Etsi halvat lennot Penza

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 6/12
ti 13/12

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Penza

Penza on läntisellä Venäjällä, hyvän matkan päässä Moskovasta kaakkoon sijaitseva kaupunki. Lennot Penza vievät matkustusaikaa yleensä noin yhdeksän tuntia, riippuen toki jatkolentojen ajankohdista, ja vaativat Suomesta lähdettäessä vähintään yhden välilaskun. Yhdellä välilaskulla matka onnistuu, mikäli lähtö tapahtuu Suomen pääkaupunkiseudulta ja Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta. Välilaskua varten kohteeksi tulee yleisimmin otettua Venäjän pääkaupunki Moskova. Siellä sijaitsevalle Šeremetjevon kansainväliselle lentoasemalle lento kestäisi noin kaksi ja puoli tuntia. Moskovasta perille Penzaan sen sijaan pääsee reilun tunnin mittaisella lennolla. Näin kokonaismatkustusajasta lentokoneessa tulisi vietettyä vain noin neljä tuntia. Jos lähdet kohti Penzaa muualta Suomesta, matkaan tulee yksi välilasku lisää. Esimerkiksi Rovaniemen lentoasemalta lähtiessä matka alkaisi lyhyellä lennolla Helsinki-Vantaalle ja jatkuisi sieltä lennolla kohti Moskovaa ja sitä kautta Penzaa. Monesta Suomen kaupungista matka kannattaa aloittaa jollain vaihtoehtoisella kulkutavalla, kuten junalla. Esimerkiksi Lahdesta matka alkaisi noin tunnin junamatkalla Helsinki-Vantaalle, josta lennot veisivät sitten kohti Venäjää ja ensimmäistä välilaskua.

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta kohteeseen ei tällä hetkellä ole saatavilla. Suorimmat lennot Venäjän Penzaan pitävät nekin sisällään yhden välilaskun. Yhdellä välilaskulla selviää, mikäli matka alkaa Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Sieltä yleensä suorin reitti on ottaa välilaskun kohteeksi Moskovan lentokenttä, jolta pääsee lyhyellä lennolla määränpäähän Penzaan. Jos lähdet lentäen matkaan muualta Suomesta, esimerkiksi Oulusta tai Rovaniemeltä, tulee matkaan tulee yksi välilasku lisää. Esimerkiksi Oulusta matka alkaisi lennolla Helsinki-Vantaan lentokentälle ja jatkuisi sieltä kohti Moskovaa välilaskua varten. Moskovasta matkan viimeinen etappi vie perille Penzaan.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Penza on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Penza harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Saransk lentokenttä (104 km Penza keskustasta).


Penza ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Penza lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten kaupungin keskustaan pääsee Penzan lentokentältä?

Penzaan saapuvat lennot laskeutuvat hieman kaupungista etelään sijaitsevalle pienelle Penzan lentoasemalle, jonka virallinen nimi on Penza Vissarion Belinsky Airport. Lentokentältä kaupungin keskustaan pääsee muutamalla eri tavalla, joista edullisin on hypätä johonkin läheltä kulkevista linja-autoista. Lentoaseman vierestä kulkevat bussit operoivat aikaisesta aamusta iltaan asti ja ainakin linjat 30, 54, 66 ja sukkulabussi 7 kulkevat kaupunkiin. Reittejä kannattaa kuitenkin hieman tutkia etukäteen, sillä joissain tapauksissa saattaa olla järkevintä vaihtaa bussia puolivälissä matkaa. Hieman arvokkaampi mutta ehkä mutkattomin tapa päästä keskustaan on tilata lentoasemalle taksi. Taksilla liikkumisen etuna on luonnollisesti se, että pääsee lentoasemalta halutessaan suoraan esimerkiksi mieluisan majoitusliikkeen etuovelle. Mikäli matkan aikana on tarkoitus kulkea pidempiä välimatkoja kaupungissa tai kierrellä lähialueita omassa aikataulussa, saattaa auton vuokraaminen olla hyvä ratkaisu. Lentoasemalla ei kuitenkaan vakituisesti toimi autonvuokrausyrityksiä, joten vuokraus kannattaa sopia hyvissä ajoin etukäteen kaupungista löytyvien vuokrafirmojen kanssa. Näin mieluisan vuokra-auton saa odottamaan lentoasemalle. Vuokrayritysten ehtoihin ja tarjouksiin kannattaa toki tutustua etukäteen. Kannattaa myös muistaa, että vuokraajalla tulee luonnollisesti olla mukanaan voimassaoleva ajokortti.


Kohteen Penza viisumivaatimukset

Penza on kaupunki Venäjällä. Suomen kansalaiset, jotka matkustavat Venäjälle, tarvitsevat viisumin saapuessaan maahan. Viisumia voi hakea Suomessa Venäjän suurlähetystön konsuliosastolta. Viisumi myönnetään enintään 30 päivän ajaksi. Matkalle tarvitsee mukaan passin, jonka tulee olla voimassa minimissään kuusi kuukautta viisumin päättymispäivän jälkeen. Passissa tulee olla vähintään kaksi tyhjää sivua viisumia varten.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Penza

Venäjän matkakohteita suunnitellessa lennot kohteeseen Penza kannattaa myös pitää mielessä, sillä kaupungista löytyy vierailijoille mukavasti tutkittavaa. Penza voi olla hauska kohde erityisesti sellaiselle matkaajalle, joka on jo ennättänyt tutustua laajemmin muihin Venäjän kohteisiin.  Useista yliopistoistaan ja kouluistaan tunnetussa kaupungissa voi tutkiskella niin jylhää neuvostoarkkitehtuuria Penzan hallinnollisten rakennusten muodossa kuin tyylikästä 1700-luvun arkkitehtuuria kaupungin arvokkaiden talojen muodossa. Museoiden ja taiteiden ystäville kaupungilla on tarjottavanaan paikallishistorian museo, luontomuseo, tyylikkääseen vanhaan taloon tehty Penza Folk -museo, kirjallisuuden museo sekä useampia taiteeseen ja kulttuuriin keskittyneitä kohteita, kuten teatterin, museon ja taiteen yhdistävä Dom Meyyerkhol'da. Kirkkovierailuista kiinnostuneille kaupungissa on hienoja luostareita ja katedraaleja, kuten Spasskiy-katedraali ja Troitskiy Zhenskiy -luostari. Koko perheen kohteitakin Penzassa on ja niihin lukeutuu esimerkiksi Kul'tury-perhepuisto, josta löytyy muun muassa köysirata, uima-allas ja huvipuistolaitteita. Samalla alueella sijaitsee myös hauska planetaario ja rauhaisa kasvitieteellinen puutarha. Myös kaupungin monipuolinen eläintarha sekä hieman kaupungin eteläpuolella sijaitseva Penzenskiy-akvaario monenlaisine kaloineen ovat mukavia vierailukohteita.


Miksi käyttää momondo?

Lentojen löytäminen kohteeseen Penza on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Penza.

Kaikki lentohaut kohteeseen Penza momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Penza, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Penza niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Penza lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.