MAGGIORE autonvuokraukset kaupungista Genova

Etsi ja vertaa hyviä MAGGIORE vuokra-autotarjouksia kaupungissa Genova

Genova, Genoa, Italia
6. huhtikuu — 13. huhtikuu
Sama palautus
Genova, Genoa, Italia
to 6/4
Keskipäivä
to 13/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Genova MAGGIORE toimipaikat

Alla on tietoja kaikista MAGGIORE vuokra-autojen sijainneista Genova, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

MAGGIORE

4 sijaintia

Tietoja MAGGIORE autonvuokrauksesta kaupungissa Genova

Kyllä, vuokraamolla MAGGIORE on 1 toimipaikka kentällä Genova Cristoforo Colombo lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Genoa airport.

Tietojemme mukaan Mini ajoneuvot ovat suosituimpia käyttäjiemme joukossa heidän varatessa vuokra-autoa vuokraamolta MAGGIORE Genova vierailun yhteydessä huhtikuu aikana. Perustuen MAGGIORE autonvuokrauksen hintoihin huhtikuu viime vuonna, voit olettaa keskimääräisen hinnan olevan Mini ajoneuvoille 14 €/päivä. Käyttäjämme ovat myöskin löytäneen niinkin alhaisia hintoja kuin 10 €/päivä edellisen huhtikuu aikana, mikä tarkoittaa, että saatat löytää samanlaisia vuokrahintoja tänä vuonna momondossa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.