Sunnycars autonvuokraukset kaupungista Erfurt

Etsi ja vertaa hyviä Sunnycars vuokra-autotarjouksia kaupungissa Erfurt

Erfurt, Saksa
19. elokuu — 26. elokuu
Sama palautus
Erfurt, Saksa
pe 19/8
Keskipäivä
pe 26/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Erfurt Sunnycars toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sunnycars vuokra-autojen sijainneista Erfurt, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
7 sijaintia

Tietoja Sunnycars autonvuokrauksesta kaupungissa Erfurt

Sunnycars haluaa varmistaa, että Erfurt alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Sunnycars on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Erfurt vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Kentältä Erfurt-Weimar lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän Sunnycars autonvuokrauskeskuksen osoite on Binderslebener Landstrasse 100.

Kaupungista Erfurt löytyy Sunnycars vuokraamolta 7 toimipistettä. Eugen-Richter-Str. 44 on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 30 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Sunnycars vuokra-auton kaupungista Erfurt tekivät sen osoitteessa Eugen-Richter-Str. 44 sijaitsevassa toimipisteessä.