Hotellit Riihimäki, Suomen

Etsi hotellitarjoukset  2 Riihimäki, Suomen

Riihimäki, Suomi
27. syyskuu — 28. syyskuu2
ke 28/9
su 2/10

Suositut Riihimäki hotellit

Löydä täydellinen hotelli vierailullesi kohteeseen Riihimäki
Hinta
€62
€101
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelliluokka
0+
2
3
4
5

Hyödyllisiä tärppejä Riihimäki hotelleista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Riihimäki

Halvin hotellihinta

63 €

Hotellit lähellä lentokenttää

60

Keskimääräinen oleskelun kesto

3 päivää
Halvin hinta huoneelle Riihimäki löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 63 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Cozy Studio In Riihimâ¿.
Riihimäki löytyy 60 hotellia lähellä Helsinki-Vantaan lentoasema. Hilton Helsinki Airport on lähin 0,1 km etäisyydellä tältä lentoasemalta.
Ihmiset viipyvät keskimäärin 3 päivää majoittuessaan hotelleihin Riihimäki. Keskimääräinen majoitushinta 3 päiväksi Riihimäki viime viikolla on 340 €.

Riihimäki matkavinkit

Miten löytää hyvä hotelli Riihimäeltä?

Jotta löytäisit halvat hotellit Riihimäellä, kannattaa sinun vertailla hintoja momondossa. Eri majoitusvaihtoehtojen väliltä voi löytyä isoja hintaeroja. Hintataso Riihimäellä on huomattavasti edullisempi kuin Helsingissä, mutta edullinen hotelli ei tietenkään ole itsestäänselvyys. Hintoihin vaikuttavat esimerkiksi sesongit, ja suosittujen tapahtumien aikaan hotellivaraus kannattaa ehdottomasti tehdä etukäteen netissä.

Miten viettää edullinen loma Riihimäellä?

Hyvän loman ei tarvitse käydä kukkarolle kalliiksi. Matkustusvaihtoehtoja valitessa kannattaa hyödyntää erilaiset edut ja tarjoukset sekä valita mahdollisimman edullinen majoitus. Hyvä hotellitarjous voi osua vastaan sattumalta, tai sitten voit etsiä edullisinta vaihtoehtoa momondosta. Riihimäeltä löytyy runsaasti ilmaista tekemistä, esimerkiksi luontokohteista nauttiminen ei maksa mitään. Myös museoihin pääsee tutustumaan edullisesti tai jopa täysin ilmaiseksi. Mikäli sinulla on Veikkauskortti, Lasimuseo on ilmainen tiettyinä ajankohtina. Myös Riihimäen Taidemuseoon on ilmainen sisäänpääsy määrättyinä ajankohtina. Lisätietoja löytyy museoiden kotisivuilta. Ruokailutkin voit hoitaa pienellä budjetilla. Kaupungissa on monia puistoja, jonne voi mennä vaikka piknikille ja Riihimäeltä löytyy myös edullisia ravintoloita. Riihimäen lukuisilta kirpputoreilta voi tehdä hyviä löytöjä.

Liikkuminen Riihimäellä

Hotellit Riihimäellä sijaitsevat aivan ydinkeskustassa, joten kävellen pääsee liikkumaan keskeisiin nähtävyyksiin, kulttuurikohteisiin ja illanviettoon. Riihimäellä on hyvät pyörätiet, joten fillarointi on helppoa. Riihimäellä toimii paikallisliikenne, jolla pääsee halutessaan kulkemaan. Taksi on toki aina yksi liikkumisvaihtoehto.

Pysäköinti Riihimäellä

Kuten muissakin pienemmissä kaupungeissa, myös Riihimäellä liikenne on sujuvaa ja pysäköintipaikkoja löytyy. Ilmainen pysäköinti onnistuu myös keskustassa, ja jos parkkipaikkaa ei löydy kadunvarrelta, keskustassa on ilmaisia pysäköintialueita. Pysäköinti on voitu aikarajoittaa kahteen tuntiin, mutta myös täysin aikarajoittamattomia pysäköintipaikkoja on tarjolla.

