Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

NOLEGGIARE autonvuokraukset kaupungista Milano

Etsi ja vertaa hyviä NOLEGGIARE vuokra-autotarjouksia kaupungissa Milano

Kuljettajan ikä: 26-65
Fri 31/5
Fri 7/6
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

NOLEGGIARE vuokra-autotarjoukset Milano, Lombardy

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

16 € - 116 €

Kaikki autotyypit

10 € - 116 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta NOLEGGIARE Milano, Lombardy on lokakuu hintojen ollessa 16 € per päivä keskimäärin. 16 € per päivä on 66 % alhaisempi kuin 47 € kuin keskimääräinen vuosihinta NOLEGGIARE Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Milano. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto NOLEGGIARE Milano on lokakuu ja marraskuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden marraskuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo NOLEGGIARE tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta NOLEGGIARE Milano, Lombardy on tammikuu hintojen ollessa 10 € per päivä keskimäärin. 10 € per päivä on 87 % alhaisempi kuin 76 € kuin keskimääräinen vuosihinta NOLEGGIARE Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Milano. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto NOLEGGIARE Milano on tammikuu ja elokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden elokuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo NOLEGGIARE tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Suuri auto vuokraamosta NOLEGGIARE Milano, Lombardy on helmikuu hintojen ollessa 48 € per päivä keskimäärin. 48 € per päivä on 48 % alhaisempi kuin 92 € kuin keskimääräinen vuosihinta NOLEGGIARE Suuri autonvuokraukselle kaupungissa Milano. Halvin kuukausi vuokrata Suuri auto NOLEGGIARE Milano on helmikuu ja huhtikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden huhtikuu aikana Suuri autoille, joita vuokraamo NOLEGGIARE tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Maasturi auto vuokraamosta NOLEGGIARE Milano, Lombardy on helmikuu hintojen ollessa 26 € per päivä keskimäärin. 26 € per päivä on 58 % alhaisempi kuin 62 € kuin keskimääräinen vuosihinta NOLEGGIARE Maasturi autonvuokraukselle kaupungissa Milano. Halvin kuukausi vuokrata Maasturi auto NOLEGGIARE Milano on helmikuu ja huhtikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden huhtikuu aikana Maasturi autoille, joita vuokraamo NOLEGGIARE tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Pakettiauto auto vuokraamosta NOLEGGIARE Milano, Lombardy on maaliskuu hintojen ollessa 103 € per päivä keskimäärin. 103 € per päivä on 23 % alhaisempi kuin 135 € kuin keskimääräinen vuosihinta NOLEGGIARE Pakettiauto autonvuokraukselle kaupungissa Milano. Halvin kuukausi vuokrata Pakettiauto auto NOLEGGIARE Milano on maaliskuu ja huhtikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden huhtikuu aikana Pakettiauto autoille, joita vuokraamo NOLEGGIARE tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Luksus auto vuokraamosta NOLEGGIARE Milano, Lombardy on helmikuu hintojen ollessa 48 € per päivä keskimäärin. 48 € per päivä on 66 % alhaisempi kuin 142 € kuin keskimääräinen vuosihinta NOLEGGIARE Luksus autonvuokraukselle kaupungissa Milano. Halvin kuukausi vuokrata Luksus auto NOLEGGIARE Milano on helmikuu ja lokakuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden lokakuu aikana Luksus autoille, joita vuokraamo NOLEGGIARE tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
NOLEGGIARE

17 €/pvä

10 Jun - 14 Jun
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
NOLEGGIARE

20 €/pvä

1 Jun - 8 Jun
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
NOLEGGIARE

22 €/pvä

1 Jun - 8 Jun
Chevrolet Sonic Sedan

Milano NOLEGGIARE toimipaikat

Alla on tietoja kaikista NOLEGGIARE vuokra-autojen sijainneista Milano, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

NOLEGGIARE

5 sijaintia

Tietoja NOLEGGIARE autonvuokrauksesta kaupungissa Milano

Kuinka paljon maksaa NOLEGGIARE vuokra-auto kaupungissa Milano kesäkuu aikana?

Kuukauden kesäkuu aikana voit olettaa maksavasi 45 € per päivä NOLEGGIARE vuokra-autosta kaupungissa Milano. Halvin hinta, jonka käyttäjämme ovat löytäneet NOLEGGIARE vuokra-autolle kaupungissa Milano on 18 € per päivä. Jos tarvitse vuokra-auton pidemmäksi ajaksi kuin muutamaksi päiväksi viikon mittainen NOLEGGIARE autonvuokraus kaupungissa Milano maksaa keskimäärin 312 € kuukauden kesäkuu aikana. Otathan huomioon, että nämä tarjoukset perustuvat viime vuoden hintoihin, mutta saatat löytää vastaavia hintoja riippuen siitä, koska teet varauksenja millaisen auton vuokraat.

Onko vuokraamolla NOLEGGIARE toimipistettä kentällä Milano Linate lentokenttä?

Kentältä Milano Linate lentokenttä löytyy 2 toimipaikkaa . Näiden 2 autonvuokrauskeskusten osoitteet ovat Via Eugenio Montale 2 ja Milano Linate, Milan.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta NOLEGGIARE , kun vierailet kaupungissa Milano kuukauden kesäkuu aikana?

Tietojemme mukaan Pienikokoinen ajoneuvot ovat suosituimpia käyttäjiemme joukossa heidän varatessa vuokra-autoa vuokraamolta NOLEGGIARE Milano vierailun yhteydessä kesäkuu aikana. Perustuen NOLEGGIARE autonvuokrauksen hintoihin kesäkuu viime vuonna, voit olettaa keskimääräisen hinnan olevan Pienikokoinen ajoneuvoille 48 €/päivä. Käyttäjämme ovat myöskin löytäneen niinkin alhaisia hintoja kuin 18 €/päivä edellisen kesäkuu aikana, mikä tarkoittaa, että saatat löytää samanlaisia vuokrahintoja tänä vuonna momondossa.

Mikä on vuokraamon NOLEGGIARE halvin vuokra-autotyyppi kaupungissa Milano?

Keskimääräisellä 48 €/päivä hinnallaan Pienikokoinen on on halvin NOLEGGIARE vuokra-autotyyppi kaupungissa Milano (32 % halvempi kuin kallein NOLEGGIARE vuokra-auto). Kuluneen vuoden aikana 28 % momondo-käyttäjistä, jotka päättivät vuokrata NOLEGGIARE auton vieraillessaan kaupungissa Milano valitsivat Pienikokoinen säästääkseen rahaa. Muista, että NOLEGGIARE tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja autoja matkatarpeidesi mukaan.

Kuinka monta NOLEGGIARE autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Milano?

Kaupungista Milano löytyy 5 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka NOLEGGIARE omistaa. Osoitteessa Malpensa - Terminal 1 - MXP T1, , - Provincia di Varese Lombardia, Itália, Milano sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 57 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat NOLEGGIARE auton kaupungissa Milano noutivat kulkuneuvon osoitteessa Malpensa - Terminal 1 - MXP T1, , - Provincia di Varese Lombardia, Itália sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Milano hinnat?

autoa Milano hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Milano?

toukokuuta 2024 alkaen 386 toimijaa on valittavissa autoa Milano osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Milano?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Milano. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Milano?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Milano. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Milano

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Fri 31/5
Keskipäivä
Fri 7/6
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Milano

Suositut vuokra-autotyypit Milanossa