Sixt autonvuokraukset kaupungista Hampuri

Etsi ja vertaa hyviä Sixt vuokra-autotarjouksia kaupungissa Hampuri

Hampuri, Saksa
3. joulukuu — 10. joulukuu
Hampuri, Saksa
su 3/12
Keskipäivä
su 10/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Sixt vuokra-autotarjoukset Hampuri, Hampuri

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

34 € - 87 €

Kaikki autotyypit

38 € - 132 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Sixt Hampuri, Hampuri on syyskuu hintojen ollessa 34 € per päivä keskimäärin. 34 € per päivä on 36 % alhaisempi kuin 53 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Hampuri. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Sixt Hampuri on syyskuu ja marraskuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden marraskuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Hampuri Sixt toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sixt vuokra-autojen sijainneista Hampuri, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Sixt

17 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,6

Comfort

8,8

Kokonaisarvosana

8,6

Nouto/palautus

8,6

Value

8,6

Tietoja Sixt autonvuokrauksesta kaupungissa Hampuri

Onko vuokraamolla Sixt toimipistettä kentällä Hamburg lentokenttä?

Vuokraamolla Sixt on 1 toimipaikkakentällä Hamburg lentokenttä. Vuokraamo Sixt löytyy osoitteesta Flughafenstr. 1/Terminal 2.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Sixt, kun vierailet kaupungissa Hampuri kuukauden joulukuu aikana?

Keskimääräisen hinnan ollessa 39 €/päivä, Mini ajoneuvon vuokraaminen vuokraamolta Sixt kaupungissa Hampuri joulukuu aikana on suosituin momondo.käyttäjien valitsema vaihtoehto. Voit myös löytää Sixt autonvuokraustarjouksia kaupungissa Hampuri niinkin alhaiseen hintaan kuin 38 €/päivä, mikä on halvin Mini vuokra-autoille löydetty hinta edellisen joulukuu aikana.

Mikä on vuokraamon Sixt halvin vuokra-autotyyppi kaupungissa Hampuri?

Mini on halvin Sixt vuokrattavissa oleva autotyyppi kaupungissa Hampuri. Mini vuokraus vuokraamolta Sixt maksaa keskimäärin 39 €/pvä (3 % halvempi kuin vuokraamon kallein auto). Viimeisten 12 kuukauden aikana 20 % käyttäjistämme valitsi Mini säästääkseen rahaa autonvuokrauksesta kaupungissa Hampuri.

Kuinka monta Sixt autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Hampuri?

Kaupungista Hampuri löytyy 17 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka Sixt omistaa. Osoitteessa Flughafenstr. 1/Terminal 2, Hampuri sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 33 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Sixt auton kaupungissa Hampuri noutivat kulkuneuvon osoitteessa Flughafenstr. 1/Terminal 2 sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Hampuri hinnat?

autoa Hampuri hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Hampuri?

marraskuuta 2023 alkaen 227 toimijaa on valittavissa autoa Hampuri osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Hampuri?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Hampuri. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Hampuri?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Hampuri, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Hampuri

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.
<