Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)

Halvat lennot Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä Brysseliin

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 16/4
ti 23/4
"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Halvat Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä - Bryssel lentotarjoukset ja vinkit

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä-Bryssel

Suora lento

Ei yhtään
Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä - Bryssel reitille ei ole suoria lentoja. Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä - Bryssel ei ole suosittuja lentoreittejä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä - Bryssel

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Bryssel?

Tammikuu. Halvin aika vuodesta lentää reitillä Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä - Bryssel on tammikuu ja kallein heinäkuu

Milloin on halvinta varata Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä - Bryssel lento?

58 päivää ennen. Halvin aika ostaa lennot reitille Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä - Bryssel on noin 58 päivää ennen lähtöä

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin joka päivä kohteesta Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä kohteeseen Bryssel?

10 viikottaista lentoa liikennöi reitillä Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä - Bryssel huhtikuuta 2024 alkaen. Tämän reitin suosituin lähtöaika on klo 20:00, ja 57 % lennoista lähtee illalla joka päivä.

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin viikossa kohteesta Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä kohteeseen Bryssel?

huhtikuuta 2024 alkaen 70 lentoa lähtee kohteesta Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä ja laskeutuu kohteeseen Bryssel viikoittain. Tämän reitin suosituin lähtöaika on klo maanantai, ja 20 % päivittäisistä lennoista lähtee tässä aikahaarukassa.

 • Reitin Barcelonan lentoasema (El Prat)-Bryssel etäisyys lentäen?

  Bryssel on 1075,7 km päässä kohteesta Barcelonan lentoasema (El Prat).

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä lento kohteeseen Bryssel hinnat?

  lentoa Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä lento kohteeseen Bryssel hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä lento kohteeseen Bryssel?

  Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä lento kohteeseen Bryssel matkavarauksen.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Bryssel?

  Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Bryssel matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Bryssel. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Barcelona - Bryssel lentotarjous?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan Barcelona - Bryssel lennon.

Voinko löytää lentoja reitille Barcelona - Bryssel joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Kyllä. Kaikkia momondo lentoja reitillä Barcelona - Bryssel voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Barcelona - Bryssel?

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon reitille Barcelona - Bryssel.

En ole valmis varaamaan Barcelona - Bryssel lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Bryssel, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata reitin Barcelona - Bryssel lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Bryssel

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Belgiassa

Lennä jollekin näistä lentokentistä, jotka sijaitsevat Brysselissä
Lueteltujen lentokenttien enimmäisetäisyys 44.1 km Brysselistä


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
1 aikuinen
Mistä?
Kohde?
ti 16/4
ti 23/4
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.