Sixt autonvuokraukset kaupungista Berliini

Etsi ja vertaa hyviä Sixt vuokra-autotarjouksia kaupungissa Berliini

Berliini, Saksa
7. lokakuu — 14. lokakuu
Sama palautus
Berliini, Saksa
pe 7/10
Keskipäivä
pe 14/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Sixt vuokra-autotarjoukset Berliini, Berliini

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

44 € - 154 €

Kaikki autotyypit

47 € - 131 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Sixt Berliini, Berliini on elokuu hintojen ollessa 44 € per päivä keskimäärin. 44 € per päivä on 50 % alhaisempi kuin 88 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Berliini. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Sixt Berliini on elokuu ja kesäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden kesäkuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Sixt Berliini, Berliini on marraskuu hintojen ollessa 47 € per päivä keskimäärin. 47 € per päivä on 36 % alhaisempi kuin 74 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Berliini. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Sixt Berliini on marraskuu ja maaliskuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden maaliskuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Suuri auto vuokraamosta Sixt Berliini, Berliini on syyskuu hintojen ollessa 63 € per päivä keskimäärin. 63 € per päivä on 50 % alhaisempi kuin 126 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Suuri autonvuokraukselle kaupungissa Berliini. Halvin kuukausi vuokrata Suuri auto Sixt Berliini on syyskuu ja elokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden elokuu aikana Suuri autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Maasturi auto vuokraamosta Sixt Berliini, Berliini on joulukuu hintojen ollessa 50 € per päivä keskimäärin. 50 € per päivä on 45 % alhaisempi kuin 91 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Maasturi autonvuokraukselle kaupungissa Berliini. Halvin kuukausi vuokrata Maasturi auto Sixt Berliini on joulukuu ja huhtikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden huhtikuu aikana Maasturi autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Luksus auto vuokraamosta Sixt Berliini, Berliini on syyskuu hintojen ollessa 57 € per päivä keskimäärin. 57 € per päivä on 53 % alhaisempi kuin 121 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Luksus autonvuokraukselle kaupungissa Berliini. Halvin kuukausi vuokrata Luksus auto Sixt Berliini on syyskuu ja elokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden elokuu aikana Luksus autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Berliini Sixt toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sixt vuokra-autojen sijainneista Berliini, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
25 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Tietoja Sixt autonvuokrauksesta kaupungissa Berliini

Sixt haluaa varmistaa, että Berliini alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Sixt on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Berliini vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Vuokraamolla Sixt on 1 toimipaikkakentällä Berliini Berliin Brandenburg lentokenttä. Vuokraamo Sixt löytyy osoitteesta Melli-Beese-Ring 1.

Tietojemme mukaan Tila-auto ajoneuvot ovat suosituimpia käyttäjiemme joukossa heidän varatessa vuokra-autoa vuokraamolta Sixt Berliini vierailun yhteydessä lokakuu aikana. Perustuen Sixt autonvuokrauksen hintoihin lokakuu viime vuonna, voit olettaa keskimääräisen hinnan olevan Tila-auto ajoneuvoille 91 €/päivä. Käyttäjämme ovat myöskin löytäneen niinkin alhaisia hintoja kuin 51 €/päivä edellisen lokakuu aikana, mikä tarkoittaa, että saatat löytää samanlaisia vuokrahintoja tänä vuonna momondossa.

Budapester Str. 45 on suosituin Sixt autonvuokrauksen toimipiste kaikista 25 toimipisteistä, joita kaupungista Berliini löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 56 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Sixt vuokra-auton tekivät sen osoitteessa Budapester Str. 45 sijaitsevassa toimipisteessä.


Sixt autot muissa kaupungeissa maan Saksa sisällä

Löydä Sixt vuokra-autotarjoukset maan Saksa muissa suosituissa kaupungeissa , kuten München, Frankfurt, sekä Düsseldorf