Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Sixt autonvuokraukset kaupungista Berliini

Etsi ja vertaa hyviä Sixt vuokra-autotarjouksia kaupungissa Berliini

Berliini, Saksa
5. 3月 — 12. 3月
Berliini, Saksa
週二 5/3
Keskipäivä
週二 12/3
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Sixt vuokra-autotarjoukset Berliini, Berliini

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

51 € - 137 €

Kaikki autotyypit

32 € - 154 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Sixt Berliini, Berliini on kesäkuu hintojen ollessa 51 € per päivä keskimäärin. 51 € per päivä on 40 % alhaisempi kuin 86 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Berliini. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Sixt Berliini on kesäkuu ja huhtikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden huhtikuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Sixt Berliini, Berliini on toukokuu hintojen ollessa 32 € per päivä keskimäärin. 32 € per päivä on 49 % alhaisempi kuin 63 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Berliini. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Sixt Berliini on toukokuu ja lokakuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden lokakuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Suuri auto vuokraamosta Sixt Berliini, Berliini on marraskuu hintojen ollessa 65 € per päivä keskimäärin. 65 € per päivä on 42 % alhaisempi kuin 112 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Suuri autonvuokraukselle kaupungissa Berliini. Halvin kuukausi vuokrata Suuri auto Sixt Berliini on marraskuu ja tammikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden tammikuu aikana Suuri autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Maasturi auto vuokraamosta Sixt Berliini, Berliini on toukokuu hintojen ollessa 32 € per päivä keskimäärin. 32 € per päivä on 66 % alhaisempi kuin 93 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Maasturi autonvuokraukselle kaupungissa Berliini. Halvin kuukausi vuokrata Maasturi auto Sixt Berliini on toukokuu ja kesäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden kesäkuu aikana Maasturi autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Luksus auto vuokraamosta Sixt Berliini, Berliini on marraskuu hintojen ollessa 65 € per päivä keskimäärin. 65 € per päivä on 44 % alhaisempi kuin 117 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Luksus autonvuokraukselle kaupungissa Berliini. Halvin kuukausi vuokrata Luksus auto Sixt Berliini on marraskuu ja tammikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden tammikuu aikana Luksus autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Berliini Sixt toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sixt vuokra-autojen sijainneista Berliini, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Sixt

26 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,9

Comfort

8,3

Kokonaisarvosana

7,7

Nouto/palautus

7,7

Value

7,1

Tietoja Sixt autonvuokrauksesta kaupungissa Berliini

Onko vuokraamolla Sixt toimipistettä kentällä Berliini Berliin Brandenburg lentokenttä?

Vuokraamolla Sixt on 1 toimipaikkakentällä Berliini Berliin Brandenburg lentokenttä. Vuokraamo Sixt löytyy osoitteesta Melli-Beese-Ring 1.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Sixt, kun vierailet kaupungissa Berliini kuukauden maaliskuu aikana?

Tietojemme mukaan Suuri ajoneuvot ovat suosituimpia käyttäjiemme joukossa heidän varatessa vuokra-autoa vuokraamolta Sixt Berliini vierailun yhteydessä maaliskuu aikana. Perustuen Sixt autonvuokrauksen hintoihin maaliskuu viime vuonna, voit olettaa keskimääräisen hinnan olevan Suuri ajoneuvoille 70 €/päivä. Käyttäjämme ovat myöskin löytäneen niinkin alhaisia hintoja kuin 69 €/päivä edellisen maaliskuu aikana, mikä tarkoittaa, että saatat löytää samanlaisia vuokrahintoja tänä vuonna momondossa.

Kuinka monta Sixt autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Berliini?

Budapester Str. 45 on suosituin Sixt autonvuokrauksen toimipiste kaikista 26 toimipisteistä, joita kaupungista Berliini löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 42 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Sixt vuokra-auton tekivät sen osoitteessa Budapester Str. 45 sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Berliini hinnat?

autoa Berliini hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Berliini?

helmikuuta 2024 alkaen 278 toimijaa on valittavissa autoa Berliini osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Berliini?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Berliini. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Berliini?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Berliini. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Berliini

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Berliini

Tutustu muihin suosittuihin autovuokraamoihin kaupungissaBerliini


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Autot Berliinissä
週二 5/3
Keskipäivä
週二 12/3
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.