Autonvuokraus Egypti Hurghada lentokenttä

Hurghada lentokenttä-autonvuokraukset

Löydä hyviä tarjouksia halvoista Hurghada lentokenttä vuokra-autoista

la 11.12.
Keskipäivä
ti 14.12.
Keskipäivä
Vertaile vs. momondo |

Hurghada lentokenttä osuvimmat autonvuokraustarjoukset

Voit alapuolella vertailla halvimpia hintoja kentällä Hurghada lentokenttä suosituimmille vuokra-autotyypeille
Pieni
Pieni

Osuvin

Hyundai Accent

32 €/päivä
Pieni

1. suosituin

Ford Focus

40 €/päivä
Keskikoko
Keskikoko

Osuvin

BMW X3

116 €/päivä
Suuri
Suuri

Osuvin

Audi A4

81 €/päivä

Autovuokraamot kentällä Hurghada lentokenttä

Alla on kaikki kentällä Hurghada lentokenttä sijaitsevat vuokraamot, heidän osoitteensa, asiakasarviot ja halvimmat vuokra-autot mitä heillä on tarjolla
europcar

Europcar

Hurghada International Airport, In Terminal

Arviopisteet 8,4/10 1 arvostelu perusteella

Ford Focus 20 €/pvä

Kuinka päästä Hurghadan lentokentältä vuokra-autokeskukseen?

Hurghadan kansainvälinen lentokenttä (HRG) Hurghadassa, Egyptissä palvelee matkustajia vain lyhyen matkan päässä kaupungin keskustasta. Lomakohteen lentokentältä matkustajat löytävät erilaisia palveluita, kuten halvat vuokra-autot tai hieman suuremmat tila-autot. Sopiva autonvuokraustarjous Hurghadasta voi löytyä jo ennen matkaa verkosta, mutta lentokentältä löytyy myös autovuokraamoiden palvelutiskejä, joilta voit vuokrata autot. Lentokentän vuokra-autokeskuksessa palvelevat kansainvälisistä vuokraamoista ainakin Avis ja Sixt, ja lisäksi jotkin autovuokraamot järjestävät lentokentältä kuljetuksia toimipisteisiinsä. Vuokra-autokeskus sijaitsee terminaalissa lentokentän sisällä, joten se on matkustajien jalkaisin saavutettavissa. Hurghadan lentokentältä autonvuokraus onnistuu hyvin, sillä autovuokraamot palvelevat yleensä joka päivä aamusta iltaan, jopa kellon ympäri. Tarkistathan kuitenkin aukioloajan ennakkoon, esimerkiksi kun varaat ajoneuvoa verkossa, sillä Hurghadan lentokentän autovuokraamot eivät yleensä tarjoa auton noutoa tai palautusta aukioloaikojensa ulkopuolella. Mikäli tällainen palvelu on tarjolla, sen käyttämisestä on sovittava ennakkoon. Vuokra-auton tarkempi sijainti selviää sinulle viimeistään autovuokraamon palvelutiskillä.

Kuinka palautan vuokra-autoni Hurghadan lentokentällä?

Vuokra-auton palautus tapahtuu ennalta sovittuun paikkaan, joka on yleensä sama, josta noudit auton. Palautuksessa noudatetaan muutenkin autovuokraamon kanssa ennalta sovittuja yksityiskohtia. Palautukseen liittyvät yksityiskohdat saat selville viimeistään autoa noutaessasi. Hurghadan lentokentällä autovuokraamot palvelevat yleensä aamusta iltaan, jopa kellon ympäri, joten auton palauttaminen onnistuu hyvin. Autovuokraamot tässä matkakohteessa eivät yleensä tarjoa autojen noutoja ja palautuksia aukioloaikojensa ulkopuolella, mutta voit tiedustella asiasta suoraan vuokraamoilta etukäteen. Huomaathan, että palvelu saattaa olla lisämaksullinen. Yleensä Hurghadan lentokentän autovuokraamot edellyttävät, että palautat auton täydellä tankilla, kuten sen nouditkin. Vuokra-auto on myös palautettava samassa kunnossa, jossa se oli noudettaessa. Autovuokraamo voi veloittaa sinulta maksua esimerkiksi liiallisista tahroista, vaurioista ja voimakkaista hajuista. Autovuokraamoiden ehtojen mukaan olet vastuussa auton tarkastamisesta noudon ja palautuksen yhteydessä sekä vuokra-ajan jälkeen tehtävän tarkastuksen aikana löytyneiden vaurioiden maksamisesta. Pyydäthän autovuokraamolta autoa noutaessasi lisätietoja siitä, miten toimit kolarin tai muun yllättävän tilanteen sattuessa.


