Sixt autonvuokraukset kaupungista Dubai

Etsi ja vertaa hyviä Sixt vuokra-autotarjouksia kaupungissa Dubai

Dubai, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat
24. elokuu — 31. elokuu
Sama palautus
Dubai, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat
ke 24/8
Keskipäivä
ke 31/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Dubai Sixt toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sixt vuokra-autojen sijainneista Dubai, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
4 sijaintia

Tietoja Sixt autonvuokrauksesta kaupungissa Dubai

Sixt haluaa varmistaa, että Dubai alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Sixt on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Dubai vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Kyllä. 1 toimipiste vuokraamolta Sixt löytyy kentältä Dubai Intl lentokenttä sijaitsevat Airport Road D89 Al Garhoud.

Vuokraamon Sixt suosituin vuokra-autotyyppi kaupungissa Dubai kuukauden syyskuu aikana ovat: Korkeatasoinen. Voit olettaa maksavasi noin 84 € per päivä Korkeatasoinen vuokra-autoista syyskuu aikana. Osa käyttäjistä on löytänyt niinkin alhaisia hintoja kuin 36 € per päivä.

Keskimääräisellä 31 €/päivä hinnallaan Edullinen on on halvin Sixt vuokra-autotyyppi kaupungissa Dubai (2 % halvempi kuin kallein Sixt vuokra-auto). Kuluneen vuoden aikana 20 % momondo-käyttäjistä, jotka päättivät vuokrata Sixt auton vieraillessaan kaupungissa Dubai valitsivat Edullinen säästääkseen rahaa. Muista, että Sixt tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja autoja matkatarpeidesi mukaan.

Vuokraamolla Sixt on 4 toimipistettä kaupungissa Dubai. Käyttäjiemme mukaan suosituin Sixt toimipiste kaupungissa Dubai sijaitsee osoitteessa Airport Road D89 Al Garhoud. 63 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Sixt auton kaupungissa Dubai teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.