Loma-asunnot Puerto Rico, Espanjan

Etsi loma-asuntotarjoukset  321 Puerto Rico, [1,place:'genitive']

Puerto Rico, Gran Canaria, Espanja
29. marraskuu — 30. marraskuu2
to 30/11
ma 4/12

Vertaa yli 3 miljoonaa hotelli- ja majoitusvaihtoehtoja


Suositut loma-asunnot kohteessa Puerto Rico

Löydä täydellinen loma-asunto vierailullesi kohteeseen Puerto Rico
Hinta
€52
€208
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+

Milloin varata loma-asunto kohteesta Puerto Rico

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras loma-asuntotarjous kohteessa Puerto Rico
Halvin viikonpäivätiistaion viikon halvin päivä varata
Kallein viikonpäivälauantaion viikon kallein päivä varata
65 €
124 €

Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Puerto Rico

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Puerto Rico

Loma-asunnot kaupungissa Puerto Rico, joissa on paras hinta-laatusuhde

Näillä Puerto Rico loma-asunnoilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Hyödyllisiä tärppejä Puerto Rico loma-asunnoista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Puerto Rico

Alin loma-asunnon hinta

30 €

Keskimääräinen oleskelun kesto

22 päivää
Halvin hinta huoneelle Puerto Rico löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 30 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Carlota.
Ihmiset viipyvät keskimäärin 22 päivää majoittuessaan loma-asuntoihin Puerto Rico. Keskimääräinen majoitushinta 22 päiväksi Puerto Rico viime viikolla on 2049 €.

Tietoja majoittumisesta kohteessa Puerto Rico

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat loma-asunnon kohteessa Puerto Rico

Mitkä Gran Canarian Puerto Ricon kaupunginosat ovat parhaita loma-asunnon vuokraamiseen juhlimista varten?

Espanjan Gran Canarialla sijaitseva Puerto Rico, ehkä Gran Canarian aurinkoisin paikka, ei ole aivan Playa del Inglésin tai Maspalomasin kaltainen juhlimispaikka, mutta löytyy lomailualueelta silti lukuisia baareja ja ravintoloita, joissa ottaa ilo irti. Loma-asunto Puerto Ricosta kannattaa ottaa keskeiseltä sijainnilta ja kävelymatkan päässä rannasta, mikäli parhaisiin illanviettopaikkoihin haluaa päästä helposti. Apartamentos Eden on hyvä edullinen ja vaihtoehto, jonka välittömästä läheisyydestä löytyy jo lukuisia istuskelupaikkoja ja ravintoloita. Yksinkertaisesti nimetyssä Shopping Centre Puerto Rico -ostoskeskuksessa ja sen vieressä on reilusti toistakymmentä baaria, esimerkiksi rock-musiikin ystävien Devil’s Pub. Rannan lukuisilla terasseilla on mukava istuskella edullisella oluella tai cocktaililla. Suurimmasta osasta rannan anniskeluravintoloissa saa myös maukasta syötävää ja löytyypä rannan tuntumasta myös Eve Nightclub. Monipuolinen loma-asunto löytyy myös kätevästi heti rannasta, esimerkiksi Xq Vistamar, mikäli rannan terassien välitön läheisyys houkuttelee.

Missä Gran Canarian Puerto Ricossa on paras loma-asunto perheille?

Puerto Rico on sopiva kohde perheillekin, lapsilla tai ilman. Perheen pienimmillekin löytyy mukavasti puuhaa. Koko perheelle mieluisaa toimintaa on tietysti rannalla lojuminen, uinti ja muut vesilajit, joten loma-asunnoksi soveltuu mainiosti jokin läheltä rantaa löytyvistä vaihtoehdoista. Näin etäisyydet useimmiten käytettyihin palveluihin pysyväi lyhyinä. Lähellä, mutta silti rauhallisella paikalla, on esimerkiksi loma-asunto Apartamentos Los Veleros. Satamasta koko perhe pääsee kätevästi vesille lasipohjaisilla veneillä, joiden kyydistä on mahtava tutustua meren elämään, valaisiin ja delfiineihin. Samaisilla venekyydeillä pääsee myös lähialueiden kohteisiin päiväretkille ja esimerkiksi Playa del Inglésin Aqualand -vesipuistoon peuhaamaan. Yksi kaikenikäisten lasten suosikkipaikoista Puerto Ricossa on Angry Birds -toimintapuisto, joka löytyy aivan linja-autoaseman vierestä rannan lähettyviltä. Hauskojen perinteisempien kiipeily- ja pyörimistelineiden lisäksi alueelta löytyy esimerkiksi polkuautorata, siistit liukumäet ja pomppulinna. Puiston vieressä on vieläpä minigolfratakin. Yksi vaihtoehto perhelomailulle Gran Canarian Puerto Ricossa on ottaa loma-asunto hieman syrjemmästä, mikäli pienien etäisyyksien kulkeminen rannalle tai lähikohteisiin ei haittaa. Tähän tarkoitukseen soveltuu hienosti Bungalow el Valle, jonka asuntokokonaisuuteen kuuluu useampikin uima-allas ja oma terassi.

