Hotellit Riihimäki, Suomen

Etsi hotellitarjoukset  2 Riihimäki, Suomen

Riihimäki, Suomi
27. syyskuu — 28. syyskuu2
to 28/9
ma 2/10

Vertaa yli 3 miljoonaa hotelli- ja majoitusvaihtoehtoja


Suositut Riihimäki hotellit

Löydä täydellinen hotelli vierailullesi kohteeseen Riihimäki
Hinta
€84
€85
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelliluokka

Milloin varata hotelli kohteesta Riihimäki

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras tarjous hotellihuoneelle kohteessa Riihimäki
Halvin viikonpäivämaanantaion viikon halvin päivä varata
Kallein viikonpäiväkeskiviikkoon viikon kallein päivä varata
66 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
133 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä

Hyödyllisiä tärppejä Riihimäki hotelleista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Riihimäki

Halvin hotellihinta

75 €

Hotellit lähellä lentokenttää

1645
Halvin hinta huoneelle Riihimäki löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 75 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Hiisi Homes Riihimäki.
Riihimäki löytyy 1 645 hotellia lähellä Helsinki-Vantaan lentoasema. Hilton Helsinki Airport on lähin 0,1 km etäisyydellä tältä lentoasemalta.

Riihimäki matkavinkit

Miten löytää hyvä hotelli Riihimäeltä?

Jotta löytäisit halvat hotellit Riihimäellä, kannattaa sinun vertailla hintoja momondossa. Eri majoitusvaihtoehtojen väliltä voi löytyä isoja hintaeroja. Hintataso Riihimäellä on huomattavasti edullisempi kuin Helsingissä, mutta edullinen hotelli ei tietenkään ole itsestäänselvyys. Hintoihin vaikuttavat esimerkiksi sesongit, ja suosittujen tapahtumien aikaan hotellivaraus kannattaa ehdottomasti tehdä etukäteen netissä.

Miten viettää edullinen loma Riihimäellä?

Hyvän loman ei tarvitse käydä kukkarolle kalliiksi. Matkustusvaihtoehtoja valitessa kannattaa hyödyntää erilaiset edut ja tarjoukset sekä valita mahdollisimman edullinen majoitus. Hyvä hotellitarjous voi osua vastaan sattumalta, tai sitten voit etsiä edullisinta vaihtoehtoa momondosta. Riihimäeltä löytyy runsaasti ilmaista tekemistä, esimerkiksi luontokohteista nauttiminen ei maksa mitään. Myös museoihin pääsee tutustumaan edullisesti tai jopa täysin ilmaiseksi. Mikäli sinulla on Veikkauskortti, Lasimuseo on ilmainen tiettyinä ajankohtina. Myös Riihimäen Taidemuseoon on ilmainen sisäänpääsy määrättyinä ajankohtina. Lisätietoja löytyy museoiden kotisivuilta. Ruokailutkin voit hoitaa pienellä budjetilla. Kaupungissa on monia puistoja, jonne voi mennä vaikka piknikille ja Riihimäeltä löytyy myös edullisia ravintoloita. Riihimäen lukuisilta kirpputoreilta voi tehdä hyviä löytöjä.

Mitä tehdä Riihimäellä lasten kanssa?

Riihimäellä on runsaasti erilaisia aktiviteetteja myös lapsiperheelle. Hotellit Riihimäellä sijaitsevat keskustassa, jossa voi viettää aikaa lasten kanssa vaikkapa puistoissa ja piknikpaikoissa. Riihimäellä on myös maauimala, liikuntaseikkailupuisto HopLop, keilahalli sekä Kiipeilykeskus Rocklands. Lapsille on nähtävää kaupungin museoissa ja myös Riihimäen nuorisoteatteri on ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Se on Suomen suurin nuorisoteatteri ja järjestää vuosittain noin 20 ensi-iltaa. Kesäisin voi nauttia teatterinäytelmistä Allinnan montun kesäteatterissa. Riihimäellä järjestetään monenlaisia ulkoilutapahtumia ympäri vuoden ja monet niistä ovat omiaan myös lapsiperheille. Esimerkiksi asema-aukiolla järjestettävä asemajuoksu esiintymisineen ja tapahtumineen kokoaa perheitä niin Riihimäeltä kuin kauempaa. Mommilanjärven Soutelut on toinen suosittu tapahtuma lapsiperheelle.


Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Riihimäki

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Riihimäki

Missä majoittua kohteessa Riihimäki

Riihimäki on varsin suosittu matkakohde jo yksistään sen vuoksi, että se sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella ja lähellä esimerkiksi Hämeenlinnaa ja Helsinkiä. Majoitus Riihimäellä onnistuu sekä keskustan hotelleissa lähellä rautatieasemaa että matkailukeskuksessa keskellä Riihimäen kaunista luontoa. Riihimäen hotellit soveltuvat hyvin sekä työnsä vuoksi matkustaville että turisteille, sillä ne sijaitsevat juuri siellä, missä kaupungissa tapahtuu. Pienestä koostaan huolimatta Riihimäki tarjoaa paljon kulttuurielämyksiä ja nähtävää. Tutustumisen arvoisia ovat muun muassa kaupungin museot, galleriat ja esimerkiksi riihimäkeläinen teatteri. Jos haluat nauttia ennemmin luonnon rauhasta, tai etsit esimerkiksi edullista majoitusta itsellesi ja kavereillesi, kannattaa tutustua Riihimäen matkailukeskukseen. Siellä on muun muassa idyllisiä hirsimökkejä ja alueelle saa majoittua myös omalla asuntovaunulla. Lähellä rantaa pääset nauttimaan muun muassa Suomen suven antimista, uimaan tai vaikkapa lohikalastamaan. Erilaisia ulkoilutapahtumia järjestetään ympäri vuoden. Riihimäki on kompakti kaupunki, joten matkailukeskuskin sijaitsee lähellä keskustaa ja sen palveluja, ja se on hyvä majoitusvaihtoehto myös lapsiperheelle. Pienellä budjetilla reissaavien kannattaa tutustua myös huoneistohotellin valmiiksi kalustettuihin huoneistoihin. Ne soveltuvat sekä yksin että isommalla seurueella matkustaville.


Lue lisää nähtävyyksistä: Riihimäki

Riihimäki on vilkas ja aktiivinen kaupunki, joka sijaitsee rautatieverkoston pääradan varrella. Riihimäen kautta kulkee myös valtatie 3 Helsingistä Tampereelle. Koska hotellit Riihimäellä sijaitsevat aivan keskustassa, kaupunkiin voi tulla näppärästi julkisilla kulkuneuvoilla ja liikkua kohteisiin kävellen. Pääkaupunkiin verrattuna Riihimäki on halpa matkailukohde ja siellä on paljon erilaista nähtävää ja koettavaa. Pelkästään museoita on viisi kappaletta, ja niistä ehkä suosituin on Suomen Lasimuseo. Siellä on sekä vakinäyttely että vaihtuvia näyttelyitä, joissa pääsee näkemään hienoja kotimaisia ja kansainvälisiä lasiesineitä. Lasimuseo on ehdotonta nähtävää kaikille suomalaisesta muotoilusta kiinnostuneille ja suomalaisen lasin kerääjille. Muita museoita ovat Riihimäen kaupunginmuseo, Riihimäen taidemuseo, Suomen Metsästysmuseo ja Valtakunnallinen Työväentalomuseo. Museoissa on myös omia museokauppoja. Shoppailun ystävien kannattaa tutustua myös Riihimäen tehtaanmyymälöihin, joita paikkakunnalla pitävät Iittala, Melaja, Joutsen Finland sekä Havi. Yöelämään pääsee tutustumaan paikallisissa pubeissa ja yökerhoissa ja kesällä voi nauttia lavatansseista. Riihimäellä on kolme tanssilavaa. Hotel Seurahuoneella on suosittu yökerho, ja kulttuurinystävien kannattaa huomioida, että Scandic Riihimäki -hotelli sijaitsee samassa talossa kuin Riihimäen Teatteri.


Tietoja majoittumisesta kohteessa Riihimäki

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Riihimäki

Kuinka paljon hotelli maksaa kohteessa: Riihimäki?

Hotellihuone kohteessa Riihimäki kustantaa yleensä 122 € per yö. Tämä luku on keskiarvo ja hinnat vaihtelevat sijainnin, palveluiden ja huoneen saatavuuden mukaan haluamassasi hotellissa.

Milloin on paras aika löytää edullinen hotellitarjous kohteessa Riihimäki?

syyskuu on paras aika varata hotelli ja säästää rahaa, koska hotellihuoneiden hinnat kohteessa Riihimäki voivat olla jopa 12 % edullisempia kuin sesonkina.

Mikä on edullisin viikonpäivä yöpyä kohteessa Riihimäki?

sunnuntai on tyypillisesti edullisin päivä hotellissa yöymiseen kohteessa Riihimäki. Hinnat ovat korkeimmillaan yleensä tiistai.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii hotellia Riihimäki?

7 toimijaa on valittavissa hotellia Riihimäki syyskuuta 2023 alkaen.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt hotellia Riihimäki hinnat?

hotellia Riihimäki hinnat päivitetään joka päivä.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi varata majoitus kohteessa Riihimäki momondon kautta?

momondo on ilmainen! Haemme laajasti sadoilta verkkosivustoilta, löydämme hotellit ja muut majoitusvaihtoehdot alueella Riihimäki tunnetuista hotellit ryhmistä pieniin itsenäisiin yrityksiin. momondon avulla kaikki nämä vaihtoehdot on helppo suodattaa, jotta löydät täydellisen majoituspaikan.

Miten momondo auttaa minua löytämään hyvän majoituspaikan kohteessa Riihimäki?

Voit löytää loistavan yöpymispaikan kohteessa Riihimäki käyttämällä suodattimiamme, kun olet käyttänyt yllä olevaa hakulomaketta. momondon suodattimet sisältävät yksinkertaisia vaihtoehtoja, kuten tähtiluokituksen, sijainnin ja hinnan; mutta myös paljon yksityiskohtaisempia kriteerejä ja voit valita majoituksen tyylin, mukavuuksien, kuten ilmaisen aamiaisen ja internetin sekä parannettujen terveys- ja turvallisuusvaihtoehtojen perusteella.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Riihimäki

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.