Hotellit Are

Löydä osuvimmat tarjoukset 54 hotellille kohteessa Are, Ruotsi

Tulopäivä
Lähtöpäivä
Vertaile vs. momondo |
-
1
Tulopäivä
Lähtöpäivä

Parhaat hotellit Are

Löydä sinulle sopivin hotelli Are työ- tai lomamatkalle


Tekemistä kaupungissa Are

Åre skidområde
Are Old Church
Åre Björnen

Paljon hotellit maksavat keskimäärin lähellä Åre skidområde?

Alapuolella on 12 käyttäjien suosittelemaa hotellia kaupungin Are alueella, jotka ovat lähimpänä nähtävyyttä Åre skidområde. Keskimääräinen hotellihinta lähellä nähtävyyttä Åre skidområde on 97 €/yö. Hinnat vaihtelevat useiden tekijöiden perusteella mukaan lukien vuodenaika. Hotellit lähellä Åre skidområde ovat tyypillisesti 40 % halvempia kuin hotellit keskimäärin kaupungissa Are, missä keskihinta on 164 €.

Hotellit lähellä Åre skidområde

Paljon hotellit maksavat keskimäärin lähellä Are Old Church?

Jos etsit hotellia kaupungista Are läheltä Are Old Church niin sinulla on onnea. momondo suosittelee 12 hotelleja lähellä Are Old Church ja hotellit maksavat keskimäärin alueella 97 €/yö. Hinta voi vaihdella sesongin mukaan. Hotellit lähellä Are Old Church ovat tyypillisesti 40 % halvempia kuin hotellit keskimäärin kaupungissa Are, missä keskihinta on 164 €.

Hotellit lähellä Are Old Church

Paljon hotellit maksavat keskimäärin lähellä Åre Björnen?

Alapuolella on 12 käyttäjien suosittelemaa hotellia kaupungin Are alueella, jotka ovat lähimpänä nähtävyyttä Åre Björnen. Keskimääräinen hotellihinta lähellä nähtävyyttä Åre Björnen on 131 €/yö. Hinnat vaihtelevat useiden tekijöiden perusteella mukaan lukien vuodenaika. Hotellit lähellä Åre Björnen ovat tyypillisesti 19 % halvempia kuin hotellit keskimäärin kaupungissa Are, missä keskihinta on 164 €.

Hotellit lähellä Åre Björnen

Milloin on paras aika löytää halpa hotellitarjous kaupungista Are?

Katso alla olevat tiedot löytääksesi osuvimman hotellihuonetarjouksen kaupungissa Are
Matalasesonki
elokuu
Huippusesonki
lokakuu

edullisin kuukausi yöpyä

14 %

odotettu hintojen lasku

kallein aika yöpyä

15 %

odotettu hintojen nousu

Hinta
144 € - 194 €
Kallein viikonpäivä
lauantai
Halvin viikonpäivä
sunnuntai

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Keskim. hinta (viikkoyö)

140 €

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Keskim. hinta (viikonloppuyö)

153 €

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Halvin aika varata
Halvin aika varata hotelleita kohteessa Are on: 1-2 tähteä, samana päivänä, kun vierailusi alkaa. 3 tähteä, 76 päivää ennen. 4-5 tähteä, 18 päivää ennen.
1-2 tähteä
86 € - 124 €
3 tähteä
150 € - 209 €
4-5 tähteä
169 € - 322 €

Hyvä tietää – parhaat vinkit kohteeseen Åre

Parhaat vinkit kohteeseen Are

Miten löytää hyvä hotelli Åressa?

Hintataso Åressa on hieman edullisempi kuin Suomen laskettelukeskuksissa. Halvat hotellit Åressa löytyvät tyypillisesti keskustan ulkopuolelta, mutta sesongit vaikuttavat majoituksen hintaan. Majoitustason suhteen Åressa on mistä valita. Vaihtoehtoina on niin luksusta kuin perinteistä mökkeilyä. Majoitus Åressa onnistuu myös hostelleissa ja majataloissa. Edullinen hotelli löytyy kätevimmin käyttämällä momondon hotellivertailutyökalua.