Mitkä ovat Gran Canarian Puerto Ricon loma-asuntojen edut verrattuna hotelleihin?

Puerto Rico on ennen kaikkea aurinkokohde, jonne on mukava mennä rentoutumaan auringosta ja vedestä nauttien. Loma-asunto Puerto Ricosta on tähän loistava vaihtoehto, sillä se mahdollistaa kodinomaisen loma-asumisen rantapäivien ja nähtävyyksien lomassa. Omien aikataulujen mukaan lomailu ja suurempi määrä yksityisyyttä ovat myös ilman muuta loma-asunnon valtteja. Voit esimerkiksi ruokailla milloin haluat, etkä ole riippuvainen hotellin ruoka-ajoista. Loma-asuntoa valitessa kannattaa toki miettiä minkälaista lomaa aikoo viettää ja valita sijainti sen mukaan. Pientä kävelyä, taksikyytejä tai vuokra-välineillä kulkemista vastaan voi esimerkiksi valikoida majoitukseksi mukavan Amelie Amadores Appartamenton, josta on näkymät alas rantaan ja loma-asunnon erityispalveluihin kuuluu esimerkiksi uima-allas, oma parveke ja pyykinpesukone. Tähän, kuten suureen osaan muistakin loma-asunnoista, kuuluu mukaan myös hyvin varusteltu keittiö, jossa pystyy valmistamaan itse ruokaa. Ruokakauppoja löytyy mukavasti ympäri lomakohdetta ja esimerkiksi useammastakin Spar -kaupasta saa tuoreet kasvikset, vihannekset ja lihat ruuanlaittoa varten. Monesta loma-asunnosta löytyy keittiövarustuksen ja pyykinpesukoneen lisäksi muitakin hotellimajoituksesta poikkeavia bonuksia. Vuokra-auton kanssa lomailijalle on suuressa osassa ilmainen parkkipaikka, osa majoituksista sallii lähes suoraan rannalle astumisen ja mikä tärkeintä, loma-asunnot ovat monesti edullisempi vaihtoehto. Suurena houkutteena loma-asuntoa kohtaan on,majoitusvalinnasta riippuen hieman väljemmät tilat. Näin esimerkiksi auringonottopäivän jälkeen väsymystä on mukavampi hoitaa lepäilemällä kotoisalla sohvalla vaikkapa televisiota katsellen.

Kuinka pitkäksi aikaa ihmiset yleensä varaavat loma-asunnon kohteessa Puerto Rico?

22 yötä on tyypillinen loma-asunnon vuokrauksen pituus kohteessa Puerto Rico.

Kuinka paljon loma-asunto maksaa kohteessa Puerto Rico?

Loma-asunnot maksavat keskimäärin 111 € per yö kohteessa Puerto Rico. Tee haku, jotta näet mitä asuntoja on saatavilla kohteessa Puerto Rico, ja hinnat valitsemillesi päivämäärille.

Milloin on paras aika varata loma-asunto kohteessa Puerto Rico?

Jos varauspäivissäsi on joustoa kohteessa Puerto Rico sijaitsevat loma-asunnot ja vuokrakohteet voivat olla jopa 65 % halvempia kuun toukokuu aikana.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii hotellia Puerto Rico?

marraskuuta 2023 alkaen 381 toimijaa on valittavissa hotellia Puerto Rico osiossa.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt hotellia Puerto Rico hinnat?

hotellia Puerto Rico hinnat päivitetään päivittäin.


momondon suositut loma-asunnot kaupungissa Puerto Rico

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista loma-asunnoista kohteessa Puerto Rico

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Puerto Rico

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.