Hurghada lentokenttä autonvuokrausvinkit

Saat vastauksia yleisimpiin kysymyksiin auton vuokraamisesta kentällä Hurghada lentokenttä

Mitä asiakirjoja tarvitsen auton vuokraukseen Hurghadan lentokentältä?

Kun haluat vuokrata auton Hurghadan lentokentältä Egyptistä, sinulla on yleensä oltava voimassa oleva, kansallisen viranomaisen myöntämä ajokortti. Autovuokraamot edellyttävät usein, että kortti on ollut voimassa vähintään 1–2 vuotta ennen autonvuokrausta. Lisäksi sinulta edellytetään kansainvälistä ajokorttia. Vuokra-autoa noutaessasi autovuokraamot pyytävät toisinaan sinulta myös vuokrauksesta ennalta saamaasi tositetta tai varausvahvistusta. Hurghadan lentokentän autovuokraamot edellyttävät vuokra-auton kuljettajilta vaihdellen vähintään 22–25 vuoden ikää. Vastaavasti vuokrauksen enimmäisiäksi ilmoitetaan yleensä 65–99 vuotta. Ikärajaan voi vaikuttaa auton tyyppi. Vuokraamot saattavat myös periä nuorilta, alle 25-vuotiailta kuljettajilta, nuoren kuljettajan lisää. Hurghadan lentokentän autovuokraamot edellyttävät sinulta usein myös passia tai asuinmaasi henkilökorttia. Lisäksi tarvitset luottokortin. Joihinkin autotyyppeihin saatetaan vaatia kaksikin luottokorttia. Hurghadan lentokentän autonvuokraus ei sen sijaan yleensä onnistu pankkikortilla tai käteisellä. Autovuokraamoiden omat kortit saattavat kelvata. Luottokorttia tarvitaan auton vuokran maksamisen lisäksi vuokrauksen ajaksi kortilta varattavaa vakuusmaksua varten. Saat vakuuden takaisin, kun palautat vuokra-auton ajallaan ja muutoinkin sopimuksen mukaisesti. Huolehdithan, että sinulla on kaikki tarvittavat asiakirjat mukanasi.

Mitä palveluja Hurghadan lentokentän autovuokraamot tarjoavat?

Hurghadan lentokentän autovuokraamoiden hintoihin sisältyy yleensä peruskolarivakuutus, johon kuuluu myös varkausvakuutus. Joillakin vuokraamoilla autonvuokrauksen hintaan sisältyvät rajoittamattomat kilometrit. Toisilla kilometrimäärää on puolestaan rajoitettu, mutta lisämaksusta voi ajaa enemmän. Lisämaksusta Hurghadan lentokentän vuokraamoiden tarjoamiin vuokra-autoihin voi saada esimerkiksi lisäkuljettajan, navigointijärjestelmän, turvakaukalon, lastenistuimen tai Wi-Fi-yhteyden. Lisävarusteita ja -palveluita on hyvä tiedustella etukäteen ja niiden saatavuus voi vaihdella. Huomaathan, että Hurghadan lentokentän autovuokraamot edellyttävät yleensä auton palauttamista täydellä tankilla. Auton palauttamisesta vajaalla tankilla peritään lisämaksu.

Mitä autovuokraamoita löytyy kentältä Hurghada lentokenttä?

Sixt, Europcar ja Budget ovat vain muutama yhteensä 6 vuokraamosta , joiden autoja on saatavilla kentällä Hurghada lentokenttä. Sixt sijaitsee osoitteessa Airport Road 01. Europcar sijaitsee osoitteessa In Terminal. Budget sijaitsee osoitteessa Terminal 1& 2.

Mikä on suosituin vuokra-auto kentällä Hurghada lentokenttä?