Tippi ja juomarahakäytännöt Åressa

Ruotsissa on samankaltainen juomarahakäytäntö kuin Suomessa. Tipin antaminen ei ole pakollista, mutta jos olet saanut ravintolassa erityisen hyvää palvelua, laskun loppusumman voi pyöristää ylöspäin.

Miten viettää edullinen loma Åressa?

Åreen voi lähteä lomailemaan myös pienemmällä budjetilla. Majoitus vie usein sen suurimman siivun kokonaiskassasta, ja hotellit Åressa kannattaakin ehdottomasti vertailla momondon vertailutyökalulla. Hyvä hotellitarjous saattaa löytyä ilman sen suurempaa vaivaa. Ruokapaikat voivat olla alueella melko hintavia, joten kannattaa tutkailla netistä suosituksia edullisen ruokailun suhteen. Yhtenä vaihtoehtona on valita majoituspaikka, jossa ruokaa voi laittaa itse.

Liikkuminen Åressa

Åressa pääsee liikkumaan kätevästi myös ilman omaa autoa. Linja-autot liikennöivät taajaan eri rinteiden ja Åren keskustan väliä aina hissien sulkemisaikaan asti. Tämä on loistava asia, sillä Åressa sama hissilippu kelpaa kaikkiin alueen rinteisiin. Åre sijaitsee lentokentän lähellä: Öresundiin on matkaa noin 80 kilometriä ja tällä välillä on linja-autokuljetus.

Onko Åressa turvallista?

Ruotsi on turvallinen maa ja myös Åressa on erittäin turvallista. Samoja toimintaohjeita kannattaa kuitenkin noudattaa kuin koto-Suomessakin. Älä esimerkiksi kanna mukanasi suuria summia käteistä rahaa.

Tarvitaanko Ruotsissa adapteria?

Ruotsissa ei tarvita adapteria.

Mitä tehdä Åressa lasten kanssa?

Åre on ykköskohde monelle lapsiperheelle, sillä siellä on erinomaiset laskettelu- ja harrastusmahdollisuudet myös lapsille. Monet suuntaavat lasten kanssa Björneniin, jossa on oma lasten hiihtomaailma. Myös monet hotellit Åressa ovat erittäin lapsiystävällisiä ja ottavat perheen pienimmät huomioon. Mielenkiintoinen käyntikohde lapsiperheelle on rinteiden lisäksi Njarka Sami Camp, joka tutustuttaa lapset ja aikuiset aitoon saamelaiseen elämään ja kulttuuriin. Historialliselle kaivosalueelle Fröå Gruvaan järjestetään myös opastettuja retkiä. Vuonna 1744 perustetulla alueella on erilaisia mielenkiintoisia rakennuksia.


Åren kaupunginosat, missä majoittua?

Åre on Skandinavian suurin ja tunnetuin hiihtokeskus 1 320 metriä korkean Åreskutan-tunturin kupeessa. Rinteitä alueella on kaikkiaan noin sata. Årella on matkailukohteena pitkä historia. Ensimmäinen hiihtohissi Åre Bergbanan valmistui alueelle jo vuonna 1910. Matkailijoita riittää yhä tänäkin päivänä. Tunnelma on kuin Alpeilla, ja Åren hotellit kelpaavat myös Ruotsin kuningasperheelle, jonka jäseniä nähdään lomailemassa alueen rinteillä. Majoitus Åressa onnistuu mökissä, hotellissa, hostellissa tai iglussa. Aitoa luontokokemusta kaipaavat voivat majoittua perinteisissä mökeissä, joissa moderneja mukavuuksia ei ole. Jos taas haluat luksusta lomaltasi, sitä tarjoavat korkealaatuiset hotellit Åressa, joissa ylellisyyteen ja majoitustasoon on todellakin satsattu. Voit majoittua niin keskustassa kuin alueen kylissä, mikä vain tuntuu itsellesi parhaalta vaihtoehdolta. Lapsiperheelle hyviä valintoja ovat esimerkiksi Tegefjällin ja Björnenin kylät, Björnenissä on oma lasten hiihtomaailmansa. Duvedin hiihtokeskuksessa on vaihtelevia rinteitä ja Åre Byssä on maailmancup-rinne. Åren keskustassa pääsee tutustumaan kätevästi ravintoloihin ja yöelämään. Keskustassa tai lähellä keskustaa kannattaa majoittua, jos haluaa olla siellä missä tapahtuu, sillä Åren afterski-elämä on vilkas.


