Sixt autonvuokraukset kaupungista Hampuri

Etsi ja vertaa hyviä Sixt vuokra-autotarjouksia kaupungissa Hampuri

Hampuri, Saksa
23. elokuu — 30. elokuu
Sama palautus
Hampuri, Saksa
ti 23/8
Keskipäivä
ti 30/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Sixt vuokra-autotarjoukset Hampuri, Hampuri

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

36 € - 104 €

Kaikki autotyypit

36 € - 104 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Sixt Hampuri, Hampuri on elokuu hintojen ollessa 36 € per päivä keskimäärin. 36 € per päivä on 41 % alhaisempi kuin 61 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Hampuri. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Sixt Hampuri on elokuu ja marraskuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden marraskuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Hampuri Sixt toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sixt vuokra-autojen sijainneista Hampuri, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
16 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Tietoja Sixt autonvuokrauksesta kaupungissa Hampuri

Sixt haluaa varmistaa, että Hampuri alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Sixt on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Hampuri vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Vuokraamolla Sixt on 1 toimipaikkakentällä Hamburg lentokenttä. Vuokraamo Sixt löytyy osoitteesta Flughafenstr. 1/Terminal 2.

Keskimääräisen hinnan ollessa 37 €/päivä, Pienikokoinen ajoneuvon vuokraaminen vuokraamolta Sixt kaupungissa Hampuri syyskuu aikana on suosituin momondo.käyttäjien valitsema vaihtoehto. Voit myös löytää Sixt autonvuokraustarjouksia kaupungissa Hampuri niinkin alhaiseen hintaan kuin 37 €/päivä, mikä on halvin Pienikokoinen vuokra-autoille löydetty hinta edellisen syyskuu aikana.

Kaupungista Hampuri löytyy 16 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka Sixt omistaa. Osoitteessa Millerntorplatz 1, Hampuri sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 40 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Sixt auton kaupungissa Hampuri noutivat kulkuneuvon osoitteessa Millerntorplatz 1 sijaitsevasta toimipisteestä.


Sixt autot muissa kaupungeissa maan Saksa sisällä

Löydä Sixt vuokra-autotarjoukset maan Saksa muissa suosituissa kaupungeissa , kuten München, Frankfurt, sekä Berliini