Mitä tehdä Riihimäellä lasten kanssa?

Riihimäellä on runsaasti erilaisia aktiviteetteja myös lapsiperheelle. Hotellit Riihimäellä sijaitsevat keskustassa, jossa voi viettää aikaa lasten kanssa vaikkapa puistoissa ja piknikpaikoissa. Riihimäellä on myös maauimala, liikuntaseikkailupuisto HopLop, keilahalli sekä Kiipeilykeskus Rocklands. Lapsille on nähtävää kaupungin museoissa ja myös Riihimäen nuorisoteatteri on ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Se on Suomen suurin nuorisoteatteri ja järjestää vuosittain noin 20 ensi-iltaa. Kesäisin voi nauttia teatterinäytelmistä Allinnan montun kesäteatterissa. Riihimäellä järjestetään monenlaisia ulkoilutapahtumia ympäri vuoden ja monet niistä ovat omiaan myös lapsiperheille. Esimerkiksi asema-aukiolla järjestettävä asemajuoksu esiintymisineen ja tapahtumineen kokoaa perheitä niin Riihimäeltä kuin kauempaa. Mommilanjärven Soutelut on toinen suosittu tapahtuma lapsiperheelle.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Riihimäki per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Riihimäki hotellihuoneita halpaan hintaan

Osuvimmat momondo-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 24 tunnin ajalta.


Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Riihimäki

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Riihimäki

Hotellit kaupungissa Riihimäki, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä Riihimäki hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Missä majoittua kohteessa Riihimäki

Riihimäki on varsin suosittu matkakohde jo yksistään sen vuoksi, että se sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella ja lähellä esimerkiksi Hämeenlinnaa ja Helsinkiä. Majoitus Riihimäellä onnistuu sekä keskustan hotelleissa lähellä rautatieasemaa että matkailukeskuksessa keskellä Riihimäen kaunista luontoa. Riihimäen hotellit soveltuvat hyvin sekä työnsä vuoksi matkustaville että turisteille, sillä ne sijaitsevat juuri siellä, missä kaupungissa tapahtuu. Pienestä koostaan huolimatta Riihimäki tarjoaa paljon kulttuurielämyksiä ja nähtävää. Tutustumisen arvoisia ovat muun muassa kaupungin museot, galleriat ja esimerkiksi riihimäkeläinen teatteri. Jos haluat nauttia ennemmin luonnon rauhasta, tai etsit esimerkiksi edullista majoitusta itsellesi ja kavereillesi, kannattaa tutustua Riihimäen matkailukeskukseen. Siellä on muun muassa idyllisiä hirsimökkejä ja alueelle saa majoittua myös omalla asuntovaunulla. Lähellä rantaa pääset nauttimaan muun muassa Suomen suven antimista, uimaan tai vaikkapa lohikalastamaan. Erilaisia ulkoilutapahtumia järjestetään ympäri vuoden. Riihimäki on kompakti kaupunki, joten matkailukeskuskin sijaitsee lähellä keskustaa ja sen palveluja, ja se on hyvä majoitusvaihtoehto myös lapsiperheelle. Pienellä budjetilla reissaavien kannattaa tutustua myös huoneistohotellin valmiiksi kalustettuihin huoneistoihin. Ne soveltuvat sekä yksin että isommalla seurueella matkustaville.