Åresta pähkinänkuoressa

Åre on yksi talviurheilua harrastavien ykköskohteista Pohjoismaissa, erityisesti monipuolisten rinteidensä vuoksi. Niitä löytyy kaiken tasoisille laskettelijoille aina aloittelijoista ja lapsista lähtien todellisia haasteita etsiville konkareille. Åre tarjoaa kuitenkin mahdollisuuksia luontoelämyksiin ja -aktiviteetteihin ympäri vuoden. Kesällä voi nauttia vaeltamisesta, kalastamisesta tai esimerkiksi SUP-lautailusta. Niille, jotka eivät ole aivan yhtä kiinnostuneita aktiiviliikunnasta kuin perheensä tai kaverinsa, on Årella myös runsaasti tarjottavaa. Itseään voi esimerkiksi hemmotella alueen kylpylöissä, joissa pääsee taatusti jättämään arjen stressin taakseen. Lisäksi kannattaa tutustua alueen shoppailumahdollisuuksiin, jotka ovat mukavan monipuoliset. Matkamuistojen lisäksi kannattaa tutustua paikallisten putiikkien vaatetarjontaan. Åren ravintoloista löytyy erilaisia paikallisia ruokaelämyksiä, jotka ovat ehdottomasti tutustumisen arvoisia. Monet Åren ravintoloista ovat päässeet arvostetulle ruotsalaiselle White Guide -listalle, joka laaditaan alan asiantuntijoiden suositusten perusteella. Makean ystävien kannattaa testata paikallisten kahviloiden herkullisia vohveliannoksia. Åressa on useita pienpanimoita, joiden tuotteisiin pääsee tutustumaan paikallisissa ravintoloissa sekä baareissa. Åren yöelämä on mukavan vilkasta. Tutustumisen arvoinen on esimerkiksi Åre Country Club, joka on yksi alueen vanhimmista edelleen toimivista yökerhoista.


Are matkatiedot

Kuinka pitkään ihmiset yöpyvät kohteessa Are?

4 yötä on keskimääräinen yöpymisen pituus kohteessa Are.

Kuinka paljon hotelli maksaa kohteessa: Are?

Hotellihuone kohteessa Are kustantaa yleensä 121 € per yö. Tämä luku on keskiarvo ja hinnat vaihtelevat sijainnin, palveluiden ja huoneen saatavuuden mukaan haluamassasi hotellissa.

Milloin on paras aika löytää edullinen hotellitarjous kohteessa Are?

Hotellit kohteessa Are ovat yleensä edullisempia: elokuu. Odotettu hintojen lasku noin 13 % tänä aikana.

Mikä on edullisin viikonpäivä yöpyä kohteessa Are?

Are hotellihuoneet ovat yleensä edullisimpia lauantai ja kalleimpia perjantai.

Kuinka paljon hostelli maksaa kohteessa: Are?

Hostelli, joka sijaitsee kohteessa Are maksaa keskimäärin noin 89 €. Nämä hinnat ovat henkilöä ja yötä kohti, ja koskevat yöpymistä hostelleissa ja enintään 2-tähden hotelleissa. Vertailun vuoksi tämä on 32 € edullisempi kuin tyypillinen hotelli kohteessa Are.