, kun taas budjettimatkailijoiden kukkaroille paremmin soveltuvat edulliset huoneistohotellit ovat ylempänä vuorten rinteillä. Edullisimmillaan hotelliyön voi saada Puerto Ricossa kesäaikaankin noin 50 eurolla. Jos kuitenkin haluat kaikkien rantojen ja palveluiden lähelle, parasta aluetta majoittua Puerto Ricossa ovat rannan tuntumassa sijaitsevat kaupunginosat. Kylän keskustasta voi löytää kaikki tarvittavat palvelut ruokakaupoista ostospaikkoihin ja ravintoloihin.

Kylä tarjoaa niin suuria lomakeskuksia hulppeine uima-allasalueineen, kuntosaleineen ja kattavine aamiaisineen kuin pieniä hotellejakin, joissa palvelut ovat usein niukemmat. Perheille sopivia voivat olla myös huoneistohotellit, joissa aamiaiset ja muut päivän ruuat saa kokata omassa rauhassa.

Jos Puerto Rico jää sinulle pieneksi, kylän lähialueillakin on majoitustarjontaa reilusti. Esimerkiksi läheisessä Puerto de Mogánissa majoitusmahdollisuuksia on paljon. Jos haluat majoituksen läheltä lentokenttää, kannattaa Gran Canarialla yöpyä mieluiten saaren itäosissa. Puerto Ricosta lentokentälle on reilun puolen tunnin ajomatka.


Puerto Rico pähkinänkuoressa

Atlantin valtameren ympäröimällä kauniilla Gran Canarian saarella sijaitsee useita suosittuja matkailukohteita, joista tunnetuimpiin kuuluu Puerto Ricon kylä. Mogánin kunnan alueella sijaitseva Puerto Rico on lomakylä sanan varsinaisessa merkityksessä, sillä noin 4 200 asukkaan rannikkokylän arki on rakentunut turismin ympärille. Puerto Rico on luotu alun perinkin matkailijoiden käyttöön, ja sen alueelle rakennettiin aikanaan esimerkiksi Gran Canarian ensimmäinen keinotekoinen ranta.

Puerto Rico tunnetaan erinomaisesta mikroilmastostaan, joka on paikallisten mukaan Kanarian paras. Alue on suojassa voimakkaimmilta merituulilta, ja talvetkin ovat alueella mukavan lauhoja. Kylä onkin hyvä matkakohde vuoden ympäri. Suurin osa turisteista matkustaa Puerto Ricoon nauttimaan auringosta ja merimaisemista, mutta alue tarjoaa hyvät mahdollisuudet myös erilaisiin aktiviteetteihin. Vuoristopolut kutsuvat vaeltamaan, ja saarta ympäröivään mereen on hyvä ottaa tuntumaa esimerkiksi snorklaten, surffaten, meloen tai kalastaen.

Playa de Puerto Ricon simpukanmuotoinen, suojaisa ranta on hyvä uimapaikka myös lapsille. Koko perheen aktiviteeteiksi sopivat esimerkiksi laivaretket Puerto Ricosta Mogánin kylään, jossa reissaajia odottaa erilainen tunnelma. Mogán on ollut aikanaan kalastajakylä, ja nykyään matkailijoiden suosimasta satamakylästä löytyy yhä perinteistä tunnelmaa. Puerto de Mogánin satama-alue on tunnettu etenkin suosituista perjantaimarkkinoistaan.

Golfharrastajat nauttivat Gran Canarian tasokkaista golfkentistä, esimerkiksi lähellä Puerto Ricoa sijaitsevasta Anfi Tauro Golfista. Aktiviteettien täyteisen päivän jälkeen energiaa on hyvä tankata esimerkiksi kylän monissa meren antimia tarjoilevissa ravintoloissa.


Puerto Rico matkatiedot

Kuinka pitkään ihmiset yöpyvät kohteessa Puerto Rico?

Matkailijoiden vieraillessa kohteessa Puerto Rico heidän tekemien varausten keskimääräinen pituus on 9 yötä.

Kuinka paljon hotelli maksaa kohteessa: Puerto Rico?

Hotellihuoneen hinta kohteessa Puerto Rico vaihtelee kysynnän, sijainnin ja tähtiluokituksen mukaan. Huoneet maksavat keskimäärin noin 77 € yöltä.

Milloin on paras aika löytää edullinen hotellitarjous kohteessa Puerto Rico?

toukokuu on taloudellisesti järkevin kuukausi löytää edullisin tarjous ja varata hotelli kohteessa Puerto Rico. Huoneesta veloitetut hinnat voivat olla jopa 40 % halvempia kuin sesonkina.

Mikä on edullisin viikonpäivä yöpyä kohteessa Puerto Rico?

maanantai on tällä hetkellä halvin päivä yöpyä hotellissa kohteessa Puerto Rico, ja perjantai kallein.

Kuinka paljon hostelli maksaa kohteessa: Puerto Rico?

Hostelli kohteessa Puerto Rico (tai enintään 2-tähden hotellit) maksavat keskimäärin 47 € henkilöltä ja yöltä. Hinta on 30 € edullisempia kuin hotellit yleensä kohteessa Puerto Rico.


Suosituimmat lentoreitit Puerto Rico

Löydä halvimmat lennot Puerto Rico suosituimmilla reiteillä
Helsinki - Las Palmas de Gran Canaria
Lyhyin lentoaika
6t 30m
Halvin hinta
171 €
Hotellit Eurooppa Espanja Puerto Rico