Etsi halvat lennot Rostov-na-Donu

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 12/12
ma 19/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Rostov-na-Donu lentotiedot ja trendit

Tutustu Rostov-na-Donu lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Rostov-na-Donu

Toiselta nimeltään Donin Rostov on suurkaupunki Etelä-Venäjällä. Kaupunki on Rostovin alueen pääkaupunki ja sijaitsee Donin suistossa, lähellä Asovanmeren rantaa. Suomesta lennot kohteeseen Rostov-na-Donuun ovat Helsingistä lähtiessä perillä nopeimmillaan noin kuudessa tunnissa. Matka-aika riippuu täysin välilaskupaikoista ja odotusajoista kentillä. Pelkästään junalla matkustaessa aikaa kuluu noin 24 tuntia ja esimerkiksi Lahdesta junan ja lennon yhdistelmällä matka taittuu noin yhdeksässä tunnissa. Lahdesta pääset helposti Pietariin ja sieltä eteenpäin.

Valitettavasti Suomesta ei ole tällä hetkellä suoria lentoja Rostov-na-Donun kansainväliselle lentokentälle, mutta vaihtoehtoja kyllä löytyy suhteellisen nopeaan matkustamiseen. Lennot Suomesta Venäjän Rostov-na-Donuun tarjoaa ensin Finnair, ja matkaa voi jatkaa muun muassa Aeroflot Russian Airlinesilla tai Azimuthin koneella Venäjän halki Rostov-na-Donuun. Välilaskupaikkoja ovat esimerkiksi Pulkovo, eli Pietarin lentoasema tai Moskovan Sheremetyevon kenttä. Myös Turkin kautta pääset lentämään Helsinki-Vantaalta lähdettäessä. Turkish Airlinesin lennolla koneen välilaskukenttä on Istanbulin lentoasema. Suomesta voi päästä perille myös junalla Venäjän läpi. Yöjuna on leppoisa tapa matkustaa pidempää väliä, ja matka kuluu kuin itsestään hytissä rentoutuessa. Monien mielestä junan keinunta on mitä parasta unilääkettä. Jos päätät ottaa lentotarjoukset Rostov-na-Donuun Helsinki-Vantaan lentokentältä, on Suomesta hyvät kulkuyhteydet lentoasemalle. Välimatkat eivät Suomessa ole pitkiä, joten junalla pääsee suoraan aseman terminaaleille jopa kolmessa tunnissa, riippuen mistä kaupungista lähdet.


Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Rostov-na-Donu

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Rostov-na-Donu momondon avulla?

    Käyttämällä työkalujamme, kuten hintakalenteria, löydät halvimman päivän meno-paluulennollesi. Hintojen ennustusalgoritmimme käyttää tekoälyä ennustaakseen sen kannattaako varaus tehdä heti vai kannattaako sen kanssa odottaa hetki mahdollisten hinnanalennusten vuoksi. Explore näyttää kaikki lentovaihtoehdot yhdestä kaupungista tai lentokentästä eri kohteisiin rakentaaksesi unelmalomasi. Discover-blogikirjoituksista saat esimerkkejä siihen, miten säästää rahaa seuraavaa varasta tehdessäsi. Kun olet valmis lentohakujen kanssa, voit vaihdella eri hintavahtien välillä seurataksesi haluamasi lennon ja varauksen hintoja ja tehdäksesi varauksen juuri oikeaan aikaan.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    momondo näyttää tarjoukset yli 700 kilpailijalta kerralla. momondo toimii yli 30 markkinoilla ympäri maailmaa näyttääkseen sinulle laajan valikoiman matkavaihtoehtoja lentoyhtiöistä varaussivustoihin.

  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Rostov-na-Donu?

    Etsi lentotarjouksia kohteeseen Rostov-na-Donu. Katsoessasi tarjouksia voit myös luoda hintavahdin.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Rostov-na-Donu?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Rostov-na-Donu

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Rostov-na-Donu?

Tietojemme mukaan suosituin lentoyhtiö, joka lentää kohteeseen Rostov-na-Donu kohteesta Suomi on Turkish Airlines. Voit myös löytää muota lentoyhtiövaihtoja sen perusteella mistä lentosi on maassa Suomi.


Rostov-na-Donu ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Rostov-na-Donu lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääset kaupungin keskustaan Rostov-na-Donun lentokentältä?

