Autonvuokraus Rostov-na-Donu, Venäjä

Haussa halpa vuokra-auto Rostov-na-Donu, Venäjä? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Rostov-na-Donu, ROS, Venäjä
1. helmikuu — 8. helmikuu
Sama palautus
Rostov-na-Donu, ROS, Venäjä
ti 1/2
Keskipäivä
ti 8/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Rostov-na-Donu: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Rostov-na-Donu, Venäjä
2 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Rostov-na-Donu, Venäjä kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Rostov-na-Donun lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Rostov-na-Donu

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Rostov-na-Donu noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti. Avis on yksi niistä vuokraamoista, joka on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen varmistaakseen, että ajoneuvo on desinfioitu turvallisesti. Tarkista sivustoltamme löytyykö kohteesta Rostov-na-Donu autonvuokrausta, jossa on tehostettu siivous käytössä. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Rostov-na-Donu, Venäjä?

  Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Rostov-na-Donu tulisi sinun noudattaa kaupungin 60 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 90 km/t ja moottoriteillä Rostov-na-Donu kaupungissa 130 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Rostov-na-Donu ajat.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Rostov-na-Donu?

  Keskimääräiseen hintaan 43 €/pvä (tai niin alhaiseen hintaan kuin 22 €/pvä), Hyundai Accent vuokra-autot kaupungissa Rostov-na-Donu on käyttäjiemme eniten suosima autovaihtoehto. Automallin Ford Focus vuokraaminen kaupungissa Rostov-na-Donu keskimääräiseen hintaan 29 €/pvä (18 €/pvä halvan tarjouksen osuessa kohdalle) on myös suosittu vaihtoehto.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Rostov-na-Donu kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä autotyyppejä etsiessään Rostov-na-Donu autonvuokrausta.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Venäjä

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Moskova, Pietari ja Samara eri puolilla Venäjä

Aloita matkan suunnittelu - Rostov-na-Donu