Autonvuokraus Yhdistyneet Arabiemiirikunnat Dubain emiraattikunta Dubai Dubai Al Maktoumin kansainvälinen lentoasema lentokenttä

Dubai Al Maktoumin kansainvälinen lentoasema lentokenttä-autonvuokraukset

Löydä hyviä tarjouksia halvoista Dubai Al Maktoumin kansainvälinen lentoasema lentokenttä vuokra-autoista

ti 14.12.
Keskipäivä
pe 17.12.
Keskipäivä
Vertaile vs. momondo |

Dubai Al Maktoumin kansainvälinen lentoasema lentokenttä osuvimmat autonvuokraustarjoukset

Voit alapuolella vertailla halvimpia hintoja kentällä Dubai Al Maktoumin kansainvälinen lentoasema lentokenttä suosituimmille vuokra-autotyypeille
Pieni
Pieni

Osuvin

Hyundai Accent

19 €/päivä
Pieni

1. suosituin

Ford Focus

28 €/päivä
Pieni

2. suosituin

Ford Fiesta

21 €/päivä
Pieni

3. suosituin

Chevrolet Spark

24 €/päivä
Keskikoko
Keskikoko

Osuvin

Mitsubishi Galant

27 €/päivä
Keskikoko

1. suosituin

Ford Escape

27 €/päivä
Keskikoko

2. suosituin

Volkswagen Passat

46 €/päivä
Keskikoko

3. suosituin

Infiniti Q50

44 €/päivä
Keskikoko

4. suosituin

Ford Explorer

54 €/päivä
Suuri
Suuri

Osuvin

Ford Explorer

52 €/päivä
Suuri

1. suosituin

BMW 5 Series

109 €/päivä
Suuri

2. suosituin

BMW 4 Series Convertible

180 €/päivä

Autovuokraamot kentällä Dubai Al Maktoumin kansainvälinen lentoasema lentokenttä

Alla on kaikki kentällä Dubai Al Maktoumin kansainvälinen lentoasema lentokenttä sijaitsevat vuokraamot, heidän osoitteensa, asiakasarviot ja halvimmat vuokra-autot mitä heillä on tarjolla
avis

Avis

Arrival Terminal Jebel Ali

Arviopisteet 5,4/10 3 arvostelujen perusteella

Ford Focus 15 €/pvä
Hyundai Accent 15 €/pvä
Infiniti Q50 37 €/pvä
Ford Explorer 47 €/pvä

Kuinka päästä Dubain Al Maktoumin lentokentältä vuokra-autokeskukseen?

Dubain Al Maktoumin kansainvälinen lentokenttä (DWC) Arabiemiraattien liitossa tavoittelee maailman suurimman lentokentän titteliä. Kasvava Al Maktoum on toinen Dubain kahdesta kansainvälisiä matkustajia palvelevasta lentokentästä. Lentokentältä löytyy runsaasti palveluita myös matkustajille, joiden tähtäimessä ovat halvat vuokra-autot matkan ajaksi. Vastaavasti löydät myös tasokkaat vuokra-autot kalliimpaan makuun. Lentokentän saapuvien terminaalista löytyy lentokentän vuokra-autokeskus – tai pikemminkin kyse on eri autovuokraamoiden palvelutiskeistä. Autovuokraamot ovat Dubaihin saapuvien matkustajien helposti saavutettavissa esimerkiksi jalkaisin. Seuraa lentokentän selkeitä opasteita. Al Maktoumilla palvelevien autovuokraamoiden joukkoon mahtuvat esimerkiksi Avis ja Europcar. Dubai Al Maktoumin autovuokraamot ovat yleensä auki aamusta iltapäivään, mutta aukioloajoissa voi olla vaihtelua vuokraamoiden välillä. Autovuokraamot palvelevat asiakkaita yleensä joustavasti myös aukioloaikojensa ulkopuolella, joten sinun kannattaa autoa vuokratessasi tiedustella omiin aikatauluihisi sopivaa ratkaisua. Huomaathan, että erilaiset vuokraamopalvelut, kuten auton nouto aukioloaikojen ulkopuolella, saattavat olla lisämaksullisia. Voit tutustua vuokra-autoihin etukäteen kätevästi momondon kautta. Yleensä lisätietoja vuokrauksen yksityiskohdista, kuten auton noutopaikasta, saa varauksen yhteydessä.

Kuinka palautan vuokra-autoni Dubain Al Maktoumin lentokentällä?