Lue lisää nähtävyyksistä: Riihimäki

Riihimäki on vilkas ja aktiivinen kaupunki, joka sijaitsee rautatieverkoston pääradan varrella. Riihimäen kautta kulkee myös valtatie 3 Helsingistä Tampereelle. Koska hotellit Riihimäellä sijaitsevat aivan keskustassa, kaupunkiin voi tulla näppärästi julkisilla kulkuneuvoilla ja liikkua kohteisiin kävellen. Pääkaupunkiin verrattuna Riihimäki on halpa matkailukohde ja siellä on paljon erilaista nähtävää ja koettavaa. Pelkästään museoita on viisi kappaletta, ja niistä ehkä suosituin on Suomen Lasimuseo. Siellä on sekä vakinäyttely että vaihtuvia näyttelyitä, joissa pääsee näkemään hienoja kotimaisia ja kansainvälisiä lasiesineitä. Lasimuseo on ehdotonta nähtävää kaikille suomalaisesta muotoilusta kiinnostuneille ja suomalaisen lasin kerääjille. Muita museoita ovat Riihimäen kaupunginmuseo, Riihimäen taidemuseo, Suomen Metsästysmuseo ja Valtakunnallinen Työväentalomuseo. Museoissa on myös omia museokauppoja. Shoppailun ystävien kannattaa tutustua myös Riihimäen tehtaanmyymälöihin, joita paikkakunnalla pitävät Iittala, Melaja, Joutsen Finland sekä Havi. Yöelämään pääsee tutustumaan paikallisissa pubeissa ja yökerhoissa ja kesällä voi nauttia lavatansseista. Riihimäellä on kolme tanssilavaa. Hotel Seurahuoneella on suosittu yökerho, ja kulttuurinystävien kannattaa huomioida, että Scandic Riihimäki -hotelli sijaitsee samassa talossa kuin Riihimäen Teatteri.


Tietoja majoittumisesta kohteessa Riihimäki

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Riihimäki

Matkailijoiden vieraillessa kohteessa Riihimäki heidän tekemien varausten keskimääräinen pituus on 3 yötä.

Hotellihuone kohteessa Riihimäki kustantaa yleensä 94 € per yö. Tämä luku on keskiarvo ja hinnat vaihtelevat sijainnin, palveluiden ja huoneen saatavuuden mukaan haluamassasi hotellissa.

lokakuu on paras aika varata hotelli ja säästää rahaa, koska hotellihuoneiden hinnat kohteessa Riihimäki voivat olla jopa 22 % edullisempia kuin sesonkina.

torstai on tyypillisesti edullisin päivä hotellissa yöymiseen kohteessa Riihimäki. Hinnat ovat korkeimmillaan yleensä perjantai.


Aloita matkan suunnittelu - Riihimäki


Miksi käyttää momondo?

momondo on ilmainen! Haemme laajasti sadoilta verkkosivustoilta, löydämme hotellit ja muut majoitusvaihtoehdot alueella Riihimäki tunnetuista hotellit ryhmistä pieniin itsenäisiin yrityksiin. momondon avulla kaikki nämä vaihtoehdot on helppo suodattaa, jotta löydät täydellisen majoituspaikan.

Voit löytää loistavan yöpymispaikan kohteessa Riihimäki käyttämällä suodattimiamme, kun olet käyttänyt yllä olevaa hakulomaketta. momondon suodattimet sisältävät yksinkertaisia vaihtoehtoja, kuten tähtiluokituksen, sijainnin ja hinnan; mutta myös paljon yksityiskohtaisempia kriteerejä ja voit valita majoituksen tyylin, mukavuuksien, kuten ilmaisen aamiaisen ja internetin sekä parannettujen terveys- ja turvallisuusvaihtoehtojen perusteella.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Kattava matkahaku
momondo vertailee yli kolmea miljoonaa hotellia ja muita majoitustyyppejä varmistaakseen, että löydät parhaan majoituspaikan.
Intuitiiviset hakusuodattimet
Suodata hinnan, mukavuuksien, ilmaisen peruutuksen, tehostetun siivouksen, ilmaisen aamiaisen ja paljon muun mukaan.
Älykkäät hintavahdit
Jos olet löytänyt jostain majoituspaikan, momondo voi seurata hintaa ja ilmoittaa sinulle, kun se muuttuu.