GREEN MOTION autonvuokraukset kaupungista Liverpool

Etsi ja vertaa hyviä GREEN MOTION vuokra-autotarjouksia kaupungissa Liverpool

Liverpool, ENG, Yhdistynyt kuningaskunta
19. elokuu — 26. elokuu
Sama palautus
Liverpool, ENG, Yhdistynyt kuningaskunta
pe 19/8
Keskipäivä
pe 26/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Liverpool GREEN MOTION toimipaikat

Alla on tietoja kaikista GREEN MOTION vuokra-autojen sijainneista Liverpool, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
4 sijaintia

Tietoja GREEN MOTION autonvuokrauksesta kaupungissa Liverpool

GREEN MOTION haluaa varmistaa, että Liverpool alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena GREEN MOTION on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Liverpool vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Tällä hetkellä vuokraamolla GREEN MOTION on 2 toimipaikkaa kentällä Liverpool John Lennonin lentoasema lentokenttä:
Green Motion Liverpool Airport Store First Building 35-41 Estuary Banks
Liverpool John Lennon Airport.

Kuukauden syyskuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat GREEN MOTION autoja kaupungissa Liverpool pitävät enemmän Mini ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Mini vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 60 €/päivä ja 60 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Vuokraamolla GREEN MOTION on 4 toimipistettä kaupungissa Liverpool. Heidän Liverpool John Lennon Airport toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 63 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata GREEN MOTION auton kaupungissa Liverpool, päättivät vuokrata omansa vuokraamon GREEN MOTION Liverpool John Lennon Airport toimipisteestä.


GREEN MOTION vuokra-autot kaupungissa Englanti

Varaa GREEN MOTION vuokra-auto toisista kaupungeista ympäri Englanti, kuten Lontoo ja Manchester