Top-hotellit
Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Hotellit Fuengirola

Loma-asunnot Fuengirola, Espanjan

Etsi loma-asuntotarjoukset  2816 Fuengirola, [1,place:'genitive']

Fuengirola, Andalusia, Espanja
26. July — 27. July2
Fri 26/7
Sat 27/7

Vertaa yli 3 miljoonaa hotelli- ja majoitusvaihtoehtoa

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Suositut loma-asunnot kohteessa Fuengirola

Löydä täydellinen loma-asunto vierailullesi kohteeseen Fuengirola
Hinta
€62
€183
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+

Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Fuengirola

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Fuengirola

Loma-asunnot kaupungissa Fuengirola, joissa on paras hinta-laatusuhde

Näillä Fuengirola loma-asunnoilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

momondon suositut loma-asunnot kaupungissa Fuengirola

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista loma-asunnoista kohteessa Fuengirola

Hyödyllisiä tärppejä Fuengirola loma-asunnoista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Fuengirola

Alin loma-asunnon hinta

43 €
Halvin hinta huoneelle Fuengirola löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 43 €/yö. Tämä hinta on saatavilla New Modern Studio. Sat Tv. Internet.Pool, A. A, 100 B.

Milloin varata loma-asunto kohteesta Fuengirola

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras loma-asuntotarjous kohteessa Fuengirola
Matalasesonkimarraskuuedullisin kuukausi yöpyä
Huippusesonkielokuukallein aika yöpyä
31 %odotettu hintojen lasku
53 %odotettu hinnannousu

Hinta

52 € - 161 €

Halvin viikonpäiväsunnuntaion viikon halvin päivä varata
Kallein viikonpäivämaanantaion viikon kallein päivä varata
59 €
196 €

Tietoja majoittumisesta kohteessa Fuengirola

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat loma-asunnon kohteessa Fuengirola

Mitkä Fuengirolan kaupunginosat ovat parhaita loma-asunnon vuokraamiseen juhlimista varten?

Jos haluat nauttia ravintoloiden, baarien ja yökerhojen kansainvälisestä tunnelmasta, loma-asunto Fuengirolassa kannattaa hankkia kaupungin keskustan tai Los Bolichesin alueilta. Pitkä Paseo Maritimo -rantakatu ympäristöineen on Fuengirolan vilkkainta aluetta. Rantakatu kulkee Castillo Sohail -linnalta keskustan läpi ja Los Bolichesin kautta aina Torreblancan ja Carvajalin kaupunginosiin asti. Keskustan Puerto Deportivo -sataman lähellä sijaitsevalta rantakadun pätkältä löytyvät esimerkiksi sellaiset turistien suosimat baarit, kuten Speakeasy Jazz Club & Cocktails ja Old London Bar. Ydinkeskustan kohdalla kannattaa myös poiketa Paseo Maritimon poikkikaduille ja rinnakkaiskaduille, kuten Calle Moncayo -kadulle. Los Bolichesin päässä rantakatua sijaitsevat monet suositut baarit, kuten Destination Lounge & Cocktail Bar. Elements Bar de Copas sijaitsee puolestaan hieman Los Bolichesia rauhallisemman Torreblancan suunnalla. Fuengirolassa on myös suomenkielisiä palveluita tarjoavia baareja. Eniten näitä löytyy Los Bolichesista.

Missä Fuengirolassa on paras loma asunto perheille?

Fuengirolan pitkä hiekkaranta ja lukuisat ravintolat houkuttelevat matkailijoita keskustan palveluiden ja majoitusvaihtoehtojen puoleen. Jos olet liikkeellä perheen kanssa ja perheeseen kuuluu etenkin leikki-ikäisiä lapsia, loma-asunto Fuengirolassa voi olla hyvä etsiä lapsille sopivien aktiviteettien läheltä. Eläinpuisto Biopark sijaitsee aivan keskustan tuntumassa, Calle Camilio Jose Cela -kadulla. Bioparc on ekologinen, luontoa kunnioittava eläintarha, jota pidetään yhtenä Espanjan parhaista. Eläintarhassa voi tutustua Madagaskarin, Afrikan, Kaakkois-Aasian ja trooppisten saarten eläimiin. Aivan eläintarhan lähellä sijaitsee Plaza España -aukio leikkipuistoineen. Pitkien hiekkarantojen lisäksi Fuengirolan alueelta löytyy lapsille ja lapsenmielisille Aquamijas -vesipuisto, eikä tähän vesipuistoon ole pitkä matka Bioparcista ja Plaza España -aukiolta. Myös muualta kaupungista löytyy leikkipaikkoja lapsille. Etenkin Castillo Sohail ympäristöineen voi tarjota perheille mielekkään majoitusvaihtoehdon, sillä linnan lähettyvillä sijaitsee esimerkiksi Parque Poniente -puisto isoine merirosvolaivoineen. Mikäli asetut keskustaan tai sen liepeille, sataman vieressä sijaitseva pieni huvipuisto Sould Park voi myös olla vierailemisen arvoinen.

