Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Sixt autonvuokraukset kaupungista Tukholma

Etsi ja vertaa hyviä Sixt vuokra-autotarjouksia kaupungissa Tukholma

Kuljettajan ikä: 26-65
fre 24/5
fre 31/5
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Sixt vuokra-autotarjoukset Tukholma, Tukholman lääni

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

34 € - 97 €

Kaikki autotyypit

55 € - 142 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Sixt Tukholma, Tukholman lääni on helmikuu hintojen ollessa 34 € per päivä keskimäärin. 34 € per päivä on 55 % alhaisempi kuin 75 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Tukholma. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Sixt Tukholma on helmikuu ja joulukuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden joulukuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Sixt Tukholma, Tukholman lääni on marraskuu hintojen ollessa 53 € per päivä keskimäärin. 53 € per päivä on 33 % alhaisempi kuin 79 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Tukholma. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Sixt Tukholma on marraskuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Suuri auto vuokraamosta Sixt Tukholma, Tukholman lääni on toukokuu hintojen ollessa 53 € per päivä keskimäärin. 53 € per päivä on 53 % alhaisempi kuin 112 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Suuri autonvuokraukselle kaupungissa Tukholma. Halvin kuukausi vuokrata Suuri auto Sixt Tukholma on toukokuu ja lokakuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden lokakuu aikana Suuri autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Maasturi auto vuokraamosta Sixt Tukholma, Tukholman lääni on toukokuu hintojen ollessa 42 € per päivä keskimäärin. 42 € per päivä on 52 % alhaisempi kuin 87 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Maasturi autonvuokraukselle kaupungissa Tukholma. Halvin kuukausi vuokrata Maasturi auto Sixt Tukholma on toukokuu ja kesäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden kesäkuu aikana Maasturi autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Renault Captur
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
Sixt

58 €/pvä

22 maj - 24 maj
Renault Captur
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Sixt

63 €/pvä

22 maj - 24 maj
Toyota Corolla
Mazda CX-3
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
Sixt

83 €/pvä

22 maj - 24 maj
Mazda CX-3

Tukholma Sixt toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sixt vuokra-autojen sijainneista Tukholma, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Sixt

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,6

Comfort

8,7

Kokonaisarvosana

8,3

Nouto/palautus

8,4

Value

8,3

Tietoja Sixt autonvuokrauksesta kaupungissa Tukholma

Kuinka paljon maksaa Sixt vuokra-auto kaupungissa Tukholma kesäkuu aikana?

Sixt autonvuokraus kaupungissa Tukholma kuukauden kesäkuu aikana maksaa keskimäärin 50 € per päivä. Jotkut käyttäjistämme kuitenkin havaitsivat, että hinnat kuukauden kesäkuu aikana pysyttelevät niinkin alhaalla kuin 31 € per päivä vuoraamon Sixt autoille, joten saatat löytää samanlaisia hintoja tänä vuonna. Jos haluat vuokrata auton kaupungissa Tukholma viikon ajaksi, 352 € on keskimääräinen Sixt autonvuorauksen hinta.

Onko vuokraamolla Sixt toimipistettä kentällä Tukholma Bromman lentoasema lentokenttä?

Vuokraamolla Sixt on 1 toimipaikkakentällä Tukholma Bromman lentoasema lentokenttä. Vuokraamo Sixt löytyy osoitteesta Flygplatsinfarten 33.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Sixt, kun vierailet kaupungissa Tukholma kuukauden kesäkuu aikana?

Keskimääräisen hinnan ollessa 84 €/päivä, Maasturi ajoneuvon vuokraaminen vuokraamolta Sixt kaupungissa Tukholma kesäkuu aikana on suosituin momondo.käyttäjien valitsema vaihtoehto. Voit myös löytää Sixt autonvuokraustarjouksia kaupungissa Tukholma niinkin alhaiseen hintaan kuin 31 €/päivä, mikä on halvin Maasturi vuokra-autoille löydetty hinta edellisen kesäkuu aikana.

Mikä on vuokraamon Sixt halvin vuokra-autotyyppi kaupungissa Tukholma?

Keskimääräiseen hintaan 39 € per päivä Pienikokoinen vuokraus vuokraamolta Sixt kaupungissa Tukholma on edullisin autonvuokrauksen vaihtoehto. 25 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat auton kaupungissa Tukholma vuokraamolta Sixt varasivat viimeisten 12 kuukauden aikana Pienikokoinen säästääkseen rahaa. 39 € per päivä Pienikokoinen autosta on myös 17 % halvempaa kuin kalleimman Sixt auton keskimääräiset kustannukset joten voit olla varma, että säästät rahaa valitsemalla halvemman autonvuokrauksen.

Kuinka monta Sixt autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Tukholma?

Vuokraamolla Sixt on 5 toimipistettä kaupungissa Tukholma. Käyttäjiemme mukaan suosituin Sixt toimipiste kaupungissa Tukholma sijaitsee osoitteessa Beta car park, Vingvägen 4. 63 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Sixt auton kaupungissa Tukholma teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Tukholma hinnat?

autoa Tukholma hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Tukholma?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Tukholma osiossa on 115 toukokuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Tukholma?

Eri maissa, myös kohteessa Tukholma, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Tukholma?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Tukholma, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Tukholma

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
fre 24/5
Keskipäivä
fre 31/5
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Tukholma