Rostov-na-Donun lentokenttä sijaitsee kohtalaisen matkan päässä kaupungin keskustasta. Matkanteko lentoasemalta kaupunkiin on hieman rajoittunutta, mutta edullisesti pääset perille bussilinjalla numero 700. Linja-auto matkaa esimerkiksi Donin Rostovin päärautatieasemalle Rostov-Glavnyyn, sekä pää- linja-autoasemalle muiden pienempien juna- ja bussiasemien lisäksi. Linja-auto on kannattava siihen nähden, että asemalla odottavat taksikuskit pyytävät helposti matkasta ylihintaa. Jos käytät mielelläsi yksityisempää kyytiä, puhelinsovellus kuten Uber on hyvä sovellus puhelimessasi. Hinnat ovat tällä tavalla alempia ja varmempia kuin yksityisillä taksiyrittäjillä. Muita hyviä sovelluksia älylaitteeseesi ovat Gett, Yandex Taxi ja Maxim. Lentokentällä voit vuokrata myös auton esimerkiksi Aviksen ja Herzin palvelupisteiltä tai ennakkoon netistä.


Kohteen Rostov-na-Donu viisumivaatimukset

Venäjälle tarvitset viisumin. Kertaviisumi oikeuttaa yhteen edestakaiseen matkaan. Tarvitset myös passin, joka on voimassa vähintään kuusi kuukautta viisumin päätyttyä ja sen tulee sisältää 2 tyhjää sivua.


Aloita matkan suunnittelu - Rostov-na-Donu


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Rostov-na-Donu

Kaupunki on tunnettu ystävällisistä ihmisistään ja charmikkaasta moderniudestaan muihin Venäjän kaupunkeihin verrattuna. Matkailijat on otettu hyvin huomioon, johtuen kaupungin eheyttämisestä vuoden 2018 FIFA:n World Cupia varten, joka järjestettiin Rostov-Areenalla. Kaupungin lämmin ilmasto, hienot hotellit ja jatkuvasti kehittyvät palvelut vetävät matkailijoita puoleensa. Keskustan Pushkin Street- katu on oiva tapa aloittaa kaupungin tutkiminen. Kadun varrelta löytyy monia ravintoloita, kahviloita, kirjasto ja kaunista maisemointia. Hitaasti virtaava Don-joki on rauhoittavaa katseltavaa eritoten kesäisin. Jokea pitkin kulkevat pitkän matkan laivat, jotka lähtevät Pietarista tai Moskovasta ja päätyvät Donin Rostoviin. Voit vuokrata esimerkiksi Yachting Rostovin kautta veneen tai moottoriveneen. Mikäli etsit jännittävämpää tekemistä veden äärellä, Wake Park Carreran vesilautailu- ja vesihiihtokokeilut kannattaa lisätä matkasuunnitelmiin, olitpa sitten aloittelija tai kokenut vesiurheilija. Karvaisia kavereita löytyy Rostov-on-Don Zoo - eläintarhasta. Puisto on mielenkiintoinen ajanviettopaikka koko perheelle. Tarhan ainutlaatuiseen eläinkokoelmaan kuuluu satoja eläinlajia, joista noin puolet ovat kansainvälisen luonnon ja luonnonvarojen suojeluyhdistyksen eli IUCN:n punaisella listalla. Kyseessä ovat siis harvinaiset ja sukupuuttoon kuolemalta pelastetut eläinlajit. Rostov’s Central Marketista löydät kaikkea, mitä ruokatorilta voi odottaa. Herkuttele kalaruoilla, laadukkailla salaateilla sekä Georgian ja Korean herkuilla. Voit ostaa mukaan valmiiksi pilkottuja hedelmiä ja ihmetellä mielenkiintoisia raaka-aineita, joita torilla myydään. Elintarvikkeiden lisäksi torilta löytyy myös kivoja tuliaisia, muun muassa laukkuja ja kenkiä. Nauti kiireettömästä päivästä kaupungin puistoissa ja puutarhoissa. Paikallinen Botonical Garden eli kasvitieteellinen puutarha kutsuu sinua tutkimaan kahdenkymmenen hehtaarin täydeltä erilaista kasvillisuutta. Ostoksille halajaville kaupungista löytyy useita kauppakeskuksia, joista parhaiksi luokiteltuihin kuuluvat esimerkiksi Megacenter Gorizont, Megamag ja Shopping and Entertaniment Center Zolotoi Vavilon, jossa varsinkin perheen pienimmille on hauskaa tekemistä trampoliineista pallomeriin. Museotarjontaa on kaupungissa tarjolla moneen makuun. Esimerkiksi Rautateiden historiasta opit ulkoilmamuseossa nimeltään Open-Air Museum Of Railway Equipment. Rostov Museum of Astronautics taas tarjoaa jännittävää tietoa avaruusmatkailun historiasta kiinnostuneille.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Venäjä

Eikö sittenkään Rostov-na-Donu? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Venäjä

Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Rostov-na-Donu.

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Rostov-na-Donu momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Rostov-na-Donu.

Kyllä. momondo voi seurata Rostov-na-Donu lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.