Mitkä ovat Fuengirolan loma asuntojen edut verrattuna hotelleihin?

Fuengirolassa on tarjolla runsaasti erilaisia majoitusvaihtoehtoja, kuten hotelleja, asuntoja ja huviloita. Monet Fuengirolan loma-asunnot sijaitsevat aivan kaupungin keskustassa ja sen rannan tuntumassa, jossa myös ravintolat, kaupat ja esimerkiksi puistot ovat kävelyetäisyydellä. Keskustan rantojen, kuten El Castillon rannan ja Los Bolichesin rannan ympäristössä on tarjolla esimerkiksi erilaisia huoneistoja. Mikäli haluat omaa rauhaa ja olet valmis liikkumaan pidempiä matkoja, löydät majoitusvaihtoehtoja myös hieman kauempaa. Etenkin jonkin matkan päässä rantakatujen sykkeestä on tarjolla kokonaisia taloja tai huviloita. Asunnoissa ja huviloissa saat omaa rauhaa ja runsaastikin tilaa, huoneiston tai talon koosta riippuen. Majoitut näin mukavasti isommankin perheen tai suuremman seurueen kesken. Lomahuoneistoissa pääset tavallisesti käyttämään kaikille talon asukkaille yhteistä uima-allasta, mikäli allas kuuluu loma-asunnon palveluihin. Huvilaan taas voi kuulua täysin omassa käytössäsi oleva uima-allas, usein jopa grillausmahdollisuuksineen. Asuntoja ja huviloita voi myös löytää esimerkiksi porealtaalla. Asunnoissa ja huviloissa huolehdit itse kaikista ruokailuistasi sinulle parhaiten sopivalla tavalla. Mikäli haluat hyödyntää mahdollisuutta laittaa itse ruokaa, Fuengirolasta löytyy useita pieniä ja suuria ruokakauppoja. Joukkoon mahtuu niin kansainvälisten ketjujen supermarketteja kuin paikallisiakin yrityksiä. Voit myös halutessasi vierailla tuoretuotteita myyvässä Mercado de Fuengirola -kauppahallissa ja napata mukaasi paikallisia raaka-aineita, kuten tuoremakkaraa, juustoja ja tuoreita kasviksia. Kauppojen hinnat vaihtelevat, mutta yleisesti ottaen ruokakauppojen hintataso on esimerkiksi Suomea edullisempi. Myös ulkona ravintolassa syöminen on verrattain edullista. Majoituksen hinta vaihtelee Fuengirolassa loma-asunnon sijainnin, koon, kunnon ja sen tarjoamien palveluiden mukaan, mutta vertailemalla saatat löytää hyviä vaihtoehtoja sekä rantabulevardin tuntumasta että kauempaa.

Kuinka pitkäksi aikaa ihmiset yleensä varaavat loma-asunnon kohteessa Fuengirola?

Keskimääräinen loma-asunnon varauksen pituus kohteessa Fuengirola on 9 yötä.

Kuinka paljon loma-asunto maksaa kohteessa Fuengirola?

137 € per yö on arvioitu loma-asunnon vuokrauksen keskimääräinen hinta kohteessa Fuengirola.

Milloin on paras aika varata loma-asunto kohteessa Fuengirola?

Jos varauspäivissäsi on joustoa kohteessa Fuengirola sijaitsevat loma-asunnot ja vuokrakohteet voivat olla jopa 31 % halvempia kuun marraskuu aikana.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii hotellia Fuengirola?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä hotellia Fuengirola osiossa on 2 959 heinäkuuta 2024 alkaen.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt hotellia Fuengirola hinnat?

hotellia Fuengirola hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.


Säästä rahaa, kun varaat loma-asuntoja momondosta
Parhaat hotellitarjoukset
Parhaat hotellitarjoukset
Katso yli 3 miljoonan hotellien ja majoituspaikkojen tarjoukset yhdestä paikasta.
Ilmainen peruutus
Ilmainen peruutus
Käytä suodattimia löytääksesi majoituksia ilmaisella peruutuksella.
Miljoonia arvosteluja
Miljoonia arvosteluja
Tarkista asiakasarviot miljoonien todellisten vierasarvostelujen perusteella.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? seurataksesi hintoja.

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Fuengirola

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Fri 26/7
Sat 27/7
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Fuengirola