Payless autonvuokraukset kaupungista Dubai

Etsi ja vertaa hyviä Payless vuokra-autotarjouksia kaupungissa Dubai

Dubai, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat
19. elokuu — 26. elokuu
Sama palautus
Dubai, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat
pe 19/8
Keskipäivä
pe 26/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Dubai Payless toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Payless vuokra-autojen sijainneista Dubai, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
8 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

4,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0

Tietoja Payless autonvuokrauksesta kaupungissa Dubai

Payless haluaa varmistaa, että Dubai alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Payless on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Dubai vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Kyllä. 3 toimipistettä vuokraamolta Payless löytyy kentältä Dubai Intl lentokenttä sijaitsevat Arrivals Hall Terminal 3, Dubai International Airport T3 ja Arrival Halls Terminal 1.

Keskimääräisen hinnan ollessa 29 €/päivä, Maasturi ajoneuvon vuokraaminen vuokraamolta Payless kaupungissa Dubai syyskuu aikana on suosituin momondo.käyttäjien valitsema vaihtoehto. Voit myös löytää Payless autonvuokraustarjouksia kaupungissa Dubai niinkin alhaiseen hintaan kuin 28 €/päivä, mikä on halvin Maasturi vuokra-autoille löydetty hinta edellisen syyskuu aikana.

Vuokraamolla Payless on 8 toimipistettä kaupungissa Dubai. Heidän Arrival Halls Terminal 1 toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 90 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata Payless auton kaupungissa Dubai, päättivät vuokrata omansa vuokraamon Payless Arrival Halls Terminal 1 toimipisteestä.