INTERRENT autonvuokraukset kaupungista Dubai

Etsi ja vertaa hyviä INTERRENT vuokra-autotarjouksia kaupungissa Dubai

Dubai, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat
19. elokuu — 26. elokuu
Sama palautus
Dubai, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat
pe 19/8
Keskipäivä
pe 26/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Dubai INTERRENT toimipaikat

Alla on tietoja kaikista INTERRENT vuokra-autojen sijainneista Dubai, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
7 sijaintia

Tietoja INTERRENT autonvuokrauksesta kaupungissa Dubai

INTERRENT haluaa varmistaa, että Dubai alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena INTERRENT on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Dubai vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Kyllä, vuokraamolla INTERRENT on 3 toimipaikkaa kentällä Dubai Intl lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteissa Dubai Airport Terminal 1, Dubai International Airport Ter:1 ja Dubai International Airport - Terminal 3.

Dubai Airport Terminal 1 on suosituin INTERRENT autonvuokrauksen toimipiste kaikista 7 toimipisteistä, joita kaupungista Dubai löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 50 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet INTERRENT vuokra-auton tekivät sen osoitteessa Dubai Airport Terminal 1 sijaitsevassa toimipisteessä.