Sinun on palautettava vuokra-auto autovuokraamon kanssa ennalta sovittuna ajankohtana ja ennalta sovittuun paikkaan. Tarkempi paikka on usein sama, mistä auton nouditkin. Tämä selviää tarkemmin auton noudon yhteydessä. Autovuokraamot Al Maktoumin lentokentällä palvelevat usein joka päivä aamusta iltapäivään, mutta yleensä voit sopia vuokra-auton palautuksesta joustavasti myös aukioloaikojen ulkopuolella. Tällöin saat vuokraamolta ohjeet, kuinka toimit palautustilanteessa. Ohje voi esimerkiksi sisältää pyynnön pysäköidä auto, lukita se ja viedä tämän jälkeen täytetty palautuslomake tai muu asiakirja sekä auton avain lukittuun laatikkoon. Huomaathan, että aukioloaikojen ulkopuolella palauttaminen saattaa hyvinkin olla lisämaksullinen palvelu. Myös vuokra-ajan ylittämisestä, vaikka se olisi tahatonta, voi joutua maksamaan lisämaksua. Jos haluat palauttaa vuokra-auton jonnekin muualle kuin mistä sen noudit, on asiasta sovittava etukäteen vuokraamon kanssa. Myös tämä palvelu on usein lisämaksullinen. Vuokraamot edellyttävät yleensä, että palautat auton samalla polttoainemäärällä kuin sen nouditkin.


Dubai Al Maktoumin kansainvälinen lentoasema lentokenttä autonvuokrausvinkit

Saat vastauksia yleisimpiin kysymyksiin auton vuokraamisesta kentällä Dubai Al Maktoumin kansainvälinen lentoasema lentokenttä

Mitä asiakirjoja tarvitsen auton vuokraukseen Dubain Al Maktoumin lentokentältä?

Jos haluat vuokrata auton Dubai Al Maktoumin lentokentältä, tarvitset mukaasi suomalaisen ajokortin, passin ja luottokortin. Usein autonvuokraus ulkomailla – etenkin Euroopan ulkopuolella – voi edellyttää kansainvälistä ajokorttia. Al Maktoumissa operoivat kansainväliset autovuokraamoketjut eivät kuitenkaan vaadi kansainvälistä ajokorttia tiettyjen maiden, kuten Suomen, kansalaisilta. Vaatimuksena kuitenkin on, että esität kansallisen ajokortin, joka on ollut voimassa vähintään vuoden ajan ennen vuokrausta. Al Maktoumin lentokentän autovuokraamot edellyttävät usein vuokraajilta ja lisäkuljettajilta vähintään 21 vuoden ikää. Jotkin autovuokraamot kertovat yläikärajan autonvuokraukselle olevan 65 vuotta. Vuokra-autoa varten tarvitset myös voimassa olevan luottokortin, johon nimesi on painettu kohokirjaimin. Ainakin yleisimmät luottokortit kelpaavat. Sen sijaan esimerkiksi käteistä, debit- tai prepaid-kortteja ei tavanomaisesti hyväksytä maksuvälineiksi. Luottokortin voimassaoloon saattaa liittyä ehto, että kortti on voimassa esimerkiksi vielä kolme kuukautta ajoneuvon vuokran maksamisen jälkeen. Autonvuokrauksen yhteydessä maksukortilta veloitetaan paitsi ajoneuvon vuokra ja paikalliset verot, niin valitsemasi lisäpalvelut. Lisäksi maksukortilta yleensä varataan vuokrauksen ajaksi vakuus, jonka saat takaisin, kun palautat auton kunnossa ja sopimuksen mukaan.

Mitä palveluja Dubain Al Maktoumin lentokentän autovuokraamot tarjoavat?

Kun asioit Dubai Al Maktoumin lentokentällä, sinulla on kaikkialla käytettävissäsi maksuton Wi-Fi-yhteys. On tietenkin suositeltavaa tutustua lentokentän autonvuokraukseen jo ennen matkaa, mutta voit toki hakea sopivaa autoa vielä kentälläkin. momondon avulla erilaisten autovaihtoehtojen vertailu on helppoa. Autovuokraamojen tiskit palvelevat yleensä joka päivä ainakin aamusta iltapäivään. Aukioloajat voivat vaihdella vuokraamoittain. Mitä tulee itse vuokra-autoon, Dubaissa vuokran hintaan sisältyvät yleensä esimerkiksi varkausturva, törmäysturva ja rajoittamattomat kilometrit. Lisämaksusta voi hankkia esimerkiksi lisäkuljettajan tai lisäkuljettajia, GPS-paikantiminen tai lastenistuimen. Myös aukioloaikojen ulkopuoliset noudot ja palautukset ovat usein lisämaksullisia palveluita. Tiedustele myös rohkeasti muita kaipaamiasi palveluita, kuten päivystysnumeroa, johon voit soittaa hätätilanteessa kelloon katsomatta.

Mitä autovuokraamoita löytyy kentältä Al Maktoum Intl lentokenttä?

Yhteensä 14 autovuokraamoa, mukaan lukien Europcar, Alamo ja Avis sijaitsevat kentällä Al Maktoum Intl lentokenttä. Voit noutaa vuokra-auton vuokraamosta Europcar osoitteesta Dubai World Central, Jebel Ali. Vuokraamon Alamo vuokra-autot voidaan noutaa osoitteesta Jebel Ali. Suuntaa osoitteeseenArrival Terminal Jebel Ali noutaaksesi Avis vuokra-auton.

