Sixt autonvuokraukset kaupungista Los Angeles

Etsi ja vertaa hyviä Sixt vuokra-autotarjouksia kaupungissa Los Angeles

Los Angeles, CA, Yhdysvallat
4. joulukuu — 11. joulukuu
Los Angeles, CA, Yhdysvallat
ma 4/12
Keskipäivä
ma 11/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Sixt vuokra-autotarjoukset Los Angeles, Kalifornia

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

34 € - 121 €

Kaikki autotyypit

49 € - 96 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Sixt Los Angeles, Kalifornia on elokuu hintojen ollessa 34 € per päivä keskimäärin. 34 € per päivä on 44 % alhaisempi kuin 61 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Los Angeles. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Sixt Los Angeles on elokuu ja marraskuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden marraskuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Sixt Los Angeles, Kalifornia on tammikuu hintojen ollessa 38 € per päivä keskimäärin. 38 € per päivä on 29 % alhaisempi kuin 54 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Los Angeles. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Sixt Los Angeles on tammikuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Suuri auto vuokraamosta Sixt Los Angeles, Kalifornia on tammikuu hintojen ollessa 34 € per päivä keskimäärin. 34 € per päivä on 50 % alhaisempi kuin 68 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Suuri autonvuokraukselle kaupungissa Los Angeles. Halvin kuukausi vuokrata Suuri auto Sixt Los Angeles on tammikuu ja marraskuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden marraskuu aikana Suuri autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Maasturi auto vuokraamosta Sixt Los Angeles, Kalifornia on toukokuu hintojen ollessa 41 € per päivä keskimäärin. 41 € per päivä on 31 % alhaisempi kuin 60 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Maasturi autonvuokraukselle kaupungissa Los Angeles. Halvin kuukausi vuokrata Maasturi auto Sixt Los Angeles on toukokuu ja lokakuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden lokakuu aikana Maasturi autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Luksus auto vuokraamosta Sixt Los Angeles, Kalifornia on elokuu hintojen ollessa 41 € per päivä keskimäärin. 41 € per päivä on 47 % alhaisempi kuin 78 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Luksus autonvuokraukselle kaupungissa Los Angeles. Halvin kuukausi vuokrata Luksus auto Sixt Los Angeles on elokuu ja marraskuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden marraskuu aikana Luksus autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Avoauto auto vuokraamosta Sixt Los Angeles, Kalifornia on joulukuu hintojen ollessa 50 € per päivä keskimäärin. 50 € per päivä on 46 % alhaisempi kuin 93 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Avoauto autonvuokraukselle kaupungissa Los Angeles. Halvin kuukausi vuokrata Avoauto auto Sixt Los Angeles on joulukuu ja huhtikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden huhtikuu aikana Avoauto autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Los Angeles Sixt toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sixt vuokra-autojen sijainneista Los Angeles, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Sixt

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

7,9

Kokonaisarvosana

7,5

Nouto/palautus

7,4

Value

7,3

Tietoja Sixt autonvuokrauksesta kaupungissa Los Angeles

Kuinka paljon maksaa Sixt vuokra-auto kaupungissa Los Angeles joulukuu aikana?

Kuukauden joulukuu aikana voit olettaa maksavasi 42 € per päivä Sixt vuokra-autosta kaupungissa Los Angeles. Halvin hinta, jonka käyttäjämme ovat löytäneet Sixt vuokra-autolle kaupungissa Los Angeles on 23 € per päivä. Jos tarvitse vuokra-auton pidemmäksi ajaksi kuin muutamaksi päiväksi viikon mittainen Sixt autonvuokraus kaupungissa Los Angeles maksaa keskimäärin 291 € kuukauden joulukuu aikana. Otathan huomioon, että nämä tarjoukset perustuvat viime vuoden hintoihin, mutta saatat löytää vastaavia hintoja riippuen siitä, koska teet varauksenja millaisen auton vuokraat.

Onko vuokraamolla Sixt toimipistettä kentällä Los Angelesin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Kentältä Los Angelesin kansainvälinen lentoasema lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän Sixt autonvuokrauskeskuksen osoite on 9000 Bellanca Ave.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Sixt, kun vierailet kaupungissa Los Angeles kuukauden joulukuu aikana?

Tietojemme mukaan Maasturi ajoneuvot ovat suosituimpia käyttäjiemme joukossa heidän varatessa vuokra-autoa vuokraamolta Sixt Los Angeles vierailun yhteydessä joulukuu aikana. Perustuen Sixt autonvuokrauksen hintoihin joulukuu viime vuonna, voit olettaa keskimääräisen hinnan olevan Maasturi ajoneuvoille 52 €/päivä. Käyttäjämme ovat myöskin löytäneen niinkin alhaisia hintoja kuin 39 €/päivä edellisen joulukuu aikana, mikä tarkoittaa, että saatat löytää samanlaisia vuokrahintoja tänä vuonna momondossa.

Mikä on vuokraamon Sixt halvin vuokra-autotyyppi kaupungissa Los Angeles?

Halvin vuokraamon Sixt tarjoama autotyyppi kaupungissa Los Angeles on Suuri hinnan ollessa keskimäärin 27 € per päivä. 27 € per päivä on 21 % halvempi kuin kallein vuokraamon Sixt auto, joten säästät rahaa valitsemalla edullisemman vaihtoehdon. 11 % momondon käyttäjistä, jotka vuokrasivat auton kaupungissa Los Angeles vuokraamolta Sixt valitsivat usein Suuri kustannussyistä.

Kuinka monta Sixt autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Los Angeles?

Vuokraamolla Sixt on 7 toimipistettä kaupungissa Los Angeles. Käyttäjiemme mukaan suosituin Sixt toimipiste kaupungissa Los Angeles sijaitsee osoitteessa 9000 Bellanca Ave. 61 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Sixt auton kaupungissa Los Angeles teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Los Angeles hinnat?

autoa Los Angeles hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Los Angeles?

201 toimijaa on valittavissa autoa Los Angeles marraskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Los Angeles?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Los Angeles. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Los Angeles?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Los Angeles. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Los Angeles

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.