NOLEGGIARE autonvuokraukset kaupungista Rooma

Etsi ja vertaa hyviä NOLEGGIARE vuokra-autotarjouksia kaupungissa Rooma

Rooma, Italia
28. maaliskuu — 4. huhtikuu
Sama palautus
Rooma, Italia
ti 28/3
Keskipäivä
ti 4/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

NOLEGGIARE vuokra-autotarjoukset Rooma, Lazio

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

23 € - 85 €

Kaikki autotyypit

29 € - 134 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta NOLEGGIARE Rooma, Lazio on lokakuu hintojen ollessa 23 € per päivä keskimäärin. 23 € per päivä on 50 % alhaisempi kuin 46 € kuin keskimääräinen vuosihinta NOLEGGIARE Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Rooma. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto NOLEGGIARE Rooma on lokakuu ja kesäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden kesäkuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo NOLEGGIARE tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Suuri auto vuokraamosta NOLEGGIARE Rooma, Lazio on toukokuu hintojen ollessa 77 € per päivä keskimäärin. 77 € per päivä on 36 % alhaisempi kuin 120 € kuin keskimääräinen vuosihinta NOLEGGIARE Suuri autonvuokraukselle kaupungissa Rooma. Halvin kuukausi vuokrata Suuri auto NOLEGGIARE Rooma on toukokuu ja syyskuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden syyskuu aikana Suuri autoille, joita vuokraamo NOLEGGIARE tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Maasturi auto vuokraamosta NOLEGGIARE Rooma, Lazio on maaliskuu hintojen ollessa 44 € per päivä keskimäärin. 44 € per päivä on 53 % alhaisempi kuin 95 € kuin keskimääräinen vuosihinta NOLEGGIARE Maasturi autonvuokraukselle kaupungissa Rooma. Halvin kuukausi vuokrata Maasturi auto NOLEGGIARE Rooma on maaliskuu ja elokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden elokuu aikana Maasturi autoille, joita vuokraamo NOLEGGIARE tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Pakettiauto auto vuokraamosta NOLEGGIARE Rooma, Lazio on heinäkuu hintojen ollessa 35 € per päivä keskimäärin. 35 € per päivä on 74 % alhaisempi kuin 133 € kuin keskimääräinen vuosihinta NOLEGGIARE Pakettiauto autonvuokraukselle kaupungissa Rooma. Halvin kuukausi vuokrata Pakettiauto auto NOLEGGIARE Rooma on heinäkuu ja syyskuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden syyskuu aikana Pakettiauto autoille, joita vuokraamo NOLEGGIARE tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Rooma NOLEGGIARE toimipaikat

Alla on tietoja kaikista NOLEGGIARE vuokra-autojen sijainneista Rooma, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

NOLEGGIARE

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Tietoja NOLEGGIARE autonvuokrauksesta kaupungissa Rooma

Autonvuokraus kaupungissa Rooma kuukauden huhtikuu aikana vuokraamolta NOLEGGIARE maksaa keskimäärin 243 € per päivä. Käyttäjämme ovat kuitenkin löytäneet niinkin alhaisia päivähintoja kuin 26 € per päivä. Jos sinun tarvitsee vuokrata auto vuokraamosta NOLEGGIARE viikoksi kaupungissa Rooma, voit olettaa hintojen olevan noin 1699 € kuukauden huhtikuu aikana. Nämä hinnat perustuvat viime vuoden vuokrahintoihin, mutta todennäköisesti löydät vastaavia tarjouksia momondosta.

Kyllä. 1 toimipiste vuokraamolta NOLEGGIARE löytyy kentältä Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä sijaitsevat c/o multipiano B- A. Leonardo da Vinci.


NOLEGGIARE autot muissa kaupungeissa maan Italia sisällä

Löydä NOLEGGIARE vuokra-autotarjoukset maan Italia muissa suosituissa kaupungeissa , kuten Milano ja Verona

Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.