Hertz autonvuokraukset kaupungista Saarbrücken

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Saarbrücken

Saarbrücken, Saksa
19. elokuu — 26. elokuu
Sama palautus
Saarbrücken, Saksa
pe 19/8
Keskipäivä
pe 26/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Saarbrücken Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Saarbrücken, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
4 sijaintia

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Saarbrücken

Tehostetut siivoustoimet, kuten kaikkien Hertz vuokra-autojen sisä- ja ulkopintojen desinfiointi, ovat vain muutamia turvatoimenpiteitä, joita kyiseinen vuokraamo on ottanut käyttöönsä COVID-19:n aikana.Varmistaakseen, että heidän Saarbrücken asiakkaansa ja henkilökuntansa tuntevat olonsa turvalliseksi, Hertz on ottanut käyttöönsä myös nämä lisäkäytännöt:
• "Gold Standard Clean" -merkki kiinnitetään jokaiseen vuokra-autoon niiden siivoamisen jälkeen
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Vuokraamolla Hertz on 1 toimipaikkakentällä Saarbrücken Ensheim lentokenttä. Vuokraamo Hertz löytyy osoitteesta Airport Saarbruecken Ensheim.

Kyllä, Hertz tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Saarbrücken. Viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Jos sinulla on erityisiä kysymyksiä maksuista ja peruutuskäytännöistä, voit soittaa Hertz johonkin heidän Saarbrücken toimipisteistään. Klikkaa tästä nähdäksesi luettelon puhelinnumeroista Toimipisteet-välilehdellä.

Kaupungista Saarbrücken löytyy 4 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka Hertz omistaa. Osoitteessa Mainzer Strasse 193., Saarbrücken sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 39 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Hertz auton kaupungissa Saarbrücken noutivat kulkuneuvon osoitteessa Mainzer Strasse 193. sijaitsevasta toimipisteestä.


Hertz autot muissa kaupungeissa maan Saksa sisällä