Sixt autonvuokraukset kaupungista Los Angeles

Etsi ja vertaa hyviä Sixt vuokra-autotarjouksia kaupungissa Los Angeles

Los Angeles, CA, Yhdysvallat
19. elokuu — 26. elokuu
Sama palautus
Los Angeles, CA, Yhdysvallat
pe 19/8
Keskipäivä
pe 26/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Sixt vuokra-autotarjoukset Los Angeles, Kalifornia

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

44 € - 128 €

Kaikki autotyypit

55 € - 159 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Sixt Los Angeles, Kalifornia on lokakuu hintojen ollessa 44 € per päivä keskimäärin. 44 € per päivä on 40 % alhaisempi kuin 74 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Los Angeles. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Sixt Los Angeles on lokakuu ja marraskuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden marraskuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Sixt Los Angeles, Kalifornia on kesäkuu hintojen ollessa 53 € per päivä keskimäärin. 53 € per päivä on 29 % alhaisempi kuin 75 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Los Angeles. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Sixt Los Angeles on kesäkuu ja huhtikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden huhtikuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Suuri auto vuokraamosta Sixt Los Angeles, Kalifornia on tammikuu hintojen ollessa 35 € per päivä keskimäärin. 35 € per päivä on 55 % alhaisempi kuin 77 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Suuri autonvuokraukselle kaupungissa Los Angeles. Halvin kuukausi vuokrata Suuri auto Sixt Los Angeles on tammikuu ja marraskuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden marraskuu aikana Suuri autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Maasturi auto vuokraamosta Sixt Los Angeles, Kalifornia on elokuu hintojen ollessa 50 € per päivä keskimäärin. 50 € per päivä on 32 % alhaisempi kuin 74 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Maasturi autonvuokraukselle kaupungissa Los Angeles. Halvin kuukausi vuokrata Maasturi auto Sixt Los Angeles on elokuu ja huhtikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden huhtikuu aikana Maasturi autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Luksus auto vuokraamosta Sixt Los Angeles, Kalifornia on elokuu hintojen ollessa 43 € per päivä keskimäärin. 43 € per päivä on 46 % alhaisempi kuin 80 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Luksus autonvuokraukselle kaupungissa Los Angeles. Halvin kuukausi vuokrata Luksus auto Sixt Los Angeles on elokuu ja marraskuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden marraskuu aikana Luksus autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Avoauto auto vuokraamosta Sixt Los Angeles, Kalifornia on lokakuu hintojen ollessa 55 € per päivä keskimäärin. 55 € per päivä on 32 % alhaisempi kuin 81 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Avoauto autonvuokraukselle kaupungissa Los Angeles. Halvin kuukausi vuokrata Avoauto auto Sixt Los Angeles on lokakuu ja kesäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden kesäkuu aikana Avoauto autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
Sixt

59 €/pvä

1 syys - 15 syys
Chevrolet Sonic Sedan

Los Angeles Sixt toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sixt vuokra-autojen sijainneista Los Angeles, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,0

Comfort

7,0

Kokonaisarvosana

6,2

Nouto/palautus

6,2

Value

6,2

Tietoja Sixt autonvuokrauksesta kaupungissa Los Angeles

Sixt haluaa varmistaa, että Los Angeles alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Sixt on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Los Angeles vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Kuukauden syyskuu aikana voit olettaa maksavasi 83 € per päivä Sixt vuokra-autosta kaupungissa Los Angeles. Halvin hinta, jonka käyttäjämme ovat löytäneet Sixt vuokra-autolle kaupungissa Los Angeles on 60 € per päivä. Jos tarvitse vuokra-auton pidemmäksi ajaksi kuin muutamaksi päiväksi viikon mittainen Sixt autonvuokraus kaupungissa Los Angeles maksaa keskimäärin 578 € kuukauden syyskuu aikana. Otathan huomioon, että nämä tarjoukset perustuvat viime vuoden hintoihin, mutta saatat löytää vastaavia hintoja riippuen siitä, koska teet varauksenja millaisen auton vuokraat.

Kentältä Los Angelesin kansainvälinen lentoasema lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän Sixt autonvuokrauskeskuksen osoite on 9000 Bellanca Ave.

Tietojemme mukaan Edullinen ajoneuvot ovat suosituimpia käyttäjiemme joukossa heidän varatessa vuokra-autoa vuokraamolta Sixt Los Angeles vierailun yhteydessä syyskuu aikana. Perustuen Sixt autonvuokrauksen hintoihin syyskuu viime vuonna, voit olettaa keskimääräisen hinnan olevan Edullinen ajoneuvoille 33 €/päivä. Käyttäjämme ovat myöskin löytäneen niinkin alhaisia hintoja kuin 29 €/päivä edellisen syyskuu aikana, mikä tarkoittaa, että saatat löytää samanlaisia vuokrahintoja tänä vuonna momondossa.

Halvin vuokraamon Sixt tarjoama autotyyppi kaupungissa Los Angeles on Edullinen hinnan ollessa keskimäärin 33 € per päivä. 33 € per päivä on 16 % halvempi kuin kallein vuokraamon Sixt auto, joten säästät rahaa valitsemalla edullisemman vaihtoehdon. 28 % momondon käyttäjistä, jotka vuokrasivat auton kaupungissa Los Angeles vuokraamolta Sixt valitsivat usein Edullinen kustannussyistä.

Vuokraamolla Sixt on 5 toimipistettä kaupungissa Los Angeles. Käyttäjiemme mukaan suosituin Sixt toimipiste kaupungissa Los Angeles sijaitsee osoitteessa 9000 Bellanca Ave. 58 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Sixt auton kaupungissa Los Angeles teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.


Sixt vuokra-autot kaupungissa Kalifornia

Varaa Sixt vuokra-auto toisesta kaupungista alueella Kalifornia

Sixt autot muissa kaupungeissa maan Yhdysvallat sisällä