Suosituin vuokrattava autotyyppi kentällä Hurghada lentokenttä on Edullinen. Kuluneen vuoden aikana 56 % momondon käyttäjistä etsivät Edullinen autoja vuokrattavaksi kentällä Hurghada lentokenttä. Suosituin autovuokraamo, joka tarjoaa Edullinen autoja tällä lentokentällä, on Sixt ja niinkin alhaiseen hintaan kuin 22 €/pvä. Jos teet päätöstä Edullinen autojen välillä kentällä Hurghada lentokenttä, ota huomioon Hyundai Accent tai Ford Focus - molemmat ovat suosittuja vaihtoehtoja matkailijoiden keskuudessa.

Mikä on halvin vuokra-auto kentällä Hurghada lentokenttä?

Datamme mukaan automalli Hyundai Accent on halvin vuokra-auto kentällä Hurghada lentokenttä. Jos vertaat vuokra-autojen hintoja, huomaat, että vuokraamo Sixt tarjoaa Hyundai Accent autonvuokrausta keskimääräiseen hintaan 32 €/pvä. Halvin päivähinta vuokraamon Sixt Hyundai Accent mallille on 22 €, ja tämä hinta löytyi viime vuonna. Jos varaat vuokra-auton kentältä Hurghada lentokenttä etukäteen, saatat löytää nämä upeat autonvuokraustarjoukset.

Milloin on paras aika vuokrata auto kentältä Hurghada lentokenttä?

Löydät parhaat vuokra-autotarjoukset kentältä Hurghada lentokenttä, kun teet varauksen yli 90 päivää ennen matkaa hintojen ollessa keskimäärin 31 €/pvä . Viime vuoden tietojen perusteella voit odottaa maksavasi keskimäärin 68 €/pvä jos vuokraat auton viikonloppuna. Arkipäivän vuokrahinnat ovat keskimäärin 30 €/pvä. Vaikka vuokra-autotarjouksia löytyy ympäri vuoden kentältä Hurghada lentokenttä, marraskuu on yleensä parhain kuukausi vuokraukselle hintojen ollessa keskimäärin 35 €/pvä.

Mikä on suosituin autovuokraamo kentällä Hurghada lentokenttä?

8,4 kokonaisarviopisteillä 1 momondon käyttäjän arvostelujen perusteella, Europcar on korkeimmat arviopisteet saanut autovuokraamo kentällä Hurghada lentokenttä. Kuluneen vuoden aikana 35 % käyttäjistämme on vuokrannut auton vuokraamosta Europcar.

Kuinka paljon maksaa autonvuokraus kentällä Hurghada lentokenttä?

Autonvuokraus kentällä Hurghada lentokenttä maksaa keskimäärin 39 €/pvä. 285 € on tällä hetkellä keskimääräinen vuokra-auton hinta yhden viikon ajaksi. Autonvuokraus kentältä Hurghada lentokenttä kuukaudeksi maksaa keskimäärin 1129 €. Pidä mielessä, että hinnat vaihtelevat sen mukaan, mistä autovuokraamosta vuokraat auton, ja mihin aikaan vuodesta matkustat ja minkä tyyppisen auton haluat vuokrata.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat lentokentällä Hurghada lentokenttä?

momondo-käyttäjien suosituin automallin lentokentällä Hurghada lentokenttä on Ford Focus ja seuraavaksi suosituin vastaavasti Hyundai Accent. Käyttäjämme ovat löytäneet Ford Focus tarjouksia lentokentällä Hurghada lentokenttä keskimääräiseen hintaan 40 € per päivä, ja niin alhaiseen hintaan kuin 19 € per päivä. Mallin Hyundai Accent vuokraaminen lentokentällä Hurghada lentokenttä maksaa yleensä keskimäärin 32 € per päivä, vaikka voit löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 17 € per päivä.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Audi A4 vuokra-autoja lentokentällä Hurghada lentokenttä?

Vuokraamolla Sixt on Audi A4 autoja saatavilla lentokentällä Hurghada lentokenttä 111 €/pvä hintaan keskimäärin. Mallin Audi A4 saatavuus lentokentällä Hurghada lentokenttä voi vaihdella, joten älä jätä vuokra-auton varaamista viime tippaan.


Autonvuokraus Egypti Hurghada lentokenttä
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00