Sixt autonvuokraukset kaupungista Tukholma

Etsi ja vertaa hyviä Sixt vuokra-autotarjouksia kaupungissa Tukholma

Tukholma, Ruotsi
7. huhtikuu — 14. huhtikuu
Sama palautus
Tukholma, Ruotsi
pe 7/4
Keskipäivä
pe 14/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Sixt vuokra-autotarjoukset Tukholma, Tukholman lääni

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

37 € - 95 €

Kaikki autotyypit

46 € - 107 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Sixt Tukholma, Tukholman lääni on marraskuu hintojen ollessa 37 € per päivä keskimäärin. 37 € per päivä on 40 % alhaisempi kuin 61 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Tukholma. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Sixt Tukholma on marraskuu ja joulukuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden joulukuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Sixt Tukholma, Tukholman lääni on huhtikuu hintojen ollessa 37 € per päivä keskimäärin. 37 € per päivä on 47 % alhaisempi kuin 70 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Tukholma. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Sixt Tukholma on huhtikuu ja tammikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden tammikuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Suuri auto vuokraamosta Sixt Tukholma, Tukholman lääni on huhtikuu hintojen ollessa 37 € per päivä keskimäärin. 37 € per päivä on 58 % alhaisempi kuin 87 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Suuri autonvuokraukselle kaupungissa Tukholma. Halvin kuukausi vuokrata Suuri auto Sixt Tukholma on huhtikuu ja toukokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden toukokuu aikana Suuri autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Tukholma Sixt toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sixt vuokra-autojen sijainneista Tukholma, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Sixt

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,6

Comfort

8,8

Kokonaisarvosana

8,7

Nouto/palautus

8,8

Value

8,6

Tietoja Sixt autonvuokrauksesta kaupungissa Tukholma

Sixt autonvuokraus kaupungissa Tukholma kuukauden huhtikuu aikana maksaa keskimäärin 43 € per päivä. Jotkut käyttäjistämme kuitenkin havaitsivat, että hinnat kuukauden huhtikuu aikana pysyttelevät niinkin alhaalla kuin 34 € per päivä vuoraamon Sixt autoille, joten saatat löytää samanlaisia hintoja tänä vuonna. Jos haluat vuokrata auton kaupungissa Tukholma viikon ajaksi, 299 € on keskimääräinen Sixt autonvuorauksen hinta.

Vuokraamolla Sixt on 1 toimipaikkakentällä Tukholma Bromman lentoasema lentokenttä. Vuokraamo Sixt löytyy osoitteesta Flygplatsinfarten 33.


Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa Tukholma

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta Sixt? Vertaile muiden suosittujen Tukholma autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia
Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.