Mikä on suosituin vuokra-auto kentällä Al Maktoum Intl lentokenttä?

Suosituimmat vuokra-autotyypit kentällä Al Maktoum Intl lentokenttä ovat Mini. 25 % käyttäjistämme haki Mini vuokra-autoja kentällä Al Maktoum Intl lentokenttä kuluneen vuoden aikana. Hyundai Accent ja Chevrolet Spark ovat suosituimmat vuokrattavat automallit luokassa Mini. Europcar on suosituin vuokraamo, joka tarjoaa Mini ajoneuvoja kentällä Al Maktoum Intl lentokenttä. 16 € per päivä on halvin hinta vuokrata Mini vuokraamolta Europcar.

Mikä on halvin vuokra-auto kentällä Al Maktoum Intl lentokenttä?

Keskimääräinen hinta 18 €/pvä mallin Hyundai Accent vuokraaminen vuokraamolta Europcar on tällä hetkellä halvin saatavilla oleva vaihtoehto kentällä Al Maktoum Intl lentokenttä. Halvin viimeisten 12 kuukauden aikana löytynyt hinta vuokraamon Europcar mallille Hyundai Accent on 16 €/pvä. Jos vuokraat auton ennen tulopäivääsi, löydät todennäköisimmin parhaat autonvuokraustarjoukset kentältä Al Maktoum Intl lentokenttä.

Milloin on paras aika vuokrata auto kentältä Al Maktoum Intl lentokenttä?

Löydät parhaat vuokra-autotarjoukset kentältä Al Maktoum Intl lentokenttä, kun teet varauksen yli 90 päivää ennen matkaa hintojen ollessa keskimäärin 29 €/pvä . Viime vuoden tietojen perusteella voit odottaa maksavasi keskimäärin 34 €/pvä jos vuokraat auton viikonloppuna. Arkipäivän vuokrahinnat ovat keskimäärin 30 €/pvä. Vaikka vuokra-autotarjouksia löytyy ympäri vuoden kentältä Al Maktoum Intl lentokenttä, elokuu on yleensä parhain kuukausi vuokraukselle hintojen ollessa keskimäärin 27 €/pvä.

Mikä on suosituin autovuokraamo kentällä Al Maktoum Intl lentokenttä?

Suosituin vuokraamo kentällä Al Maktoum Intl lentokenttä on Hertz perustuen 1 arvosteluun ja keskimääräisiin arviopisteisiin 6,8. Avis sijaitsee myös kentällä Al Maktoum Intl lentokenttä ja sillä on korkeat asiakasarviopisteet 5,4 perustuen 3 arvosteluihin.

Kuinka paljon maksaa autonvuokraus kentällä Al Maktoum Intl lentokenttä?

29 €/pvä on keskimääräinen vuokra-auton hinta kentällä Al Maktoum Intl lentokenttä. Pidemmän aikaväliin vuokrauksia koskien hinnat ovat keskimäärin 216 €/vko and 640 €/kk kentällä Al Maktoum Intl lentokenttä. Nämä hinnat perustuvat vanhempaan dataan, joten saatat löytää vielä paremman autonvuokraustarjouksen käyttämällä vuokra-autojen vertailusivustoamme.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat lentokentällä Dubai Al Maktoumin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Datamme perusteella Hyundai Accent on suosituin vuokra-auto lentokentällä Dubai Al Maktoumin kansainvälinen lentoasema lentokenttä.Käyttäjämme ovat löytäneet Hyundai Accent vuokra-autoja niinkin alhaiseen hintaan kuin 14 €/pvä lentokentällä Dubai Al Maktoumin kansainvälinen lentoasema lentokenttä, vaikka keskimäärin voit odottaa hintojen olevan noin 19 €/pvä. Toinen suosittu vuokra-auto lentokentällä Dubai Al Maktoumin kansainvälinen lentoasema lentokenttä on Ford Focus keskimääräisen hinnan ollessa 28 €/pvä ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 15 €/pvä.

Mistä vuokraamosta on saatavilla BMW 5 Series vuokra-autoja lentokentällä Dubai Al Maktoumin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Tällä hetkellä vuokraamolla Europcar on malli BMW 5 Series tarjolla vuokrattavaksi lentokentällä Dubai Al Maktoumin kansainvälinen lentoasema lentokenttä keskimääräiseen 109 € per päivä hintaan. Pidä mielessä, että BMW 5 Series vuokra-autojen saatavuus lentokentällä Dubai Al Maktoumin kansainvälinen lentoasema lentokenttä voi muuttua pikaisesti.


Autonvuokraus Yhdistyneet Arabiemiirikunnat Dubain emiraattikunta Dubai Dubai Al Maktoumin kansainvälinen lentoasema lentokenttä
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00