Halvat lennot München Porto

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 5/12
ti 12/12

München-Porto lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille München-Porto

Suora lento

Ei yhtään
München - Porto reitille ei ole suoria lentoja. München - Porto ei ole suosittuja lentoreittejä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille München - Porto

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Porto?

Tammikuu. Halvin aika vuodesta lentää reitillä München - Porto on tammikuu ja kallein heinäkuu

Milloin on halvinta varata München - Porto lento?

57 päivää ennen. Halvin aika ostaa lennot reitille München - Porto on noin 57 päivää ennen lähtöä

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin joka päivä kohteesta München kohteeseen Porto?

marraskuuta 2023 alkaen 1 lentoa lähtee kohteesta München ja laskeutuu kohteeseen Porto joka päivä. Tämän reitin suosituin lentojen lähtöaika on klo 09:00, ja 100 % päivittäisistä lennoista lähtee keskipäivällä.

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin viikossa kohteesta München kohteeseen Porto?

Saatavilla olevien lentojen määrä reitille München - Porto on 10 viikossa marraskuuta 2023 alkaen. Tämän reitin suosituin lähtöaika on klo maanantai, ja 30 % päivittäisistä lennoista lähtee tässä aikahaarukassa.

 • Reitin München Franz Josef Strauss-Porto etäisyys lentäen?

  Etäisyys linnuntietä München Franz Josef Strauss-Porto reitille on 1768,4 km.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa München Franz Josef Strauss lentokenttä lento kohteeseen Porto lentokenttä hinnat?

  lentoa München Franz Josef Strauss lentokenttä lento kohteeseen Porto lentokenttä hinnat päivitetään päivittäin.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta München Franz Josef Strauss lentokenttä lento kohteeseen Porto lentokenttä?

  Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, niin lentoyhtiöt, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla lisäksi omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskut. On suositeltavaa, että varmistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet München Franz Josef Strauss lentokenttä lento kohteeseen Porto lentokenttä varauksen.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Porto lentokenttä?

  Porto lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Porto lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni München - Porto lentotarjous?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat München - Porto lennot. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Voinko löytää lentoja reitille München - Porto joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Kyllä. Kaikkia momondo lentoja reitillä München - Porto voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille München - Porto?

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja reitille München - Porto.

En ole valmis varaamaan München - Porto lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja reitin München - Porto lennoille. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetukset. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Porto

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.